Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 739159 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re: TV Műsorok
« Válasz #1400 Dátum: 2008. December 01. - 20:30:39 »
Engem itt kivételesen annyira nem zavart, bár már csak három emberke hangjára emlékszem. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #1401 Dátum: 2008. December 01. - 20:52:43 »
Hm, ha magyarul láttam volna először, valszeg engem se zavart volna, de így, hogy előbb az angol ment, így nagyon rossz volt a számomra.
Amúgy fordítva is így van, ha magyarul kezdek el nézni egy sorozatot, nem tudom megszokni az angol hangot(ezér nem is csinálok ilyet gyakran. :D) ezért volt anno rohadt zavaró a Smallville, Tom Welling hangja annyira más, mint Markovits Tamás...
igazából nem is értem miért ő lett a hangja...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1402 Dátum: 2008. December 01. - 21:00:31 »
Én csak a House-t nem tudnám. Egyike azon elenyészően kevés műsoroknak, aminek szerintem jobb a magyar szinkronja, mint az eredeti - bár ebben tényleg benne van, hogy két évadot magyarul láttam előtte. De pl. a Stargate-eknél mindkét sorozatnál elég könnyen át tudtam állni az angolra, és a maygar már kifejezetten bántotta a fülemet utána... pedig az részben még a TV3 idejéből való volt, amikor még adtak a minőségre.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1403 Dátum: 2008. December 01. - 21:12:27 »
Nekem a Tv3-as szinkron anno nagyon tetszett.
Utána O'neal hangja elég gány lett... :-\
Teal'c-nek is volt vagy 4 hangja azután :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1404 Dátum: 2008. December 01. - 21:22:36 »
Igen, addig jó volt, amíg a tevekettő át nem vette, aztán annak is el...kefélték, mint annyi minden másnak. (Soha, amíg élek, nem fogom megbocsátani annak a csatornának, amit az egyik kedvenc szinkronszöveggel bíró filmemmel, a Harlemi éjszakákkal műveltek. :drying:)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1405 Dátum: 2008. December 02. - 07:38:29 »
Ja, ne is mondd.  :roll: Pedig azt a filmet egyszerűen bűn újraszinkronizálni. Emlékszem, hogy még mikor először adták le, úgy megörültem, hogy fel tudom venni, mert a régi kazettát rongyosra néztem, de aztán az első perc után nyilvánvaló lett, hogy volt pofájuk átszinkronizálni, amitől iszonyatosan gáz lett a film.  :drying: Sokat kellett keresgélnem mire sikerült megszereznem eredeti szinkronnal a filmet DVD-n.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1406 Dátum: 2008. December 02. - 11:03:12 »
Engem a BSG szinkronja spec nem zavart, még ezt a Csillagközi Romboló nevet is megemésztettem valahogy. :D

Ami engem anno zavart, az pl a nyáron a 4400 volt. Ugyanis anno az első két évadot még tv-ben láttam. Na most nyáron megnéztem egyszerre mind a 4 évadot, viszont úgy voltak meg, hogy az első kettő és a negyedik angolul, a harmadik meg szinkronosan. És valami hihetetlenül gagyi lett az AXN szinkronja a harmadik évadhoz... :roll:

Ju

• Pókfej
« Válasz #1407 Dátum: 2008. December 02. - 11:32:59 »
A Heroesban engem is a múltátírás zavar, de ez az évad egyelőre sokkal jobb, mint a 2. volt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1408 Dátum: 2008. December 02. - 12:29:21 »
Ez csak természetes. A csatorna most kockáztat, és mindent, de mindent feláldoz a cselekmény (vagyis a plot... de ennél jobb magyar szót enm tudok rá) oltárán. Ami még bőven kitart, én viszont a napfogyatkozás körüli kavarok miatt kezdek aggódni, hogy a mindenben benne lesz a racionalitás is, ami eddig azért az első évad misztikus háttérzöngéje ellenére végig a sorozat alapjait jelentette.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1409 Dátum: 2008. December 03. - 11:59:14 »
Fura, de nekem a 2. éved sokkal jobban tetszett, mint az első.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1410 Dátum: 2008. December 03. - 19:34:51 »
Ami engem anno zavart, az pl a nyáron a 4400 volt. Ugyanis anno az első két évadot még tv-ben láttam. Na most nyáron megnéztem egyszerre mind a 4 évadot, viszont úgy voltak meg, hogy az első kettő és a negyedik angolul, a harmadik meg szinkronosan. És valami hihetetlenül gagyi lett az AXN szinkronja a harmadik évadhoz... :roll:
Ööööö... Az AXN tudtommal nem adta a 4400-at, csak a tv2, meg a cinemax.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1411 Dátum: 2008. December 03. - 20:14:46 »
Az AXN-nek van két testvércsatornája, a Crime és a Sci-Fi, az utóbbi vetítette.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1412 Dátum: 2008. December 03. - 20:19:35 »
Tényleg adta a SciFi? :o Jó tudni... :roll:

