Hát, az első éved idején én már gondoltam erre a nem öregedére Claire-rel kapcsolatban. De akkor arra jutottam, hogy a képessége csak a hirtelen bekövetkező sejtpusztulásokat hozza helyre...az öregedés azért meg az ilyen sérülésekhez képest jóval lassabb folyamat. Erre meg pont megcáfolnak...pedig szerintem ahogy én gondoltam, az a logikusabb. Ráadásul kiderül, hogy a vérük gyógyít..ez elég nagy hülyeség. Mi van a vérükben, amitől felgyógyulnak??
Ez a regenerálódási képesség a sejtjeiknek kéne inkább, hogy a tulajdonséga legyen...ráadásul vannak olyan szövetek, amiknek igencsak rossz a vérellátottsága pl: tükörporc, ami mondjuk a térdben is van. Ha a vére regenerál, akkor meg úgy jönne helyre, ha például szétmegy a térde, hogy a porc jóval később termelődne újra...szóval nagy kár, hogy az ilyenekbe nem gondolnak bele.
Az agyas dologban meg nem tudják eldönteni a készítők, hogy akkor hogy is van ez. Mert tényleg, ha átmegy egy karó a fején, kihúzom a karót és meggyógyul, akkor egy fejlövésből is fel kéne, hogy gyógyuljon...(amúgy, amenniyre én, mint orvostanhallgató értek hozzá, nem feltétlenül kell az agy a gyógyuláshoz. A sejtek végülis önmaguktól kezdenek osztódni, benne van ez a dns-ükben. Az agy csak kontrollálja a folyamatot)