Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 784532 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
Re: TV Műsorok
« Válasz #520 Dátum: 2007. December 02. - 20:25:48 »
Nézte valaki ma délután a Batman a Viasaton?
A félelem nélküli

Ju

• Pókfej
« Válasz #521 Dátum: 2007. December 03. - 12:00:55 »
Én is nézem a 2. évadot a Heroesból, nekem tetszett a 10. rész is. :) Az öngyógyítás érdekes, hogy az öregedésbe is beleszól... mindenesetre tetszik ez az Adam-es fordulat. :) A fejsérülések azért érdekesek, mert szerintem az agy irányítja a gyógyulási folyamatokat, tehát, ha az a rész sérül, akkor annyi... Mert ha levágják a fejét, azt már ne hogy visszanövessze. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #522 Dátum: 2007. December 03. - 12:37:04 »
Hát, az első éved idején én már gondoltam erre a nem öregedére Claire-rel kapcsolatban. De akkor arra jutottam, hogy a képessége csak a hirtelen bekövetkező sejtpusztulásokat hozza helyre...az öregedés azért meg az ilyen sérülésekhez képest jóval lassabb folyamat. Erre meg pont megcáfolnak...pedig szerintem ahogy én gondoltam, az a logikusabb. Ráadásul kiderül, hogy a vérük gyógyít..ez elég nagy hülyeség. Mi van a vérükben, amitől felgyógyulnak??
Ez a regenerálódási képesség a sejtjeiknek kéne inkább, hogy a tulajdonséga legyen...ráadásul vannak olyan szövetek, amiknek igencsak rossz a vérellátottsága pl: tükörporc, ami mondjuk a térdben is van. Ha a vére regenerál, akkor meg úgy jönne helyre, ha például szétmegy a térde, hogy a porc jóval később termelődne újra...szóval nagy kár, hogy az ilyenekbe nem gondolnak bele.

Az agyas dologban meg nem tudják eldönteni a készítők, hogy akkor hogy is van ez. Mert tényleg, ha átmegy egy karó a fején, kihúzom a karót és meggyógyul, akkor egy fejlövésből is fel kéne, hogy gyógyuljon...(amúgy, amenniyre én, mint orvostanhallgató értek hozzá, nem feltétlenül kell az agy a gyógyuláshoz. A sejtek végülis önmaguktól kezdenek osztódni, benne van ez a dns-ükben. Az agy csak kontrollálja a folyamatot)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #523 Dátum: 2007. December 03. - 13:54:49 »
Ööö... azért egy fejlövés és egy telibe sörétes között van egy apró különbség... az első lyukat üt a hókodon, az utóbbi cafatokra robbantja a fejed. Utóbbit azért nehéz volna begyógyítani... :D
Nem tudom, szvsz ez a tizedik rész kegyetlen gyenge volt. Talán az Adam-Peter duó volt csak úgy-ahogy jó benne. De Maya és Alejandro, amilyen szimpatikusak voltak még az elején, most már kifejezetten fárasztanak.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #524 Dátum: 2007. December 03. - 14:56:58 »
Én sosem bíratm őket...az viszont nagyon jól meg van csinálva, ahoyg Gabriel kihazsnálja Mayat.

