Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 784524 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #1760 Dátum: 2009. Március 01. - 14:12:15 »
Épp most kezdődött egy új sorozat a TV2-n: Flash Gordon. :D

Hopp, közben látom hogy Ben már említette. :D Amúgy jól látom, a főszereplő az a srác aki Lana első pasiját játszotta a Smallville-ben? ;D
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 01. - 14:16:42 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1761 Dátum: 2009. Március 01. - 15:46:56 »
Ja. Az Ausztrál-Új Zélandi filmlészítők megint csak egy förmedvényt hoztak össze, aminek annyi köze van a Flash Gordon történetekhez, mint nekem Carmen Elektrához. :drying:

A mai Smallville epizódról meg csak annyit, hogy egy másodrangú Dan Brown imitátor találhatott csak ki ilyen történetet.  :drying:

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:TV Mûsorok
« Válasz #1762 Dátum: 2009. Március 01. - 19:48:23 »
Ben, picit bővebben erről a Flash Gordon-sorozatról? :D Miről szólt, stb., mert én sajnos lemaradtam róla. ;D

Hosszú idők után most végre eszembe jutott, és ha már nem voltam itthon, felvettem a mai Smallville-t. Majd a héten valamikor megnézem. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1763 Dátum: 2009. Március 01. - 21:13:42 »
Én is megnéztem kettőt ma is (már csak 3 és vége az évadnak). Jó volt mindkettő.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
Re:TV Mûsorok
« Válasz #1764 Dátum: 2009. Március 01. - 21:16:26 »
Ben, picit bővebben erről a Flash Gordon-sorozatról? :D Miről szólt, stb., mert én sajnos lemaradtam róla. ;D

Van egy srác, név szerint Flash Gordon, akinek eddigi legnagyobb teljesítménye, hogy úgy fut mint Forrest Gump és sorra megnyeri az évente rendezett kisvárosi futóversenyt, amiért az egész prosztó zabontenyésztett belterjes közösség félistenként tekint rá.
Flash apja "halála" óta anutájával lakik, és legjobb barátja a kötelező afroamerikai jóbarát, aki egyetlen sorozatból sem hiányozhat, viszont nem is csinálnak vele nagyrészt semmit.
Az éppen aktuális futóverseny megnyerése után a prosztó helyi sajtó képviselői köztük Flash ex barátnőjével - aki rosszul titkolja, hogy még nincs túl a srácon, de azért eljegyeztette magát egy hülye balekkal, akit úgy hívnak Joe  - meginterjúvolják a srácot majd kopás.
Feltűnik Flash fizikus apjának egykori munkatársa, aki hozza a szokásos megszállott dilinyós tudós sémát, és miután elkezdenek feltűnni az első genya dimenziónkívüli lények, elmondja a srácnak, hogy az apja nem halt meg, csak egy balul sikerült térkapu nyitási kísérlet során eltűnt.
Jön egy minusz B kategóriás terminator, túszul ejti Flash mamáját, aki a riporter csajjal, és apu kollégájával megmenti anyust úgy, hogy agyonb*szatják egy zárlatos turmixgéppel (nem vicc) a robotot, mert a lény ellen kifejlesztett csodafegyver bekrepál.
A robotnál találnak egy gps-t, ami egy portálhoz vezeti őket. Flash abban a reményben hogy rátalálhat apjára, Sliders-t játszik, és a véetlenül magával ragadott riportercsajjal átmegy a kapun, ahol aput nem, csak egy földönkívüli várost talál. Majd elindul feléjük egy vadászgép... The End. Broáf.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 01. - 21:18:19 írta Ben Reilly »

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1765 Dátum: 2009. Március 02. - 13:15:44 »
Egy dolog zavar engem ebben a Flash Gordonban: hogy nagyon gagyik a technikák benne. Pl ez a más dimenziós lény is olyan béna volt, mintha a 60-as évek egyik harmadrangú sci-fijéből szökött volna... :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1766 Dátum: 2009. Március 02. - 13:19:20 »
Tudod mi volt a legesleggagyibb, hogy a piros muscle-car, amit Flash vezetett, csak egy olcsó replica volt, még a motorháztetőn lévő légbeömlő nyílás sem volt kivágva.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1767 Dátum: 2009. Március 02. - 19:10:00 »
Köszi Ben, most már annyira nem is sajnálom, hogy lemaradtam róla. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1768 Dátum: 2009. Március 02. - 21:13:11 »
Az, hogy gagyi, nem baj, elvégre ez Flash Gordon. Engem az zavart már a leírásánál is, hogy nagyon görcsösen akarták modernizálni, és ezzel teljesen eltűnt az, ami annyira egyedivé tette a Flash Gordont. Pedig még '80-ban se mertek túl spéci trükköket bevetni az akkori filmben (tessék összevetni a speciális effekteket pl. az előtte lévő évben megjelent Éliensszel), hisz az egésznek az "atomkor" adja a varázsát.
Ennek ellenére most mégis láttam - képregényben - egy olyan modernizálást, hogy lementem hídba tőle. Igen, így kell egy klasszikust mai köntösbe csomagolni... nagy kár, hogy már ki tudja mióta nem jelent meg abból se új rész (pedig két héttel ezelőttre volt kiírva a negyedik).

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1769 Dátum: 2009. Március 07. - 19:11:11 »
Megnéztem még kedden a múlt heti Smallville-t. Szerintem nem volt rossz, érdekes volt az az óra is, plusz a Luthor kastély származásának eredetét is megtudhattuk. :D Csak azt nem tudom, hogy az a kő mit tud csinálni, amit Lex a kandallóban elrejtve talált meg. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1770 Dátum: 2009. Március 07. - 19:19:33 »
Az, hogy Lionel kövenként hozatta át a kastélyt már sok epizódban szerepelt megemlítve.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1771 Dátum: 2009. Március 07. - 19:22:04 »
Én nem emlékeztem/emlékszem rá. :nemtudom:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1772 Dátum: 2009. Március 07. - 23:49:05 »
Ben, közben rájöttem: a Smallville-re úgy kell gondolni, mint egy olyan Superman történetre, ami nem képregényben történik meg, hanem a valóságban. A képregények a hosszú évtizedek alatt marhára elrugaszkodnak a valóságtól - a sci-fi-horroron át minden lesz belőle. A Smallvilleben az Igazság Liga is csak néhány érdekes emberből áll, akik közül nincs is mindnek szuperképessége.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1773 Dátum: 2009. Március 08. - 00:01:08 »
Ben, közben rájöttem: a Smallville-re úgy kell gondolni, mint egy olyan Superman történetre, ami nem képregényben történik meg, hanem a valóságban.

Hümm.  :headscratch:

A Smallvilleben az Igazság Liga is csak néhány érdekes emberből áll, akik közül nincs is mindnek szuperképessége.

Flash - Gyorsabb a hangnál.
Cyborg - félig ember-félig gép
Aquaman - a vizek ura
Zöld Íjász - több szár méteres távolságról eltalálja a Daily Planet tetején lévő glóbuszon Mucsalycsörögét
Black Canary - szónikus csapás
Clark Kent - sutyó parasztfiú Kansasből.

Na most akkor melyiknek nincs szuperképessége? Mert minimum a fülét bármelyik tudja mozgatni.
Bocs Tomi nem akarok én vitatkozni, rég beláttam, hogy a Smallville egy alter világ, de csitul a lelkem nyughatatlansága ha mégis belekötök az érveidbe, mint görcs a fába.  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1774 Dátum: 2009. Március 08. - 00:04:48 »
Na most akkor melyiknek nincs szuperképessége?
Cyborg - félig ember-félig gép
Ez nem szuperképesség.  ;)
Idézet
Zöld Íjász - több szár méteres távolságról eltalálja a Daily Planet tetején lévő glóbuszon Mucsalycsörögét
Ez meg aztán végképp nem az.
Idézet
Black Canary - szónikus csapás
Nem tagja a Ligának.  :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1775 Dátum: 2009. Március 08. - 08:25:48 »
Ben, csak kötözködés képpen: emlékeim szerint nem is Flash, hanem Impulzus szerepelt a sorozatban. ;)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1776 Dátum: 2009. Március 08. - 09:11:23 »
Jajj, legyen már vége a Smallville - nek, hogy Ben végre megnyugodhasson és menjen minden a régi kerékvágásban.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1777 Dátum: 2009. Március 08. - 09:13:37 »
Ben, csak kötözködés képpen: emlékeim szerint nem is Flash, hanem Impulzus szerepelt a sorozatban. ;)

Igen ez igaz.  :D

És neked is igazatok adok Kaine, csak éjfélkor már nem járt az agyam, mikor a hsz-t írtam.

Jajj, legyen már vége a Smallville - nek, hogy Ben végre megnyugodhasson és menjen minden a régi kerékvágásban.

Csak találok valami mást amin bosszankodhatok.  ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1778 Dátum: 2009. Március 08. - 09:15:44 »
Majd rászállsz valamelyik CSI - ra, mi? ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1779 Dátum: 2009. Március 08. - 09:48:31 »
Azokat már most hülyeségnek tartom.