Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 802234 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: TV Műsorok
« Válasz #660 Dátum: 2008. Február 27. - 16:44:51 »
A Fantastic Four-ra és az Evo X-re értettem az animés dolgot.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #661 Dátum: 2008. Február 27. - 17:38:37 »
A kolink belső hálózatán találtam (egyébként vicces neve van ennek a hálózatnak; Csoogle-nak hívják, és az ikonja majdnem ugyanúgy néz ki, mint a Google-é).
Oké, majd megnézem, köszi! :D
Én megmondom mi a bajom ezekkel a rajzfilmekkel, az egy dolog, hogy alterverzumosak, hát istenem, de hogy mindegyik kivétel nélkül olyan anime stílusban készül, amitől kiráz a hideg.
Ez mondjuk jogos. Akkor csak a grafikával van bajod?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #662 Dátum: 2008. Február 27. - 17:44:34 »
A kolink belső hálózatán találtam (egyébként vicces neve van ennek a hálózatnak; Csoogle-nak hívják, és az ikonja majdnem ugyanúgy néz ki, mint a Google-é).
Hat sok sikert hozza. :lol:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #663 Dátum: 2008. Február 27. - 17:46:18 »
Miért? Én szerettem. Csak az idegesített, hogy a végét soha nem adták le. :drying:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #664 Dátum: 2008. Február 27. - 17:59:40 »
Nem igy ertettem. Arra celoztam, hogy ez a halozat csak a mi kolinkbol hozzaferheto. Viszont szivesen atkuldok par reszt, ha szeretned, jo nagy a feltoltesi sebesseg is.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #665 Dátum: 2008. Február 27. - 18:05:46 »
Jé, ilyen is van? :o Szinkronos? Mert akkor nagyon megköszönném.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #666 Dátum: 2008. Február 27. - 20:22:22 »
Az első három évad magyar szinkronos, a negyedik angol. Átküldöm a legelső részt, majd szólj, ha megjött.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #667 Dátum: 2008. Február 27. - 20:34:47 »
Rendben majd szólok, nagyon köszönöm!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #668 Dátum: 2008. Február 28. - 10:06:47 »
Én megmondom mi a bajom ezekkel a rajzfilmekkel, az egy dolog, hogy alterverzumosak, hát istenem, de hogy mindegyik kivétel nélkül olyan anime stílusban készül, amitől kiráz a hideg.
Ez mondjuk jogos. Akkor csak a grafikával van bajod?

Igen, nagyrészt a grafikát kifogásolom.

Ju

• Pókfej
« Válasz #669 Dátum: 2008. Február 29. - 11:10:11 »
Ha annyira elvetemültnek érzitek magatok, hogy megnézzétek az Evolutiont, akkor azt csak angolul. ;) Magyarul valami borzalom, még nevetni sem lehet rajta. Én még pár évvel ezelőtt szedtem le és akkor oké volt. Pár hete megnéztem belőle egy részt és kirázott a hideg, annyira gáz volt. :roll: Nem tudom, hogy tudtam ezt végignézni régen...
Viszont a régi X-men rajzfilm még mindig jó. Legalábbis Logan jó benne. ;)

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #670 Dátum: 2008. Február 29. - 12:36:58 »
Én is csak angol szinkronnal tudom ajánlani. A magyar valami olyan borzalmasan pocsék, hogy egy jobb érzésű képregényrajongót simán halálrakínoznak vele.
A félelem nélküli

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #671 Dátum: 2008. Február 29. - 13:08:27 »
Az RTL Klub csapott le a Terminátor-sorozatra

A Terminator: The Sarah Connor Chronicles volt a 2007/08-as évad legnagyobb nézettséggel bemutatkozó sorozata, ez is mutatja, mennyien várták már, hogy visszatérjenek a Connor-famíliát hazavágni szándékozó robotok.

A közel 18 milliós nézettségű premier az olyan népszerű tömegsorozatok nyitányát is könnyedén hazavágta, mint a Heroes vagy a Prison Break, ami többek között azért is pikáns, mivel ősszel a Terminátor-sorozat, ha lesz belőle 2. évad, éppen a Heroes ellen fog küzdeni a nézők kegyeiért.

A 7. rész után 8 milliós nézettséggel bíró akciószéria nemsokára nálunk is bemutatásra kerül, hiszen az RTL Klub már tavaly nyáron lecsapott annak jogaira. A nagy kérdés mindössze az, hogy a rövidített 9 részes első évadot már tavasszal láthatjuk, vagy őszi nagy durranásként próbálkozik meg vele a csatorna.

TV2 ismét új scifisorozattal próbálkozik

A TV2-t nem is olyan régen kikiáltottuk a hazai scifi-adónak, hiszen volt időszak, amikor még a folyton ismétlő AXN SCIFI-nél is több tudományos fantasztikum árasztotta el a csatorna hűséges nézőit. Most újabb scifi közeleg.