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
« Válasz #1413 Dátum: 2008. December 03. - 22:47:22 »
Megnéztem a Terminátor 2. évadának a legújabb részét(11. rész).
Mostanáig teljesen úgy gondoltam, hogy a sorozatnak már teljesen befellegzett.De most felcsillant a remény.
Nálam legalábbis.Ez a rész tényleg szórakoztató volt.De még mindig nem érzem azt amit várok.
Vagyis: Amit a Battlestar Galactica minden egyes része után, hogy majd szét tudnám törni a monitort mert annyira nem akarom,hogy
vége legyen és a köv rész csak egy hét múlva jön.

Remélem még fejlődik.Ennél csak feljebb........

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1414 Dátum: 2008. December 08. - 11:58:10 »
Az ABC Amerikai televíziós csatorna megvásárolta a Vertigo-tól a Fables jogait, és TV sorozatot készít belőle. A Fables-t Bill Willingham tallálta ki 2002-ben amellyel azóta 14 Eisner díjat zsebelhetett be. A történet a mesevilágban játszódik, ahol a mindeki által ismert figurák, a rejtélyes Adversary ellen kénytelenek felvenni a harcot otthonuk védelmében. A pilot epizód forgatókönyvét Stu Zicherman és Raven Metzner írja, a rendező pedig David Semel, aki olyan sorozatokon dolgozott már, mint a Beverly Hills 90210, Buffy The Vampire Slayer, Dawson’s Creek, Roswell, Angel, American Dreams, House, Heroes, The Cleaner and My Own Worst Enemy.
Az első epizód a Nagy Gonosz Farkas (Big bad Wolf) és Hófehérke (Snow White) körül bonyolódik majd. A bemutató időpontja egyelőre nem ismert, de valószínűleg 2009, őszén várható.
Forrás: http://www.hollywoodreporter.com

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1415 Dátum: 2008. December 08. - 21:32:57 »
Mármint élő szereplős lesz?  :surp: A Farkas és Hófehérke még oké, de például a 3 kismalac?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1416 Dátum: 2008. December 08. - 21:46:16 »
Igen élőszereplős. Gondolom azért jócskán befigyel a CGI is.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1417 Dátum: 2008. December 08. - 22:07:00 »
3 kismalacra gondolkodás nélkül ott van példának a sokéves Babe. Állatokat beszéltetni egyáltalán nem nagy kunszt filmeken, elég sok éve csinálják, még "szájmozgással" is. (De közelebbi példának ott a Garfield 2 is.) Én inkább arra leszek kíváncsi, követik-e a képregényt, mert akkor lesz szereplőgárda rendesen. Viszont a hálivúdi filmekkel ellentétben egy sorozat esetén sokkal nagyobb bizalmam van, pláne, hogy egy "hazai" képregényről lesz szó. Ebből talán vmi jó is lehet, már ha nem akarnak túlságosan is eltérni az eredetitől (pl. hasonló kritikák miatt nem mertem belekezdeni se a Flash Gordonba, pedig az újjágondolt képregény-sorozatot imádom).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1418 Dátum: 2008. December 08. - 23:45:51 »
Nem hinném, hogy igazi disznóval oldanák meg, hisz a mesében se disznó volt, hanem "személy" a 3 kismalac.

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #1419 Dátum: 2008. December 09. - 00:45:21 »
(pl. hasonló kritikák miatt nem mertem belekezdeni se a Flash Gordonba, pedig az újjágondolt képregény-sorozatot imádom).

Szerintem te jártál jobban... brozalmas lett :(

Sorozat a Fables-ből - Most írtam róla egy bejegyzést, belinkelem, hátha valakit érdekel  ;D: http://agathon.blog.hu/2008/12/08/sorozat_keszulhet_a_fables_bol
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 09. - 00:48:12 írta Donnie »