0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
"Idősebb" leszel, rájössz...
Idézetet írta: SD. EJC. - 2013. Augusztus 07. - 17:49:25Köszönöm a válaszokat, végül én a belülre visszahajtás mellett döntöttem. Így le van zárva teljesen, mégis ki lehet venni.A celluxxal nekem az a bajom, hogy saját bénaságom miatt el tudom képzelni, amikor felnyitom, és kihúzom a képregény közben ráragad a cellux, és ha az nem a mostani fényes lapra ragad rá, akkor könnyen sérülés lehet a vége.Ezért kell 3M Scotch Magic celluxot használni, ha ráragadna, könnyen, sérülésmentesen le lehet szedni a képregényről.
Köszönöm a válaszokat, végül én a belülre visszahajtás mellett döntöttem. Így le van zárva teljesen, mégis ki lehet venni.A celluxxal nekem az a bajom, hogy saját bénaságom miatt el tudom képzelni, amikor felnyitom, és kihúzom a képregény közben ráragad a cellux, és ha az nem a mostani fényes lapra ragad rá, akkor könnyen sérülés lehet a vége.
Inkább ha több pénzem lesz
Idézetet írta: Comicboy - 2013. Augusztus 08. - 16:35:48Inkább ha több pénzem lesz Ha belegondolsz, hogy kb 1000.- -ért egy tekercsen mennyi van, és az hány tasakra lehet elég, szerintem megéri.
...amit viszont nem veszel le sérülésmentesen, ha ráragadna az újságra...
Cb: kicsit több tiszteletet a többiek felé, ha kérhetem.