Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 760795 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: TV Műsorok
« Válasz #1120 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 22:26:27 »
Jó, de ezt csak nálatok felé használják. ;) :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1121 Dátum: 2008. Szeptember 30. - 08:59:03 »
A grammatika terén erős kihívásokkal küszködő barátom ebben teljesen igazad van, csakhogy mégsem mondhatom meg Holdinak hogy töccsé le, amikor napközben meg olyan fiatalokkal foglalkozom akik már megtették. Azért a látszatot tartsuk fenn. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1122 Dátum: 2008. Szeptember 30. - 16:47:28 »
Jóvan főnök minden rendben. ;)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1123 Dátum: 2008. Október 01. - 18:57:37 »
Na, én is megnéztem a Hősök 3. évadjának 1. részét. Ha másolás, ha nem, egész jó volt.
42 perces, de ahhoz képest elég sok dolog történt benne. Összefoglalva: tetszett.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1124 Dátum: 2008. Október 01. - 19:27:27 »
Minden fimsorozat 40-45 perces, csak néha zavaró a kereskedelmi csatornákon, amikor filmmel szakítják meg a reklámot. Ezért tűnik TV-hez képest hosszabbnak.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1125 Dátum: 2008. Október 01. - 19:42:49 »
Tudom. ;)
Amúgy eredeti nyelven néztem, felirat nélkül. Nagyon jól megértettem a szöveget. :D Ahol meg nem, ott a jelenetből kikövetkeztettem, hogy miről lehet szó. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1126 Dátum: 2008. Október 01. - 20:58:07 »
Soha de soha többé nem szidom a Smallville-t. Sőt én leszek a legboldogabb amennyiben a Warner úgy dönt hogy annak a folytatását viszi mozivászonra, ha... igazat írt a Szuperhősök magazin Superman-es száma arról, hogy az új eredet szerint Clark és Lex nemcsak hogy ismerték egymást  fiatalabb korukban a képregényben, de jó barátok is voltak akik később eltávolodtak egymástól. Aki ismeri a képregény azon részeit amelyek ezzel foglalkoznak és megmondja, én fejet hajtok.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1127 Dátum: 2008. Október 01. - 21:05:01 »
Én pont a Smallville miatt utánnanéztem a kapcsolatoknak egyszer, (mert a képregényből csak a magyart olvastam valameddig), és egész más a tvsorozat meg a képregény.
A képregényben először, ha jól emlékszem, lex nem is ismerte clark kentet.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1128 Dátum: 2008. Október 01. - 21:08:23 »
Vágom, de annyi krízis meg világégés után tudni szeretném hogy mi most a hivatalos eredet, és hogy az idomul e a sorozathoz.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1129 Dátum: 2008. Október 01. - 21:08:58 »
Hát ez érdekes. :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1130 Dátum: 2008. Október 01. - 22:27:38 »
Tudom, tikkel is a szemem rendesen.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1131 Dátum: 2008. Október 01. - 22:42:20 »
Bonyolult. Eredetileg ismerték egymást fiatalon, meg nem is (ellentmondásos), aztána  Krízis után csak Metroploisban ismerkedtek meg (mint a Superman TAS-ban), de a nálunk is futó/nem futó Birthright meg félig-meddig visszaírja a Smallville-es kapcsolatot. De hogy az most hivatalos-e, vagy a későbbi biográfiája (van vmi ilyen című kiadvány) elfogadja.e ezt, nem tudom. De a Smallville alapötlete a képregényekből van, mármint ebből a szempontból. A prominens karaktereknél az a baj, hogy hiába van elvileg 20 éve stabil életrajzuk, néha keverik őket az Ezüst-, sőt, néha az Aranykori történeteikkel is (ld. a mostani Batman R.I.P. Zur-En-Arrhját).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1132 Dátum: 2008. Október 01. - 22:52:17 »
Ühüm.  :headscratch: Nekem ennyi elég hogy leálljak a Smallville fikázásával.  :D
Viszont most új vesszőparipát találtam magamnak a The Greysons sorozattal, amit a Smallville után akarnak indítani, mintegy annak pótlására az utolsó évad lezártával. ;D

http://www.comicbookmovie.com/batman/news/?a=5071

http://www.superherohype.com/news/batmannews.php?id=7696

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1133 Dátum: 2008. Október 02. - 14:48:42 »
Szóval amiről a fenti angol nyelvű cikk is szól Superman után Robin.
A Smallville a vége fele közeledik a CW csatorna meg azon töri fejét, hogy mivel is tudná pótolni majd ezt. A sorozat producerei Kelly Souders és Brian Peterson McG-vel (Charlie angyalai, Terminator 4) kiegészülve terveznek egy másik szériát The Graysons címmel, ami Batman fegyverhordozójáról, Robinról szólna. Ezt is úgy képzelik el, mint a Smallville sorozatukat, azaz itt még nem lesz Batman (bár idővel még az is lehet ha eski majd a nézettség és fog  ;) ), megismerjük Dick Grayson (azaz Robin/Nightwing) szüleit, szerelmeit, fiatal éveit, stb. A sztori a jelenben játszódna és egy órás epizódok lennének. Mivel a Greyson család cirkuszi akrobatákból állt, a történetek az utazó életről, és egy-egy megállóhelyen némi nyomozgatásról stb fog szólni.

Chris O'Donnell alakította Robint a Mindörökké Batman és a Batman & Robin mozifilmben. Ha már a Bale filmekbe Nolan nem tervezi, gondolták kapjon saját sorozatot.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1134 Dátum: 2008. Október 02. - 15:07:37 »
Közben tegnap kijött az új Heroes-epizód, és most Juval kell egyetértenem, ez gáz. A Gonosz Mutánsok Testvériségének ilyen lezavarása nagyon gáz, de a Micah/Nikki II beszélgetés meg írói és színészi szempontból is ultragáz (ilyen béna dialógusra még képregényben is úgy kellene vadászni). Az egészből talán pont az ért egyedül valamit, amire a legkevésbé számítottam, Sylar. A második rész végi cliffhanger rémségességéből talán még sikerül valami izgalmasat is kihozni.
Ja, és a jelek szerint kiderült, hogy Claire piromán anyja nem oxigént lélegzik.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1135 Dátum: 2008. Október 02. - 15:10:11 »
Biztos marihónalját.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1136 Dátum: 2008. Október 02. - 15:14:32 »
Ja, és a jelek szerint kiderült, hogy Claire piromán anyja nem oxigént lélegzik.
Erre én is felfigyeltem. ;D
Valóban Sylar kb az egyetlen jó pontja most a sorozatnak, mondjuk őt sem bírom ki nevetés nélkül, ahogy egyre nagyobb lesz a szemöldöke.
Sureshről meg (még) csak a kékszőr hiányzik, hogy tökéletes Beast legyen belőle... azért ennél több fantáziát szeretnék látni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1137 Dátum: 2008. Október 02. - 15:21:28 »
Syler-nek muszáj a nagy szemöldök hogy tökéletes Spock lehessen a Star Trek moziban, szóval van rá mentsége nem úgy mint Kiszel Tündének.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1138 Dátum: 2008. Október 02. - 16:02:09 »
Oké, de azért abban a szemöldökben smink is volt rendesen. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1139 Dátum: 2008. Október 02. - 16:08:25 »
Biztos mert ugyanaz a sminkes dolgozott vele mint a Bloody footprints in the Billy forgatásán. :drying: