Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 802161 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
Re: TV Műsorok
« Válasz #200 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 18:24:59 »
(a magyarázat, hogy egyszerre kétfélét nem tud... eddig ilyet még sose mondtak)
Hmmm.... mintha én is ezt mondtam volna egy oldallal korábban :roll: Viszont tényleg nem mondták még

Klermaci miért nem lőtte le? Hisz a gyógyító képességét már átvette tőle, úgyhogy "halálakor" lenyugodott volna a bomba, utána meg a golyó kivételekor Peter magához tért volna.
Hát már erre készül 2 rész óta, de még nem megy pikk-pakk, hogy lelövi a kedvenc rokonát (Hiro sem igazán szerette ledöfni az ellenséget korábban) Meg pont mikor meghúzta volna a ravaszt, eléugrott Nathan is.
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #201 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 18:39:24 »
Szerintem Peter megölése alatt arra gondolhattak, hogy tényleg örökre ártalmatlanná teszik, vagyis bennehagyják a golyót a fejében... Mert ha a lövés után újraéledt volna, akkor valószínűleg a mizéria is tovább folytatódott volna. Úgy gondolom, mindenképpen fel kellett robbannia ahhoz, hogy kisüljön a benne levő energia, és ne jelentsen többé veszélyt ez a képessége.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #202 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 18:52:27 »
(a magyarázat, hogy egyszerre kétfélét nem tud... eddig ilyet még sose mondtak).
Vagy még csak egyszerűen nem tudott rájönni, hogy hogyan is tudná használni egyszerre. A sorozat elején még azt sem tudta, hogy bármikor elő tudja hozni a képességeket.

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #203 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 19:30:08 »
Szerintem Peter megölése alatt arra gondolhattak, hogy tényleg örökre ártalmatlanná teszik, vagyis bennehagyják a golyót a fejében... Mert ha a lövés után újraéledt volna, akkor valószínűleg a mizéria is tovább folytatódott volna. Úgy gondolom, mindenképpen fel kellett robbannia ahhoz, hogy kisüljön a benne levő energia, és ne jelentsen többé veszélyt ez a képessége.
Nem, az előző részben elmagyarázta Kleermedvének, hogy majd élesszék újra.
De ha nem idegeskedik nagyon, akkor nem is bumman meg, tehát nem feltétlenül kell felrobbannia. Bár.....Ted is bummant néha. :headscratch: Ja épp ez az : attól, hogy egyszer felrobban, még később is felrobbanhat. Érdekes, hogy maga a robbanás nem tesz kárt magában a robbantóban (úgyhogy nem is kell öngyógyítás, hogy túlélje)
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #204 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 19:55:31 »
Peter totoál nem tudja kordában tartani...zakkant szegény. ;D És amikor Claire-nek meg kellett volna húzni a ravaszt, szerintem is Peter végleges megöléséről lett volna szó. De amúgy megint poén, hogy a sugárzásról úgy elfeledkeztek mint a pinty...merthogy oké, Ted már tudta irányítani, de Peter még nem. Nathannek elég jó kis dózist kellett kapnia...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #205 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 21:34:21 »
Én valami grandiózusabb befejezést vártam a Hősöktől. Peter és Syar csatéja sokkal kátványosabban is meg lehetett volna csinálva. Mit'tom én Peter egy repülőrohammal felviszi Sylart az égbe, aki ott Tk-val megáll és repülve harcolnának tovább, majd Peter megöli Slyart, aki visszazuhan a földre Peter pedig felrobban. Hiro tényleg eléggé béna volt. Az ok, hogy képregényrajongó, de azért ha megnézzük, akkor jónéhány képregénykarakter hajalamos gyilkolni: Logan, Nick Fury, Elektra, Megtorló, Kardfogú sőt én még amkapból is kinézem. Jó hogy ezek különleges kiképzést kaptak, de ezek a figurák hatnak az ember jellemvonásaira.
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #206 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 21:43:28 »
Én is valami nagy bunyót, drámát, meg csattanót vártam volna.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #207 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 22:29:33 »
Én valami grandiózusabb befejezést vártam a Hősöktől. Peter és Syar csatéja sokkal kátványosabban is meg lehetett volna csinálva. Mit'tom én Peter egy repülőrohammal felviszi Sylart az égbe, aki ott Tk-val megáll és repülve harcolnának tovább, majd Peter megöli Slyart, aki visszazuhan a földre Peter pedig felrobban.
Ez a Matrixban volt.  :D De tényleg, a beleverek hármat a fejébe, elég harmatos volt...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #208 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 22:50:07 »
Idézetet írta: kaine
De tényleg, a beleverek hármat a fejébe, elég harmatos volt...
Na ja, még szuperképességek se kellettek hozzá. :hehe:
Idézetet írta: Tovima
Érdekes, hogy maga a robbanás nem tesz kárt magában a robbantóban (úgyhogy nem is kell öngyógyítás, hogy túlélje)
Hát ez marha nagy hülyeség. Ugyanis ehhez minimum sebezhetetlennek kéne lennie a srácnak. :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #209 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 23:22:56 »
Hát..ha immunis a saját sugárzására..talán a robbanása is csak kifelé terjed.

