jó kis interjú volt, nagyon jó volt néznie az Embert. Nem vagyok egy nagy Marvel, meg marvel történelme guru, de hallottam sok apróbb érdekességet. PL Jack Kirby és a Marvel összebalhézásának a körülményeit sem ismertem ennyire, vagy azt sem tudtam, hogy Stan egy időben ennyire ki akart szállni. vagy az is jó volt, hogy a nevek kezdőbetűi azért ugyanazok, mert nagyon rossz a memóriája. Vagy ezt a Jack Kennedy-s sztorit sem hallottam még, nagyon érdekes.
Howard Hughes...ala Vasember. Vasember fater, Howard Stark. Nem érdekes? Azt hittem beböki Stan, hogy ha már egy Howardról mintázta a karaktert picit, a faterját azért nevezte el ugyanolyan keresztnévvel.

Azt tudtam, hogy Kevin Smith nagyon szerény muki, nadehogy ennyire, az eléggé meglepett. Tényleg Stan elmondta minden jónak, aztán szinte alig merte megköszönni.

Az nekem is feltűnt, hogy kivételesen olyan valaki fordította, aki tiszteletben tartotta a neveket. ha jól emlékszem, csak egy félrefordítás volt benne, de az sem jelentős, mert már nem is emlékszem rá, csak arra, hogy elkaptam rá a fejem.