Persze van különbség, de csak a sérülés mértékében...egy keményebb pisztolylal ha fejbelőnek, belül jó kis lyuk lesz az agyadban...magyarul az idegsejtek, meg mindennek osztódnia kell, hogy begyógyuljon. Ha egy sörétessle szednek le. szétmegy a fejednek a 80%-a, de akkor is van, ahonnan elkezdődjön a gyógyulás, csak sokkal tovább tart(ana)...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #525 Dátum: 2007. December 04. - 13:20:10 »
De az se mindegy, hogy Rozsomákosan vagy Lobosan gyógyul-e az illető. Mert ha Rozsomákot elég masszívan a földbe döngölik, elvileg végképp kipurcan. Lobo viszont akkor is képes magát regenerálni, ha csak egyetlen egy sejtje marad ép.
Peter szerintem a Rozsomák tanodába járt.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #526 Dátum: 2007. December 04. - 13:39:36 »
nem úgy van, hogy amíg a csontváza ép rozsinak addig képes gyógyulni? Lásd Nitro felrobbanását vagy amikor beledobják egy izzó kád fémbe (mint a terminátor). Adamantium megvédi. Ami kicsit elgondolkoztató, hogy ha nem is megy az adamantium alá a robbanás, akkor hogyan jön ki belőle a friss sejt? hiszen el van zárva.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #527 Dátum: 2007. December 04. - 13:54:01 »
Én valahogy úgy tudom, hogy Logan gyógyulási faktora pont az idegrendszerével van összeköttetésben. De akkor megint ott a difi, hogyha szétrobbantják a buráját hogy szedi magát össze. Na jó azt hiszem előkaparom a Handbook-okat, és megnézem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #528 Dátum: 2007. December 04. - 13:57:32 »
Nitronál (mármint a képregényesnél) elvileg besegített neki a Főnix. A Jövendő Múlt Napjaiban is pl. meghalt volna attól a robbanástól, ha a Szemlélő nem helyetesíti őt egy rég elhunyt alterverziójának a csontvázával az utolsó pillanatban...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #529 Dátum: 2007. December 04. - 14:10:41 »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #530 Dátum: 2007. December 04. - 15:50:48 »
Roszi regenráló faktorát már maguk az írók sem tudják kordában tartani...egy jó kis meleg robbanástól, hiába van fémbúrája, úgy megsülnének az idegsejtjei, mint a pecsenye...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #531 Dátum: 2007. December 04. - 15:53:17 »
A csontváza meg mitől tudná újraépíteni a többit, hisz azt csak utólag tették bele, a képessége már előbb megvolt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #532 Dátum: 2007. December 04. - 15:56:42 »
Ez a megmarad a csontváz, akor mindne oks alpaból hülyeség szerintem. Semmi olyan extra feladata nincs a csontváznak a  sejtosztódásban, hogy indokolt lenne az a feltevés.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #533 Dátum: 2007. December 04. - 17:34:09 »
Csak a vértermelésben van némi szerepe.
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #534 Dátum: 2007. December 04. - 18:06:37 »
Hát azért nem csak némi szerepe van benne neki...meg van más id, de nem tudok róla, hogy a sejozstódással nékülözhetetlen kapcsolata lenne a csontvelőnek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #535 Dátum: 2007. December 05. - 09:22:02 »
Az amit Rozsival, és az öngyógyító képességével csináltak az utóbbi úgy 10 évben na attol én hányni tudnék, annakidején több napba telt, mire felgyógyult abból, hogy átszúrták a szívét, most meg ugyanennyi idő alatt a fél testét a totál csontváz állapotból tudja újjáépíteni.
Nekem most komoly kételyeim vannak afelöl, hogy öt el lehet pusztítani, talán egy atombombával.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #536 Dátum: 2007. December 05. - 09:27:00 »
A Gorgónak azért csak sikerült kinyírni. ;) Amúgy az Állam ellensége hol kapcsolódik a Marvel univerzumhoz? Mármint megemlítik valahol egyáltalán?

Todd

• Pókfej
« Válasz #537 Dátum: 2007. December 05. - 10:14:13 »
Na ez a másik fele, alt univerzumokba meg tök simán kinyírják, pl a Megtorló asszem csak áramot vezetett bele, Rozsi meg szénné égett, azt annyi, egy X-Menbe meg ezután felkelne leporolná magát, és mondaná, hogy most nagyon pipa.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #538 Dátum: 2007. December 05. - 10:47:43 »
Jó, de az Ennisverzum volt, ahol a Megtorló az atyaúristen,a többiek csak féleszű kretének. :D
Az Enemy of the State talán egy Uncanny-ben jelent meg, illetve az Academy X-ben mutatták Northstar temetését, majd a non-marked X-Menben a már feltámasztott és átprogramozott Jean-Pault, ugyanennek a sorozatnak az Annualjában meg visszaprogramozták őt az ikertestvérével együtt. Kb. ennyi.

Todd

• Pókfej
« Válasz #539 Dátum: 2007. December 05. - 12:42:13 »
Igen tudom EnnisVerzumban pókembernek nincsen pókösztöne, és amúgy is agyilag egy 10 éves szintjén áll, és egyéb ehhez hasonló apróbb eltérések.
Viszont a Balfékek Szövetségében Rozsi már megint a csontvázból is felgyúrom magam kategóriájú egyén volt, na mindegy Ennis mindig úgy formálja a hősök képességeit, ahogy épp kedve tartja.