Ju

• Pókfej
« Válasz #210 Dátum: 2007. Augusztus 03. - 09:25:31 »
Én is csak néztem, hogy Pompomlány miért nem lőtte le Petert... előtte tisztázták, hogy újraélesztik... nem hiszem, hogy nem lenne benne annyi, hogy meghúzza a ravaszt, amikor ezzel megmentene mindenkit és Peter úgyis túléli. Szükségtelen szenvedés volt és az nagyon ki tud akasztani. :-\

beigli69

• Grizzly
  • *
« Válasz #211 Dátum: 2007. Augusztus 03. - 11:36:05 »
Az ok, hogy képregényrajongó, de azért ha megnézzük, akkor jónéhány képregénykarakter hajalamos gyilkolni: Logan, Nick Fury, Elektra, Megtorló, Kardfogú sőt én még amkapból is kinézem. Jó hogy ezek különleges kiképzést kaptak, de ezek a figurák hatnak az ember jellemvonásaira.
Oké csak éppen Hiro-nál mindig Superman, vagy a Star Trek jött elő mint fő rajongási téme. És hát egyik éra sem a túlzásba vitt hidegvérű gyilkolászásról híres. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #212 Dátum: 2007. Augusztus 03. - 11:43:07 »
(Megjegyzem, Kapi még a II. vh.-ban se nagyon ölt, mindig Bucky-nál volt az a golyószóró... egyetlen hidegvérű gyilkosság fűződik talán a nevéhez, mikor a pajzsával levágta Vér báró fejét, miután kiütötte.)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #213 Dátum: 2007. Augusztus 03. - 12:34:05 »
Ju: valóban, ha még azt is megbeszélték hogy újraélesztik Petert, akkor feleslegesen bénázott a csaj. Mondjuk én továbbra is úgy gondolom, hogy az újraélesztés után továbbra is fennállt volna a probléma.

Lehet hogy Hiro titokban még Pókembert is olvasott... :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #214 Dátum: 2007. Augusztus 03. - 12:48:40 »
Szerintem is fennállt  a probléma. De én tartom, hogy véglegesen akarták kinyírni Petert.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #215 Dátum: 2007. Augusztus 03. - 17:01:51 »
ha már a Hősöket kibeszéltük és úgy is tvműsorok a topik címe, megkérdezem: van még itt rajtam kívül megrögzött Star trek vagy Battlestar Galactica fan? ;)

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #216 Dátum: 2007. Augusztus 03. - 22:05:52 »
Az ok, hogy képregényrajongó, de azért ha megnézzük, akkor jónéhány képregénykarakter hajalamos gyilkolni: Logan, Nick Fury, Elektra, Megtorló, Kardfogú sőt én még amkapból is kinézem. Jó hogy ezek különleges kiképzést kaptak, de ezek a figurák hatnak az ember jellemvonásaira.
Oké csak éppen Hiro-nál mindig Superman, vagy a Star Trek jött elő mint fő rajongási téme. És hát egyik éra sem a túlzásba vitt hidegvérű gyilkolászásról híres. ;)

Már megbocsájts, de ha jól emlékszem X-menből vette az időutázás példáját. Így ismerhette Ropzsit is meg a mószereit.
A félelem nélküli

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #217 Dátum: 2007. Augusztus 03. - 22:28:09 »
De nem biztos hogy Rozsi volt a kedvence. ;D

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #218 Dátum: 2007. Augusztus 03. - 22:33:29 »
Ha belegondlosz Rozsinak van a legtöbb kapcsolata Japánnal ezért szimpatizálhat vele.
A félelem nélküli

beigli69

• Grizzly
  • *
« Válasz #219 Dátum: 2007. Augusztus 04. - 09:32:03 »
 :ohmy: Azidőutazós dolgot el is felejtettem (pedig a kedvenc részem volt anno)
 :(