Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 743332 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: TV Műsorok
« Válasz #1320 Dátum: 2008. November 17. - 12:46:31 »
Még nem írtam be nekik, gyűjtöm továbbra is a hegyibeszéd részleteit, de eddig kb úgy egy oldal (lesz ez több is). Ha megírtam nekik, belinkelem a rá érkezett hsz-ekkel együtt. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1321 Dátum: 2008. November 17. - 13:59:30 »
Kérlek ne említsd meg, hogy ezen a fórumon vagy megtalálható.  :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1322 Dátum: 2008. November 17. - 14:03:12 »
Ben, én néha szoktam járni arra a fórumra, szóval szólj, az akciód előtt, hogy ott lehessek majd. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1323 Dátum: 2008. November 17. - 14:09:31 »
Kérlek ne említsd meg, hogy ezen a fórumon vagy megtalálható.  :D

Na szép, a hátországom nem támogat. ;D

Doki ne aggódj szólok. Úgy tervezem valamikor jövő hét közepén ejtem meg a nagymonológot. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #1324 Dátum: 2008. November 17. - 14:10:54 »
Mondjuk én még mindig nem értem, miért töltesz ennyi időt valami olyannal, amit utálsz. :P

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1325 Dátum: 2008. November 17. - 14:22:11 »
Én már csak ilyen lelki nyomorék vagyok.  ;D Hajt annak megértése, hogy egy csomó ember miért rajong egy olyan műsorért, aminek elenyésző köze van a Superman történetekhez. Ha más nem, Doomsday vagy Brainiac megjelenése már mindenkinél ki kellett volna csapnia a biztosítékot, aki úgy nézi a műsort, hogy tudja is min alapul. Két dolgot nem mertek eddig még meglépni a Smallville készítői, Batman és Wonder Woman szerepeltetését, bár WW esetében a Kara által viselt karkötő:

már enyhe jelzés értékkel bír, plusz az amit a legutóbb vetített résszel kapcsolatban néhány hsz-el feljebb leírtam. Az meg hogy Lois Lane ott gubbaszt Smallville-ben már csak hab az őrületen.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1326 Dátum: 2008. November 17. - 14:31:52 »
Hát jó. :D Én részemről elkerülöm azt, ami nem érdekel, de nem vagyunk egyformák. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1327 Dátum: 2008. November 17. - 14:32:30 »
Hajt annak megértése, hogy egy csomó ember miért rajong egy olyan műsorért, aminek elenyésző köze van a Superman történetekhez. Ha más nem, Doomsday vagy Brainiac megjelenése már mindenkinél ki kellett volna csapnia a biztosítékot,
Eszedbe jutott már, hogy ez a sorozat önmagában is megállja a helyét? Vagyis nem kizárólag Supes-fanok nézik?  ;) Vajon a Pókember rajzfilmek idején is ugyanígy éreztél? Olvastál már What If történeteket? Láttad a Marvel mozifilmeket? Megannyi kérdés...  ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1328 Dátum: 2008. November 17. - 14:35:16 »
Lois nálam furcsa és irritáló (nem mintha nem szeretném, de tényleg nem kellett volna behozni), Braniac-kal semmi bajom, Végítéletet viszont én is marhaságnak tartom. Ja, Batmant és Wonder Womant meg egyedül azért nem hozták be, főleg Batmant, mert készül/t a mozifilm, de őket is akarták szerepeltetni. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1329 Dátum: 2008. November 17. - 14:36:53 »
Loist különben én se szeretem. A tökéletes Lois Lane Teri Hatcher volt, ez a verzió nem tetszik, és tényleg nincs értelme itt lennie.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1330 Dátum: 2008. November 17. - 14:38:59 »
Nem, én szeretni szeretem, itt is, csak nem kellett volna beleírni. Annyi bőven elég lett volna, hogy Chloe uncsitesója, és itt lezárni szvsz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1331 Dátum: 2008. November 17. - 14:40:24 »
Tomi ezt már annyiszor átrágtuk hogy számolni sem tudom. Tisztában vagyok azzal, hogy a Smallville egy alterverzumban játszódik (ahogy a what if-ek, a rajzfilmek stb) DE, a Smallville egész sorozata arra az egy végpontra irányul, hogy Clark-ból Superman lesz, de ha már most, fiatal korában szinte minden későbbi ellenfele totál tisztában van a kilétével, felnőttkorának minden meghatározó emberét már most ismeri, akkor utána merre tudnak lépni?
A Smallville első két évada jó volt és élvezhető, aztán a meteorszörnyek után egyszerűen nem jutott már semmi eszükbe, ezért elkezdték telepakolni bögyös csajokkal, amikor pedig már az se segített, a fél DC Univerzumot előre hozták.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1332 Dátum: 2008. November 17. - 14:43:33 »
Hühümm, első-második évadban benne volt Dr. Hamilton és meghalt, a másodikban meg Sawyer. Ez nem zavart?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1333 Dátum: 2008. November 17. - 14:51:50 »
Majd olvasd el a hegyibeszédet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1334 Dátum: 2008. November 17. - 14:54:59 »
DE, a Smallville egész sorozata arra az egy végpontra irányul, hogy Clark-ból Superman lesz, de ha már most, fiatal korában szinte minden későbbi ellenfele totál tisztában van a kilétével, felnőttkorának minden meghatározó emberét már most ismeri, akkor utána merre tudnak lépni?
Talán épp itt a problémád, hogy te úgy nézed ezt az egészet, hogy UTÁNA hova tudnak lépni. Engem ez nem izgat, élvezem a jelent.  ;)
Nézd úgy, mint Superboyt. Nem muszáj belőle Supermannek lennie.  ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1335 Dátum: 2008. November 17. - 14:58:10 »
De ő Clark Kent, aki SuperMAN lesz, nem SuperBOY. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1336 Dátum: 2008. November 17. - 14:59:09 »
Talán épp itt a problémád, hogy te úgy nézed ezt az egészet, hogy UTÁNA hova tudnak lépni. Engem ez nem izgat, élvezem a jelent.  ;)

Oké de ha teszem azt készítenének egy Spider-Man sorozatot, mondjuk Forest Hills címmel, ami Peter életéről szólna mielőtt Pókemberré válik, és felvonultatnak benne olyan karaktereket, akikkel kizárólag Pókemberré válása után találkozhatna egyébként, te mit tennél?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1337 Dátum: 2008. November 17. - 15:03:13 »
Azt hiszed most megfogtál, de nem: élvezném a showt.  ;) Ugyanez történt a rajzfilmben is, nem? Gwen helyett Felicia volt ott. Elsőre fura volt, de hamar megszoktam.  ;) Ha elrendezed magadban azt, hogy alterverzum, onnantól már minden ilyesmi csak pozitívum, hogy nem ugyanazt kapod vissza megint. Szerintem.
Mike: megint csak alterverzum. Miért ne lehetne belőle más?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1338 Dátum: 2008. November 17. - 15:05:17 »
What if az egész világ, és alter benne minden férfi és nő. :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1339 Dátum: 2008. November 17. - 15:10:30 »
Igaz, hogy több Superboy volt, én hármat ismerek. Ezek közül az egyik tényleg teljesen olyan, mint a Smallville-es, de ő már gyerekkorában is viselte a ruhát és a szemcsit, később lett Superman, a másik dettó ugyanígy, de meghalt még gyerekkorában. A harmadik meg Superman és Lex klónja. Most, a Smallville-es Clark Kent Amerikában kb. 23 éves. Nem hiszem, hogy egy 23-24 éves srácot, aki már rögtön akkor veszi fel először a szuperhősruháját le Superboy-oznak. ;)