A DareDevilt szerettem mindkét évadot, a Jessica Jones még jobb volt, a Luke Cage szórakoztatott az első felében, aztán jött a nagy fordulat és szétesett a sorozat, a Defenders pedig mindennek a legalja volt.
Utána jött a Megtorló, ami nekem egy mélységes csalódás volt a DD 2. évada után, mert abban odáig voltam a karakterért, de féltem, hogy önálló sorozatban nem fog tudni működni, számomra nem is működött. Messze az tünt az összes eddigi sorozattól a leglassabbnak, legvontatottabbnak. A karakterek közül igazából egyik sem érdekelt, míg a DD-ben a mellékszereplőket is tökre szerettem.
Viszont Kingpin terén egyetértek, számomra ő egy nagyon markáns, erős, határozott és intelligens főgonosz volt, mind a képregényben, mind a filmben (igen a Michael Clarke Duncan félére gondolok), aki habár fizikailag mindenki fölé tornyosul, de igazából nem szorul rá, hogy erőszakot alkalmazzon, csak a legvégső esetben.
Ehhez képest itt a jelenet, amiben a limuzinnal megérkezik a jobb keze, és Fisk szarrá veri a fazont az ajtóval, miközben a kis pribékje nyugodtan üldögél a kocsiban, tökéletesen érzékelteti, hogy itt bizony az erőviszonyok fordítottak, mert akinél az igazi hatalom van, az bent ül a kocsiban, és Fisk pedig csak a bérizom, aki elvégezte a piszkos munkát.
Ugyanez a 2. évadban, amikor Fisk kiborul és a börtönben ordítva üti veri Matt fejét, ott egyszerűen egy dühöngő kisgyereket láttam, akinek agresszió kezelési problémái vannak.