Közel sem biztos. Egyrészt ezek a sorozatok mind az amerikaiaknak készül, és ők azért jobban ismerik azokat a karaktereket, mint a világ többi részén. De egy érdekesen megcsinált sorozattal el lehet adni bármelyik karaktert. Mert most mondhatnám, hogy pl a Birds Of Preyt, vagy egy Supergirl, Green Arrow vagy akár egy Flash sorozattal is jobban járnának, és érdekesebben lehetne tálalni, mint egy Batmant vagy egy Supermant már tizedjére. Mert pl én megmondom őszintén, hogy a Smallvillebe bele sem kezdtem, mert a könyökömön jön ki a már sokadik Superman sorozat, mégha ez nem is ugyanolyan, mint a korábbiak, akkor sem tud érdekelni. Már mindent tudok arról a karakterről amit tudni kell, a többi meg nem érdekel. Pláne ha még át is dolgozzák az egészet úgy, hogy már köze sincs a képregényekhez. Egyszerűen unalmas már a sok Batman és Superman. És biztos, hogy sok néző van vele szintén ugyanígy, hogy ezerszer inkább más karakterekre lennének kiváncsiak. Jó, a Greysons pont ezt volna hivatott csinálni, de már eddig is csak az jött le belőle, hogy ez is inkább csak a nevében fog hasonlítani a képregényes szereplőkre. Mert hogy én nem fogom bevenni azt, hogy a Robin szülei artista szakmájuk mellett Columbot játszanak. Ez már egyszerűen abszurd. Olyan, mintha most kitalálnák, hogy Ben bácsi titkos náci fejvadász lett volna és a kis Peterrel üldözte a háborús bűnösöket.