Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1039147 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:TV Műsorok
« Válasz #2240 Dátum: 2009. október 20. - 11:58:20 »
2004-2005 körül kezdett nagyon bejönni ez a mangás divatőrület, addig csak egy réteg ismerte, és nem volt annyira divat 1-2 kivtéellel, ami el is múlt, viszont azóta egyre csak nő a manga divat tömeg.
This is a joke. A real practical Joke.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2241 Dátum: 2009. október 20. - 12:04:19 »
Igen, szerintem én is 2005 körül voltam ott. :headscratch: Emlékszem, hogy akkor még nem volt akkora divat, mint most, de már akkor többen voltak, mint egy börzén.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2242 Dátum: 2009. október 28. - 20:39:38 »
Ben figyelmébe ajánlva!  ;D

DUNA Televízió
ma 22:25
A mangák világa

Japánban minden évben több mint egymilliárd mangát adnak el. A film annak járt utána, hogy mi is ez a Nyugat-Európában lekezelt tömegkulturális cikk és Japánban mi a titka elsöprő népszerűségének.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2243 Dátum: 2009. október 28. - 20:48:41 »
Ben figyelmébe ajánlva!  ;D

Szexuáljanak meg a marslakók.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2244 Dátum: 2009. október 28. - 20:55:35 »
Kíváncsiság elvitt engem is vagyis én vittem a lányom el egy ilyenre , szerintem igen jó bulik a mangásoknak.Beöltözés , az meg extra jó .

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2245 Dátum: 2009. október 28. - 20:56:05 »
 :lol: :lol: :lol:

Isten vagy Benya !  :taps:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2246 Dátum: 2009. október 29. - 16:06:08 »
Én amúgy megnéztem ezt a doksi filmet, tetszett, érdekes volt. Tényleg. ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2247 Dátum: 2009. október 29. - 16:23:44 »
Ez az Benya ! Nyomd csak Ben fejét a víz alá ! Úgy-úgy tartsad !  :lol:

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #2248 Dátum: 2009. október 29. - 18:57:20 »
Na szóval elkezdtem nézni a Star Trek TOS-t. :D :D :D
A pilot nem volt túl jó, deaz utánakövetkező részek már egyértelmű javulást mutatnak. Szóval élvezem, na, bár a díszlet(nem az animáció!), a néhol siralmasan béna méga korhoz képest is. Pl asziklák kiakasztóak.  :surp: De összességében eddig bejön.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2249 Dátum: 2009. október 29. - 19:21:46 »
Predash azt vedd számításba, hogy amikor Gene Roddenberry letette az asztalra a Treket, a stúdió, a tv társaság, de még ő maga is úgy állt hozzá, hogy nem jósoltak neki nagy jövőt. Fogalmuk sem lehetett arról, hogy egy egész Univerzumot nyitnak ki. Az egyes epizódokra alig tudták összekaparni a zsét. Történt ugyanis, hogy a tv csatorna abban a korban rekordösszegnek számító gyártási költséget adott a pilot epizódhoz, ami olyan fosra sikeredett, hogy Gene-nek sokáig kellett győzködnie a vezetőséget, hogy gyermekét ne húzzák le a wc-n. Így készült el egy második pilot epizód, amelybe az első változatból csak Spock karakterét mentették át. Eredetileg Pike kapitány történetére fókuszált volna a sorozat, mert mikor Gene először felhozta Kirk karakterét, néger főszereplőt akart Kirknek. A tv csatorna abban az időszakban ezt nem engedhette. (Később emiatt lett a DS9 sorozatban a mély űri bázis kapitánya afro amerikai, tisztelgésül Gene eredeti elképzelése előtt.) A 3 évadnak (mert a TOS csak ennyit élt meg) alig volt nézőtábora. Szabályosan a kutyát sem érdekelte. Aztán amikor 69-ben megtörtént a holdra szállás, az egyszerű halandók olthatatlan kíváncsisággal fordultak a tudományos fantasztikum felé, és ezért a tv leporolta és újra műsorra tűzte a korábban az érdektelenség miatt levett sorozatot. Hihetetlen, de nem az eredeti sugárzás, hanem a későbbi ismétlés tette sikeressé a sorozatot.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #2250 Dátum: 2009. október 29. - 19:47:09 »
Hmm ez érdekes. De az "új" pilot és kaki lett. :D De egyébként fura, mert nem kell hozzá nagyon kikapcsolni az agyat, hogy nézhető legyen 2009-ben is. Simán működik.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2251 Dátum: 2009. október 29. - 19:49:29 »
Persze. Nem is kell agyalni azon a sok tudományos blablán amit eldurrogtatnak a filmben. A nézőt az varázsolja el, hogy a színészek képesek elhitetni vele, hogy azoknak a blabláknak tényleg van értelme is.  :D
Ezért is sajnálom, hogy a TOS folytatása sosem készült el.  :(

BuB

• Pókfej
« Válasz #2252 Dátum: 2009. november 07. - 21:23:45 »
Holnap lesz a Batman: Kezdődik (most látszik milyen kaki lett a magyar cím, folyamatosan az a hülye kölök reklámja jut róla az eszembe...), már ha akad olyan, aki nem látta volna még az Rtl-es promókat. Elég rendesen nyomják, van vagy 4 különböző előzetese. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2253 Dátum: 2009. november 07. - 21:28:56 »
Elég rendesen nyomják, van vagy 4 különböző előzetese. :D
Amiből az egyik a kissrácos? :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

BuB

• Pókfej
« Válasz #2254 Dátum: 2009. november 07. - 21:46:57 »
Nem, azt majd akkor lövik be, amikor kezdődik ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2255 Dátum: 2009. november 08. - 10:34:39 »
Az mekkora lenne!  :lol: Szinte magam előtt látom.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2256 Dátum: 2009. november 13. - 08:14:17 »
Na végre lesz egy Smallville epizód, ami valszeg érdekelni is fog.
Pletykák szerint van szó egy 2 részes történetről, amit Geff Johns ír, és szerepel benne a Justice Society, olyan szereplőkkel, mint Stargril, Hawkman és dr. Fate (Hawkman háttértörténetére kíváncsi leszek, ha Aquman már nem is Atlantiszról jött...).
Még az is benne volt, hogy a csatornának nagyon tetszik az ötlet, így lehet ezt a 2 részt egybe fogják leadni odakint.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2257 Dátum: 2009. november 13. - 10:00:32 »
Kár, hogy nálunk még mindig csak ismétlés megy.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2258 Dátum: 2009. november 13. - 10:21:30 »
Ja :-\ ezért lehet azt majd leszedem, bár nem tom milyen nagy események történtek azóta, amióta a 2-es abba hagyta... bár sztem már csak két év és eljutunk mi is oda. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2259 Dátum: 2009. november 13. - 10:50:02 »
Engem ez a Justice Society dupla rész azért is érdekel nagyon, mert Hawkman (Katar Hol) szerepét Michael Shanks-re osztották. Aki nem értené a lelkesedésem okát, az menjen és olvassa el Katar karakterlapját a Gen-en, utána pedig nézzen meg néhány Csillagkapu epizódot (lehetőleg az első két évadból).