Szerző Téma: Véletlenszerű Pókember topik  (Megtekintve 267456 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
Re:Véletlenszerű Pókember topik
« Válasz #100 Dátum: 2007. Július 07. - 10:08:36 »
Hát a mainál talán kettőre tudtam biztosan a választ, a többinél meg beikszeltem a legjobban hangzót (50%) ;D
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #101 Dátum: 2007. Július 07. - 13:39:38 »
Ez tényleg nehezebb volt a szokásosnál. Rettenet 7 pontom lett.  :'( Elszúrtam a játékgyárat én is (micsoda kérdés!), ateam-upot is, mert elnéztem, hogy Spider-Man team-up, nem Marvel, mint eddig.  :twisted: Meg egy filmeset is, hogy melyik volt előbb.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #102 Dátum: 2007. Július 07. - 13:58:23 »
kaine, már másodszorra lett annyi jó válaszod, mint nekem. Mi ez a komoly hanyatlás? ;D :lol: (csak viccelek...)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #103 Dátum: 2007. Július 07. - 17:24:50 »
Abszolút negatív rekord: 1 jó válasz... :o :-[ :'(

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #104 Dátum: 2007. Július 07. - 17:28:41 »
Azta mindenit. :o Ezt hogy sikerült összehoznod? Ennél azért te jobb vagy.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #105 Dátum: 2007. Július 07. - 17:56:43 »
hát, igazából most értem haza Szegedről egy 4,5 órás autóút után, szóval csak végigtippeltem az egészet, hogy mégse maradjak ki a mai játékból. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #106 Dátum: 2007. Július 07. - 17:58:30 »
Nem semmi.  :D De semmi gond, innentől már csak fölfelé vezet út.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #107 Dátum: 2007. Július 07. - 18:12:02 »
(Mondjuk még van egy lépcsőfok lefelé... :hehe: - gonosz vagyok, tudom)
Nézd a dolgok jó oldalát... holnap minimum sokszázszázalékos javulást fogsz majd tapasztalni. :D
(Hm, comicmonkey vagy érzi, hogy szervezkednek ellene, vagy siettében félrenyomta vmelyiket, de még mindig emberfelettien gyors az ideje...)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #108 Dátum: 2007. Július 07. - 18:39:28 »
Holnapra ígérem összeszedem magam és lealázok mindenkit!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #109 Dátum: 2007. Július 07. - 19:22:31 »
(Hm, comicmonkey vagy érzi, hogy szervezkednek ellene, vagy siettében félrenyomta vmelyiket, de még mindig emberfelettien gyors az ideje...)
Pont ezt gondoltam ma én is. :D

Holnapra ígérem összeszedem magam és lealázok mindenkit!
Úgy legyen.

ZoliZoltánRegi

• Gibbon
  • *
  • A Denevérember
« Válasz #110 Dátum: 2007. Július 07. - 21:31:43 »
Még mindig egész jól tippelek !!!  :lol:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #111 Dátum: 2007. Július 07. - 21:54:19 »
És egészen gyorsan. :) Ha a másik felét is jól találtad volna el, akkor ma te lennél az első.

ZoliZoltánRegi

• Gibbon
  • *
  • A Denevérember
« Válasz #112 Dátum: 2007. Július 07. - 21:57:22 »
És egészen gyorsan. :) Ha a másik felét is jól találtad volna el, akkor ma te lennél az első.

:-\ valóban...  :lol:
na de ne legyünk telhetetlenek.  :lol:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #113 Dátum: 2007. Július 08. - 09:24:29 »
Születésnapom alkalmából sem kaptam normális kérdéseket ma a kvízen. Nagyon szemét filmes kérdések voltak benne, és még csak véletlenül sem találtam el őket. De most komolyan, ki az aki arra emlékszik, hogy milyen szám volt a buszon, mi volt az autóra írva, meg, hogy mi Tobey szüleinek a keresztneve? :stupid: A ki debütált először kérdést, meg ki volt MJ első pasija kérdést, simán elnéztem. Egyébként a ki debütált kérdés kapcsán, a Puma az hol tünt fel először?? ???

