Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 735688 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
Re: TV Műsorok
« Válasz #1560 Dátum: 2009. Január 19. - 15:30:30 »
Na, a tegnapi Smallville epizód után igazat kell adjak Bennek. Pete Ross, mint a Plasztikember? Na ez azért már nekem is sok volt... :stupid: De legalább már kezdem megszokni azt a szőke csajszit Supergirl szerepében... :D

Amúgy Ben, szakmádból kifolyólag nézed a Sharkot, szerda esténként? Nem tudom miért, de én imádom az ilyen ügyvédes filmeket. Anno a JAG-et is mindig néztem, amíg adták a sorozatot. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1561 Dátum: 2009. Január 19. - 15:24:41 »
Azt előre leszögezem hogy az angolszász jogrendszert mindig is kedveltem, de a Shark-ot csak az első évad közepéig bírtam gyomorral. Ahogy az orvostan ismerői furán tekingetnek a House-ra, én pont úgy vakartam a fejem a Shark-on. Finoman fogalmazva is sok benne a pontatlanság, és a hapsit már a 3. rész után úgy kizárták volna a kamarából, hogy csak Kuala Lumpurban praktizálhatott volna a kecskepásztorok moleszterálási ügyeit intézve.
Én Petrocelli fan vagyok.

Na, a tegnapi Smallville epizód után igazat kell adjak Bennek. Pete Ross, mint a Plasztikember? Na ez azért már nekem is sok volt... :stupid:

Lesz ez még cifrább is, Jimmy és Chloe
esküvőjén.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 19. - 15:36:44 írta Ben Reilly »

