Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 735683 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: TV Műsorok
« Válasz #480 Dátum: 2007. November 15. - 18:46:21 »
Idézet
A végén én azt furcsálltam, hogy már felkelt a nap, de ha Blaze árnyékba ment megint átalakult, most akkor ha nappal bemegy egy zárt épületbe ott is át tud alakulni, csak mert nem éri a napfény? Szellem Lovas
Na ez az...

Idézet
És elvileg mindig Zarathos szelleme van benne az aktuális Szellemlovasban, de ez megint ellentmond a filmmel, mert ott egy szerre két Szellemlovas is volt.
Ez azért nem teljesen így van. Zarathos egy gonosz szellem, Blaze-t ő szállta meg. A következő Szellemlovas, Daniel Ketch volt..miután Blaze kiűzte magából a démont, meg akarta ölni Danny-t, mert róla is azt hitte, hogy gonosz...de őt már nem Zarathos szállta meg és nem is volt gonosz.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #481 Dátum: 2007. November 15. - 18:56:48 »
A Vengance volt ugye? Mármint aki Dant szállta meg?
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #482 Dátum: 2007. November 15. - 20:14:23 »
Azt már nem tudom. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #483 Dátum: 2007. November 16. - 09:57:56 »
Dan-t a Bosszú Szelleme (Spirit of Vengance) tette Szelemlovassá egy temetőben.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #484 Dátum: 2007. November 16. - 11:02:16 »
A Vengance volt ugye? Mármint aki Dant szállta meg?
Azt hiszem nem. Vengeance egy rendőrt szállt meg a sorozat közepefelé, de csak rövid időre.
De Dan Szellemlovasa tényleg nem Zarathos volt, hisz Blaze azért kereste meg, hogyha ő az, leszámoljon vele. Dané valami középkori nemesember szelleme volt.
A filmben a napfény-árnyék dolog lehetett az, hogy jobban képes volt már kontrollálni a Szellemlovast Blaze. Hisz egyre jobban tudta irányítani, ahogy jobban megismerte.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #485 Dátum: 2007. November 16. - 12:02:48 »
De a film elején(nem emlékszem már jól, egyszer láttam összesen) nem arról szólt a fáma, hogy éjszaka átváltozik a bosszú szellemévé stbstb. Most akkor tényleg lemegy egy aluljáróba, átváltozik, kijön a napra, ott meg visszaváltozik egyből? Elég érdekes.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #486 Dátum: 2007. November 16. - 12:15:35 »
Ja igen már nekem is eszembe jutott. Dan-t egy Noble Kale nevű földbirtokos szelleme szállta meg. És találkozott az egyik leszármazottjával is, Jennifer Kale-el, aki boszorkány lett.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #487 Dátum: 2007. November 16. - 14:38:36 »
Neki kéne állni Szellemlovast honosítani ;D
A félelem nélküli

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #488 Dátum: 2007. November 16. - 15:05:16 »
Vki csinál vmi minit vmelyik kis oldalon...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #489 Dátum: 2007. November 16. - 15:22:31 »
És ki az a valaki és hol?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #490 Dátum: 2007. November 16. - 15:32:34 »
Inkább ne akard tudni.  :drying:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #491 Dátum: 2007. November 16. - 18:03:21 »
Most mi van akkor? :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #492 Dátum: 2007. November 16. - 18:33:05 »
Ha talgaby arra gondolt amire én, akkor hidd el, jobb ha nem látod azt a honosítást. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #493 Dátum: 2007. November 16. - 18:56:35 »
De a film elején(nem emlékszem már jól, egyszer láttam összesen) nem arról szólt a fáma, hogy éjszaka átváltozik a bosszú szellemévé stbstb. Most akkor tényleg lemegy egy aluljáróba, átváltozik, kijön a napra, ott meg visszaváltozik egyből? Elég érdekes.
Lehet, hogy akkor változik át, amikor akar, csak a napfény féj neki, ezért akkor nem jön elő?

Én annak idején elkészítettem egy Szellemlovas eredettörténetes részt, az első sorozat 67. része volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #494 Dátum: 2007. November 16. - 19:10:16 »
Nem fogom megbnézni a honosítást, de az Isten szerelmére, mondjátok már meg kiről van szó!! :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #495 Dátum: 2007. November 16. - 19:30:10 »
A saját érdekedben nem mondjuk meg. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #496 Dátum: 2007. November 16. - 20:43:58 »
Hát ez beszarás... :wacko:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #497 Dátum: 2007. November 16. - 20:52:12 »
Egy kezdő kis honosítóoldal készítette, és ez erősen rányomta a bélyegét a honosításra. :-\ Egyébként az a poén, hogy még régebben Gabe-el gondolkoztunk ugyanannak a képregénynek a honosításán, el is kezdtük, de aztán idő hiányában tolódott tovább a honosítás, ami most már így tárgytalan.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #498 Dátum: 2007. November 16. - 20:58:51 »
És ez volt az a hadititok? Hát istenem, van ilyen. Nme kell olvasni a honosítottat és kész. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #499 Dátum: 2007. November 16. - 21:15:38 »
Nem nagy hadititok ez, csak mint mondtam, semmiről sem maradsz le, ha nem olvasod. De ha érdekel a linkje, elküldhetem priviben. ;)