Szerző Téma: Véletlenszerű Pókember topik  (Megtekintve 231638 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Véletlenszerű Pókember topik
« Válasz #60 Dátum: 2007. Július 03. - 16:55:07 »
Ezt nem értem.  :surp: Mellesleg téged nem is vettelek bele, hisz te mindig ott vagy a 8-9 pontosok között.  ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #61 Dátum: 2007. Július 03. - 17:11:00 »
Én most töltöttem ki, de valahogy tudtam, hogy nem fogok az élmezőnyben landolni. Az első és a hatodik kérdésen elég sokat gondolkodtam, aztán végül szokás szerint a rossz választ jelöltem be. A másik két kérdést (4-es, 9-es) csak tippeltem, persze rosszul. :roll: Így megörököltem Sámson dokitól az utolsó előtti helyet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #62 Dátum: 2007. Július 03. - 17:54:57 »
Miket rontottatok el? Nekem egy kérdés volt csak olyan most, amire nem egyből kattintottam, hanem egy pillanatra el kellett gondolkodnom.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #63 Dátum: 2007. Július 03. - 17:59:34 »
Fogalmam sincs. Kettőre emlékszem, hogy ki ölte meg a Vezér kapcsolattartóját (másodszorra Styx & Stone-t jelölöm), meg hogy kik fogtak össze egy régi Annualban Póki ellen. Azt először tudtam, most mellélőttem. :-\

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #64 Dátum: 2007. Július 03. - 18:59:43 »
A Knight and Fogg nekem ment, mert miattuk utazott Pókember Angliába, ahol az a hajóskapitány megtudta a kilétét (lásd Pókfej lexikon).
Az Annualban meg tudom, hogy Mysterio volt a Fáklya és Pókember ellen, a Varázsló meg adott volt.  :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #65 Dátum: 2007. Július 04. - 10:28:13 »
No, a mai nap kicsit sikeresebb volt. Tobey-ról természetesen még mindig nem tudok egy kukkot sem, azon kívül csak a Gathering of Five-ot szúrtam el (mentségemre(?) legyen szólva, erről speciel a leghalványabb gőzöm sincs, hogy mi a fene :-[). A kvízes önbizalmam most már csak romokban hever, nem porrá zúzva. Haladás. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #66 Dátum: 2007. Július 04. - 13:30:38 »
Nekem 9 pont. Láttam, hogy comicmonkey megint 10 pontos 50 mp-cel, így nem gondolkodtam sokat, csak nyomkodtam. Úgyhogy elszúrtam az egyik Max. Carnage-os kérdést. A másodikat. Tobey már lazán megy.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #67 Dátum: 2007. Július 05. - 07:53:18 »
Ma megint csak hetet találtam el. Az első kettőt és az utolsót egyáltalán nem tudtam, így csak tippelés lett belőle.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #68 Dátum: 2007. Július 05. - 10:16:07 »
Hát, pedig ez most szerencsére a könnyebb fajtából való volt, látszik is, végre egy normális pontszámot sikerült elérnem.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #69 Dátum: 2007. Július 05. - 18:28:59 »
Ahogy nézem ez a comicmonkey nevezetű egyén ma sem lesz fogható. 38 másodperc alatt nyomta be a 10 helyes választ. Vagy nagyon vérprofin tudja a válaszokat és csak elég ránéznie az adatlapra és kész, vagy pedig nagyon keményen csal. :-\

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #70 Dátum: 2007. Július 05. - 19:12:05 »
Na neeeeee... eddigi tapaztalataim alapján sokkal gyorsabban olvasok, mint az átlag, de 38 mp alatt még így is nagyon necces volna csak átfutni is, és akkor csuklóból kell nyomni a dolgot, pedig a válaszok is ugye mindig keverednek. Nem mondom, hogy csal, de azért nekem gyanús.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #71 Dátum: 2007. Július 05. - 19:21:01 »
Ezért mondom én is, hogy elég érdekes. Szinte nem is láttam még őt 60 másodperc felett. Nekem is sokszor azért van 3 perc felett a teszt, mert meg is kell értenem a kérdést, és hát nem vagyok perfekt angol.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #72 Dátum: 2007. Július 05. - 19:28:03 »
Még ha neki anyanyelve akkor is durva ez azért...valami szuperhős vagy mifene?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #73 Dátum: 2007. Július 05. - 20:35:16 »
Teljesen biztos, hogy csal, már máshol is felmerült. Ajánlottam egy módszert rá, hogy lelepleződjön... meglátjuk.
Ma 10 pontom lett, beelőztem talgabyt (neki is 10 pont).  :D ;)

Itt egy újabb Pókos quiz.

http://www.funtrivia.com/playquiz.cfm?qid=266016

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #74 Dátum: 2007. Július 05. - 20:49:12 »
72 másodperc... két kérdésnek néztem utána... jól van, még gyorsabban olvasok. ;D Az meg nem fura, ha jobbat érsz el, az lenne a fura, ha nem. :D (Csak ott az a pár évtizednyi tapasztalati előny Pók-szakértés terén... :))
Módszer  a leleplezésére? IP-figyelés? :headscratch: mert e-mailcíme különböző kell, hogy legyen...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #75 Dátum: 2007. Július 05. - 20:52:51 »
Nem, teljesen másra gondoltam. Akkor lenne fura, ha nem érnék el jobbat, mint te, ha nem néznél utána.  :D De így simán behozod azt a kis előnyt, amim van.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #76 Dátum: 2007. Július 05. - 21:13:48 »
Nme, mert nekem idő, hogy utánanézzek, legjobb esetben is plusz 10 mp/körbekukkantás. Úgyhogy a tapasztalati előny gyorsaságot, ezáltal pluszpontokat ér. (És ma hatalmas logikával sikerült rájönnöm, hogy számítják a pontokat. Gyors vagyok, mi? ;D)
Egyébként igazad van, Pókben messze le vagyok maradva. De lenne egy jó kis Mortal Kombat-kvíz! :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #77 Dátum: 2007. Július 05. - 21:52:41 »
Abban gyorsan győznél. Gyakorlatilag a "melyik ismert színész játszott a filmben?" kérdésen kívül egyre se tudnék válaszolni.  :lol:
Hmm, hogyan számolják a pontokat? Még nem gondolkodtam el rajta én sem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #78 Dátum: 2007. Július 05. - 21:57:09 »
Helyes válasz × 100 pont mínusz kitöltési idő másodpercben. Tehát az elméleti nme csalásos pontszám vhol 950 környékén van, ha már rutinból nyomja az ember (és mivel mindegyik ismétlődik és más kvízből van, ez elméleti szinten lehetséges...)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #79 Dátum: 2007. Július 05. - 22:05:43 »
Jó módszer.  :)