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1562 Dátum: 2009. Január 19. - 15:36:51 »
Na ez van, ha valaki szakmai szemmel néz valamit... :roll:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1563 Dátum: 2009. Január 19. - 18:34:50 »
Érdekesnek tartom, Ben, hogy utálod a Smallville - t, mégis mindig tudod mi lesz a sorozatban.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1564 Dátum: 2009. Január 19. - 18:38:00 »
Az elején azért kezdtem el nézni, mert azt hittem... végülis mindegy mit hittem, pont az ellenkezője történt. Nézem, mert így nem mondhatja rám senki hogy úgy szidom, hogy azt se tudom mi van benne.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1565 Dátum: 2009. Január 19. - 18:39:11 »
És nem éled meg komoly lelki traumával az elvesztegetett órákat?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1566 Dátum: 2009. Január 19. - 18:35:54 »
De.  :-\ Ettől függetlenül nézem tovább.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1567 Dátum: 2009. Január 19. - 19:02:51 »
A Hosuba-van vannka mesebeli dolgok, de legalább használnka valós kezeléseket, betegségneveket is. Legalábbis azon pár rész alapján, amit hallottam belőle.
Viszont ilyen szempontból a Vészhelyzet az etalon. Abban vannka csak hülyeségek dögivel.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1568 Dátum: 2009. Január 19. - 19:04:07 »
Hosuba? Ez a japán "Kórház a rizsföld szélén"?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1569 Dátum: 2009. Január 19. - 19:36:49 »
Nem Hosuba, hanem Hosuba-van. Valójában egy nagyon apró (háromfős) japán falu a hegyek legmélyén, amiről egy 18. évadnál járó extrémspotos realityshow-t forgatnak lelkes türgizisztáni amatőrök. A youtube-on fenn van pár rész.
(Látszik, hogy hajnal ötkor keltem, fáradok. ;D)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1570 Dátum: 2009. Január 19. - 19:51:07 »
Hehh, javíthatnám Housban-ra, de ez a gaby  komment elég poén, így nem javítom ki. :lol:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1571 Dátum: 2009. Január 19. - 20:00:54 »
Nem, a poén az, hogy még most sem írtad helyesen. ;D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1572 Dátum: 2009. Január 19. - 21:42:08 »
Hú, pepo, a Vészhelyzetet ne is emlegesd. Amennyire tudom, egy időben az amerikai orvosi egyetemeken arra használták a sorozatot, hogy demonstrálják, mit nem szabad csinálni egy kórházban. ;D Meg már eleve az egész gagyi lett. Az első két évad nekem meg van otthon dvd-n, azok még egész jók, meg az utána jövők is, de utána az egész átment egy sima szappanoperába... :roll:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1573 Dátum: 2009. Január 19. - 22:04:59 »
Mivel az elején egy elég termetes orvosgárda volt tudtommal ott szakérteni, ezért illik is, hogy ott még korrekt legyen.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1574 Dátum: 2009. Január 20. - 00:42:01 »
Ben: való igaz, megint lemaradt egy EEEEEEEEEEEEE betű! beeeee
Idézet
Hú, pepo, a Vészhelyzetet ne is emlegesd. Amennyire tudom, egy időben az amerikai orvosi egyetemeken arra használták a sorozatot, hogy demonstrálják, mit nem szabad csinálni egy kórházban. Vigyorog Meg már eleve az egész gagyi lett. Az első két évad nekem meg van otthon dvd-n, azok még egész jók, meg az utána jövők is, de utána az egész átment egy sima szappanoperába...
Én nem nagyon néztem a sorozatot, de az egyetemen én is csak azt hallottam, hogy óriási marhaságokat csináltak benne. Legalábbis elmeséltek egy-két jelenetet és fogtam a fejemet rendesen. Tényleg az volt, hogy arra volt jó, hogy így nem szabad csinálni. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1575 Dátum: 2009. Január 20. - 07:47:58 »
Az ilyen szakmai dolgokat felvonultató sorozatok arra vannak kihegyezve, hogy az átlagember mindegy mit lát benne, hiszen úgysem érti.  Ha neki azt mutatják, egy kórház sorozatban, hogy a vatta elállítja az artériás vérzést, akkor kézséggel elhiszi, vagyhogy minden amerikai ügyvéd olyan tökös, hogy maga kúszik le az alvilágba, és ott egy bizonyítékos zacskót lobogtatva szembe röhögi az elkövetőket.
Egy ismerősöm mesélte, aki a miskolci baleseti helyszínelőknél dolgozik, hogy ők például a Viasat-on futó CSI sorozatot, mint vígjátékot nézik. A gépek fele, és az eljárások többsége amit abban használnak, elmondása szerint nem is létezik. Neki elhiszem.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1576 Dátum: 2009. Január 20. - 10:26:56 »
Persze, mert hogyha teljesen élethűek lennének ezek a sorozatok, akkor nem lennének elég izgalmasak, nem lenne  nézettség, ezután meg már gondolom tudjátok, hogy mi történik.
A Vészhelyzetet anyukám asszem nézte még régebben, de már teljesen leállt vele.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1577 Dátum: 2009. Január 20. - 10:33:14 »
Én leginkább azokat nem értem, akik képesek tátott szájjal nézni az olyan műsorokat, mint a "Cölöp vagyok, verj ki innen", a Barátok Közt vagy a másik elmebaj, a Jóban Rosszban. Én már attól rosszul vagyok, ha meglátom a TV spotját ezeknek a... "műsoroknak". És az a leginkább érthetetlen, hogy egy kb 10 milliós ország (hasraütés) népességének (újabb hasraütés) 10-20% mégis szórakoztatónak találja ezeket.  :nemtudom:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1578 Dátum: 2009. Január 20. - 10:37:20 »
10-20% - a!? Hol élsz te? Amelyik házban van TV, ott szinte mindig találunk olyat, aki nézi valamelyik műsört.
A szappanoperákat én is utálom.

Megy a TV2 - n a Zorro című sorozat. Hihetetlennek és iritálónak tartom, hogy egy viszonylag jó filmből egy ilyen Vadangyal szintű xart csináltak.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1579 Dátum: 2009. Január 20. - 10:39:35 »
Megy a TV2 - n a Zorro című sorozat. Hihetetlennek és iritálónak tartom, hogy egy viszonylag jó filmből egy ilyen Vadangyal szintű xart csináltak.

ÚrIsten!  :o Ugye nem azt akarod mondani, hogy a Zorro-ból brazil szappanoperát csináltak?  :o