Szerző Téma: Helyezések  (Megtekintve 134148 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Helyezések
« Válasz #60 Dátum: 2008. Május 04. - 20:40:54 »
Már tegnap is akartam írni, hogy a bookline-on a hetek óta tartó 3. helyről felugrottunk a 2.-ra, megelőzve ezzel a nagy favorit mangát, a Naruto 4-et, de ma megelőztük a még nagyobbat, az Árnybíró 9-et, úgyhogy első a Venom, kiszürcsölte végre mindenki agyát!  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #61 Dátum: 2008. Május 04. - 20:43:16 »
Ez aztán tényleg szép eredmény, akkor ezentúl csak Venomot fogsz kiadni?  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #62 Dátum: 2008. Május 04. - 21:07:00 »
Neem, a Bookline-on voltam már első; a Káosz hetekig vezette azt a listát, ráadásul év végén, amikor jóval nagyobb a konkurrencia.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #63 Dátum: 2008. Május 04. - 22:11:46 »
Jó, de az csapatmunka volt, ez meg Venom érdeme csak. :P
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #64 Dátum: 2008. Május 04. - 23:14:40 »
Gratulálok én is Venom helyezéséhez! ;D A Káosz akkor már nyereséges lett, ugye?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #65 Dátum: 2008. Május 04. - 23:18:47 »
Jó, de az csapatmunka volt, ez meg Venom érdeme csak. :P
:D ;D
A Káosz akkor már nyereséges lett, ugye?
Az ehavi Fesztivál után már egészen biztosan az lesz.  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #66 Dátum: 2008. Május 04. - 23:37:42 »
Az ehavi Fesztivál után már egészen biztosan az lesz.  ;)
Nagyon jó, ezt öröm hallani!  :kingpin:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #67 Dátum: 2008. Május 04. - 23:54:44 »
vajon mennyi a nyeresége kainenek? Legközelebb lehet bele kellene fektetni 1-2 milliót?

egyáltalán mennyi egy ilyen történetnek megvenni a jogait és maszek kiadni? (okés ez tudom kingpin kiadás)Vagy nyereség után kell fizetni?
Kaine részleteket!!!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #68 Dátum: 2008. Május 05. - 09:22:04 »
Kétlem hogy Kaine-nek lett volna bármikor is nyeresége a kiadott képregényein, sőt szerinten annak is örül ha a végén egálra ki tudja hozni, de szerintem, és amennyire van szerencsém ismerni őt, nem is a nagy pénz miatt csinálja. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #69 Dátum: 2008. Május 05. - 12:52:37 »
A részletek meg üzleti titoknka minősülnek, úgyhogy ezekről nem fogunk tudni. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #70 Dátum: 2008. Május 05. - 18:59:14 »
Jól mondjátok.  :) Azért egy csepp infó: nagyjából másfél milla egyetlen könyv mindenestül. Annak kell visszahoznia az árát a ráírt ár 50%-ából (mert a másik 50 a terjesztőé). Ezért van, hogy kb 1000 eladott könyvből jön vissza még csak az ára. Utána pedig sima matek: ha azon felül eladtam húszat, az 20x2500 (mondjuk) : 2=25000 - 10% a jogdíj, vagyis akkor 22.500 ft a nyereség a könyvön. Ez hihetetlenül kevés ahhoz képest, hogy másfél milliót kell belefektetni. Vagyis a kockázat aránytalanul nagy: lásd a Vertigókat, amin 5-600 ezret buktam kötetenként. Az akciókkal talán lemegy 5-re, de még az is 2 millió összesen minuszba. Hogy ezt az összeget behozzák a Marvelek, legalább 15-20 kötet kell, hogy nyereséges legyen (hasra) úgy, hogy közben egyik sem veszteséges. Nem egyszerű feladat. Viszont pozitívumnak ott van az, hogyha jól megy még néhány könyv, csakazértis ki fogok adni pár buktagyanús, de mégis hatalmas kedvenc könyvemet, mint klasszikus Amazing, Deadpool, vagy Captain Marvel.  :twisted: :twisted:

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #71 Dátum: 2008. Május 05. - 19:21:14 »
kösz az infókat Kaine, én nagyon értékelem! (hiába na, közgázt tanulok)
Szerintem ha jól időzíted ezeket a buktagyanus képregényeket lehetnek még nyereségesek is.
(Deadpool a Rozsomák film után meg hasonló ötletek.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #72 Dátum: 2008. Május 06. - 11:57:28 »
Na a Bookline-on vége a 2 napos tündöklésnek, megint megelőzött egy manga. Nem baj, lényeg, hogy megmutattuk magunkat ott elöl is  :D és plusz az, hogy azalexandrán (ami többet ad el jóval), egyet előrelépett a Venom, most a 4. helyen áll. Lenyomta az Árnybírót.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #73 Dátum: 2008. Május 07. - 01:27:08 »
Buta, buta árny. Ide nekünk az oroszlánt is! :D Go Venom, go!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #74 Dátum: 2008. Május 07. - 16:34:08 »
Jól hangzik ez az egész, de egyelőre még elég rosszul áll a Venom. Szerencsére nem az ő hibája. A börzén elfogyott belőle egy tisztességes mennyiség, azóta pedig csak nem teljes hónapi adagot kaptam a terjesztőktől, így még alig több, mint 200 darab fogyott el. Most fogom megkapni az első teljes havi jelentést, egy hét múlva.

---

Na, Venom barátunk csak megmutatta magát az 1. helyen, már a 4. a bookline-on, az alexandrán is esett kettőt, most a 6. Nagy erővel törnek be az új mangák. Alig vertük le az Árnybíró 9-et, most megelőzött az Árnybíró 10. Meg valami Rémmetró is begurult elénk.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 07. - 17:04:24 írta kaine »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #75 Dátum: 2008. Május 09. - 15:44:53 »
Venom visszakerült a 2. helyre a bl-on, ahova visszatért a Kitörés is, a 31. helyen. A Holtak között a 26.
Az alexandrára betörtek a mangák, de annyira, hogy a Venom leesett a 7. helyre, a HK a 29, és például az Új X-Men a legutolsó a 100-as listán, lehet, hogy ki is esik. Még egy Rozsomák kötet is előrébb van. Kár érte.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #76 Dátum: 2008. Május 09. - 18:21:57 »
Akkor még mindig te állsz a legjobban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #77 Dátum: 2008. Május 09. - 18:26:54 »
Igen, nagyon kíváncsi leszek, hogy ez számszerűen mennyit jelent. Tavaszi eladásaim még nem voltak eddig (a Vertigo nem mérvadó), így most derül ki, hogy jövőre hány könyvet adok ki tavasszal.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #78 Dátum: 2008. Május 09. - 18:38:46 »
Miért, a Káosz nem tavaly tavasszal jelent meg?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #79 Dátum: 2008. Május 09. - 18:41:11 »
Szerintem az idei évre értette.