Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 739330 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re: TV Műsorok
« Válasz #1140 Dátum: 2008. Október 02. - 20:29:51 »
Ez a Greyson egy vicc. :stupid:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1141 Dátum: 2008. Október 02. - 20:49:38 »
Az azért érződik , hogy csak a zsé miatt csinálják, hogy betöltse a Smallville befejezése által hátrahagyott űrt, én mégis látok benne potenciált, még jól is elsülhet.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1142 Dátum: 2008. Október 02. - 23:18:16 »
Lehet hogy egyedül maradok a véleményemmel, de egy a fiatal Bruce Wayne életét bemutató sorozatnak több értelme lett volna. Akkor kezdődne amikor elhagyja Gotham-et, és végigveszi hogy ismerkedett meg az alvilággal, hogy tanulta el a nyomozati technikákat stb.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1143 Dátum: 2008. Október 03. - 10:05:12 »
Igen, ez engem is jobban érdekelne. Erről az jut eszembe. csak érdekességképpen írom, ha valaki nem tudná: Eredetileg akartak egy Gotham című sorit csinálni Bruce-szal, majd a Kezdődik miatt csinálták meg a Smallville-t inkább.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1144 Dátum: 2008. Október 03. - 10:09:19 »
Főleg, hogy a Greyson család mikor nyomozott korábban? Mert tudtommal soha nem csináltak ilyet, csak egy egyszerű artista család volt. Vagy majd olyan ügyeik lesznek, hogy vajon ki nem fizetett belépőt, vagy ki lopta el a majmok banánját?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1145 Dátum: 2008. Október 03. - 10:22:06 »
Na és? Clar se szuperkedett ennyi éven át - és ilyen szinten - a szülővárosában. TV-sorozat, szóval ennyit meg lehet változtatni, voltak már hasonló sorozatok.
És a majom banánjának esete kifejezetten fontos lehet, ha belegondolsz. Szegény még depresszióba esik. :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1146 Dátum: 2008. Október 03. - 10:53:35 »
Most olvastam, hogy október 19-én jön a Smallville 7. évada a tv2-n! :oh: :oh: :ugral:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1147 Dátum: 2008. Október 03. - 14:15:55 »
Engem nem nagyon érdekelne a fiatal Bruce Wayne. Amit a Batman Begins bemutatott belőle az bőven elég volt. Bár ezt a Robin sorozatot is hülyeségnek tartom. Inkább az idős Bruce Wayne-ről látnék valamit, mint a Dark Knight Returns-ben.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1148 Dátum: 2008. Október 03. - 14:17:47 »
Vagy inkább előszedhetnének egy másik DC karaktert és azt futtatnák fel, mert Batman és Superman már unalmas. A DC-nél is van többszáz érdekesebb karakter akivel bőven lehetne mit kezdeni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1149 Dátum: 2008. Október 03. - 14:21:25 »
Jah, csak annka nyilvánvalóan sokkal kevesebb nézettsége lenne.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1150 Dátum: 2008. Október 03. - 14:33:04 »
Közel sem biztos. Egyrészt ezek a sorozatok mind az amerikaiaknak készül, és ők azért jobban ismerik azokat a karaktereket, mint a világ többi részén. De egy érdekesen megcsinált sorozattal el lehet adni bármelyik karaktert. Mert most mondhatnám, hogy pl a Birds Of Preyt, vagy egy Supergirl, Green Arrow vagy akár egy Flash sorozattal is jobban járnának, és érdekesebben lehetne tálalni, mint egy Batmant vagy egy Supermant már tizedjére. Mert pl én megmondom őszintén, hogy a Smallvillebe bele sem kezdtem, mert a könyökömön jön ki a már sokadik Superman sorozat, mégha ez nem is ugyanolyan, mint a korábbiak, akkor sem tud érdekelni. Már mindent tudok arról a karakterről amit tudni kell, a többi meg nem érdekel. Pláne ha még át is dolgozzák az egészet úgy, hogy már köze sincs a képregényekhez. Egyszerűen unalmas már a sok Batman és Superman. És biztos, hogy sok néző van vele szintén ugyanígy, hogy ezerszer inkább más karakterekre lennének kiváncsiak. Jó, a Greysons pont ezt volna hivatott csinálni, de már eddig is csak az jött le belőle, hogy ez is inkább csak a nevében fog hasonlítani a képregényes szereplőkre. Mert hogy én nem fogom bevenni azt, hogy a Robin szülei artista szakmájuk mellett Columbot játszanak. Ez már egyszerűen abszurd. Olyan, mintha most kitalálnák, hogy Ben bácsi titkos náci fejvadász lett volna és a kis Peterrel üldözte a háborús bűnösöket.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1151 Dátum: 2008. Október 03. - 14:46:35 »
Most olvastam, hogy október 19-én jön a Smallville 7. évada a tv2-n! :oh: :oh: :ugral:
:oh: király!!!  ;D
Olyan, mintha most kitalálnák, hogy Ben bácsi titkos náci fejvadász lett volna és a kis Peterrel üldözte a háborús bűnösöket.
Most miért lőtted le az új Pókember poénját?  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1152 Dátum: 2008. Október 03. - 15:09:35 »
Na most rázott ki a hideg.

De a Smallville-ből tudtommal legalább 2 spin-off sorozatot terveznek. Az Aquaman és a Flash ami főleg tervben van. De a Cyborg-ról is beszéltek a Comic Con-on a CW-sek.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1153 Dátum: 2008. Október 03. - 15:10:43 »
Most miért lőtted le az új Pókember poénját?  :hehe:
A Marvel mindjárt felajánl egy rakás pénzt az új ötletért. ;D ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1154 Dátum: 2008. Október 03. - 15:37:54 »
A Smallville 7. évadának én is örülök. A TV2-őn milyen rendszerességgel lesz? Megint vasárnaponként?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1155 Dátum: 2008. Október 03. - 17:46:21 »
Úgy lenne, de direkt megnéztem azt az oldalt mégegyszer, és leszedték a hírt és a kéthét múlvaiba sincs benne. Most mi van...? :'(

De a Smallville-ből tudtommal legalább 2 spin-off sorozatot terveznek. Az Aquaman és a Flash ami főleg tervben van. De a Cyborg-ról is beszéltek a Comic Con-on a CW-sek.
Aquaman már régebben is tervbe volt, el is készítették az első részt belőle, ami megjelent a tékákban is. Még Green Arrow-ról volt valami terv, de Cyborg új, Flashről meg mozifilmről hallottam. :headscratch:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1156 Dátum: 2008. Október 03. - 19:32:13 »
Sepi, ezzel nem tudok egyetérteni. Azért kinnt is Batman és Superman van benne a köznép kultúrában a Dc karakterek közül toronymagasan. És nem látok több potenciált egy Aquaman sorozatban, vagy egy Green Arrow-ban, mint egy Batmanusban.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1157 Dátum: 2008. Október 04. - 18:35:01 »
ne felejtsétek el, hogy Flash-nek volt régebben már egy sorozata.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1158 Dátum: 2008. Október 04. - 18:36:54 »
Erre gondolsz?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1159 Dátum: 2008. Október 04. - 19:01:36 »
Pontosan erre. :) igazi DC-s színvonal. :)
This is a joke. A real practical Joke.