A 4400, a Csillagkapu-sorozatok, a Kyle, a rejtélyes idegen vagy az Eureka nyomdokaiba legközelebb a Painkiller Jane próbál belépni, mely március első péntekén fog debütálni este 11 óra után, hogy az RTL Klub Odaát című természetfölötti sorozatától vonjon el lehetőleg minél több nézőt.

A Jimmy Palmiotti képregénye alapján készült Painkiller Jane egy kvázi sebezhetetlen nőről szól (Kristanna Loken alakítja), akit egy kormányügynökségnek tűnő szervezet fogad fel, hogy segítsen nekik összevadászni pár különleges képességgel rendelkező renegátot, a neurókat.

A sorozat tavasszal indult az amerikai SciFi Channel műsorán, és egy teljes évadot ért meg, 22 epizóddal. Érdekesség, hogy az utolsó pár epizódot Magyarországon forgatták

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #672 Dátum: 2008. Február 29. - 13:42:04 »
Hmm, a Painkiller Jane-t Loken miatt fogom megnézni. :D
A Terminator sorozat meg a nagy mozifilm elődökhöz (T3-at nem veszem annak) képest egy rakás lócitrom, de arra jó, hogy unalmában bambuljon valamit az ember a tv-ben.  :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #673 Dátum: 2008. Február 29. - 18:40:30 »
Szerintem nem olyan rossz a szinkron, Logan, Scott és Árnyék hangja nekem nagyon tetszik.
A Terminatort majd meg akarom nézni, max egy jót röhögök rajta. A Painkillert nem ismerem, de én Odaát-párti vagyok, úgyhogy asszem maradok annál, vagy fölveszem valamelyiket.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #674 Dátum: 2008. Március 01. - 11:19:15 »
Én nem tartom valószínűnek, hogy Jan nagyon rá fog ütni a Winchesterekre. Elég lesz megnézni az első részét a sorinak és megudjátok miért mondom ezt.
A félelem nélküli

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #675 Dátum: 2008. Március 03. - 09:21:14 »
Klasszikus sorozatok ingyen a neten

Az internet és a sorozatok szó hallatán legtöbben a warezre gondolnak, pedig rengeteg egyéb, törvényes módja is van a netes sorozatnézésnek - többek között az ezekből származó milliárdos bevétel elosztása is része volt a hollywoodi írósztrájk tárgyalásainak.

Az amerikai tévék már felismerték, hogy nekik is, a nézőknek is csak hasznot jelent, ha sugárzás után sorozataikat felpakolják stream-formában a neten. A néző, aki lemaradt, így könnyedén megnézheti a kihagyott részt, ha érdekli, a csatorna pedig bezsebeli az előtte leadott fél perces reklámért a jó pénzt a hirdetőtől.

Az tehát nem újság, hogy az aktuális sorozatok zömét az amerikai nézők bármikor megnézhetik, viszont az már igen, hogy az NBC és a CBS csatorna felismerte az igényt a klasszikusokra és úgy döntöttek, hogy honlapjukon olyan klasszikus sorozatokat is ingyen elérhetővé tesznek, mint a MacGyver, a klasszikus Start Trek-széria, a Melrose Place, Kojak vagy a Szupercsapat.

Ju

• Pókfej
« Válasz #676 Dátum: 2008. Március 03. - 10:40:23 »
Ez érdekes. Tökjó ötlet. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #677 Dátum: 2008. Március 03. - 15:44:16 »
Már vártam, mikor kerül erre is sor.
Kojaket a népnek! ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #678 Dátum: 2008. Március 03. - 19:59:33 »
A-team rulez!
A félelem nélküli

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #679 Dátum: 2008. Március 13. - 14:37:04 »
Megnéztem az új Knight Rider bevezető részét. Meg kell hogy mondjam, szerintem jó lett. Legalábbis nekem tetszett. Kellően pörgős és izgalmas volt a történet, a látvány pedig szintén jó lett. Ami külön jó volt benne, hogy több ponton is csatlakozott a régi sorozathoz, így nem voltak nagy kesze-kusza félremagyarázások a filmben. Ez gondolom, főleg az eredeti produceri gárdának köszönhető, hiszen ugyanazok maradtak, akik a régi sorozatnál is ott voltak. Egyébként egy másik szálon is kötődik az új sorozat a régihez, mégpedig abban, hogy
David Hasselhoff is feltünik benne.
Főbb támpontokat nem akarok lelőni a sorozattal kapcsolatban, mindenki nézze meg. Amúgy korábban lehetett olvasni olyat, hogy az új Kitt transformers lesz. Nos ez hülyeség. Legalábbis általános értelemben véve így nem igaz. Ez a transformers dolog annyiban merül ki, hogy az autónak a borításán van egy vékony nanotechnológiás réteg, aminek köszönhetően az autó változtatni tudja a szinét, és kisebb kiegészítőket tud előállítani belőle (mint például légterelőszárny). Szóval bőven belefér egy ilyen újítás a konstrukcióba. De minden mást majd akkor, ha már megnéztétek a filmet. Én már nagyon várom a folytatást. :D