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #114 Dátum: 2007. Július 08. - 09:38:05 »
A Pumásnál a karakterek feltűnése ill. főbb ellenfelei alapján is lehetett következtetni, hogy melyik az. A Puma egyébként - bár rengeteg helyen az ASM #256 van megjelölve feltűnésként - a Rampaging Hulk (gyakorlatilag egy Giant-Sized Hulk, akkor jelent meg, amikor az összes többi Giant-Sized, és ez se húzta sikáig) hatodik számában tűnt fel, 7 évvel az ASM-beli előtt.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #115 Dátum: 2007. Július 08. - 10:36:08 »
5 jó válasz. Na de most komolyan, ki a franc gondolta, hogy a Rhino az ASM-ben tűnt fel először, mikor legalább 20 számonként összeakaszkodik a Hulkal. :-\ Ráadásul még meg is van az egyik Essential kötetemben az a rész, amiben először harcol a Hulk ellen. egyébként ez a buszos kérdés már volt egyszer, de akkor se tudtam.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #116 Dátum: 2007. Július 08. - 12:03:48 »
Én is másodszor szúrtam el a buszos kérdést!  :D De most megjegyeztem a szemetet!  :twisted: Meg persze Tobey szüleinél se remekeltem. A többi nekem jó lett, de a kocsi oldala engem is megakasztott egy időre, úgyhogy Gaby ezúttal is beelőzött időben- látom most nem googléztél, mert elég gyors voltál!  :D
Rinó nem a Pókemberben tűnt fel először, a kérdés az volt, hogy a felsoroltak közül melyikkel találkozott előbb Pókember. Rinó pedig az Amazing 41-ben ott volt. A többiek jóval később jöttek.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #117 Dátum: 2007. Július 08. - 12:42:22 »
Nem, a kérdés az volt, ki szerepelt először Amazingben, nem pedig az, hogy "az Amazingben". Mesmero pl. az Uncanny X-menben tűnt fel,  a negyedikre nem emlékszem. Ez a kérdés azt tesztelte, hogy vajon tudja-e mindenki, hogy a Rinó először a Pókban volt - mert ott volt -, és azt is, hogy Puma meg nem. (Egyébként Madrox, a Többszörös Ember első feltűnése is csodálkozásokra szokott okot adni, ugyanis Apokalipszis lovasaival együtt ő Giant-Sized F4-figura volt eredetileg.)
kaine, sose guglizok, wikizek. :D Gyorsabb és kevesebb a találat, amiből válogatni kell. Egyébként használtam, két kérdésnél is (Puma, mert bizonytalan voltam, és Tobey szülei, szerencsére ott van rögtön a cikk törzsének legelején). A számot én is elszúrtam megint, a feliratot viszont a másodiknál megjegyeztem végre.
Btw, láttátok a tegnapi végeredményt? Ezer százalék, hogy egy csaló nyert (10 jó 33 mp alatt), és fura módon még nincs is kint a tegnapi összesítés.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #118 Dátum: 2007. Július 08. - 12:59:26 »
Bár gyorsan olvastam a kérdéseket, figyelmetlenül kicsit, én úgy olvastam, hogy azt kérdezték melyik volt előbb Amazingben. Vagyis Pókban. Mert Mesmero is volt a 208 körül, Puma 256-ban, Rinó meg a 41-ben.
Lassú a google?  :D 2 millió találat 2,1 mp alatt.  ;D
A végeredményt csak délután írják ki, az ottaniak még alszanak.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #119 Dátum: 2007. Július 08. - 13:26:31 »
Épp azért lassú. Mennyi idő, amíg átnézi az ember azt a 2 milliót, és mennyi, amíg kinézi az infót egy wikis cikkből? :D