Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 842868 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

D-TOX

• Rinó
  • **
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #2360 Dátum: 2010. július 22. - 19:54:35 »
Esetleg Spawn? Volt egy nagyon régi apróhirdetésem valahol, ahol Spawn-képregényeket árultam, s az utóbbi fél-egy évben már az 5-6. ember jelentkezik, hogy megvenné őket. Az elvileg jól ment, nem? Csak utána a jogdíjakat meg akarták emelni nagyon (valami volt  McFarlane nejével is, ha jól tudom, ő vitte az üzletet, s akart több zsét)?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2361 Dátum: 2010. július 22. - 20:39:49 »
A Spawn annyira rossz már, hogy amerikában is alig fogy, még a jubileumi 200-as szám se tudta nagyon megdobni az eladásokat.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2362 Dátum: 2010. július 22. - 20:57:37 »
Sőt, már a 100. szám után hatalmasat zuhant, amikor kiderült, hogy egy lépéssel se jutottak előrébb, mint az első számban voltak.
Fél év alatt 5-6 ember? Nehezen tartana el egy magazint.  ;) Azért szűnt meg, mert a b. nej nem volt hajlandó küldeni a repro anyagot.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2363 Dátum: 2010. július 22. - 22:52:20 »
Szimpla ASM teljesen ki zárva am.?

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2364 Dátum: 2010. július 22. - 23:54:15 »
Fél év alatt 5-6 ember? Nehezen tartana el egy magazint.  ;) Azért szűnt meg, mert a b. nej nem volt hajlandó küldeni a repro anyagot.

Persze, értem. Csak elég érdekes, hogy most ilyen "sokan" kezdték keresni a Spawnokat...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2365 Dátum: 2010. július 23. - 08:18:18 »
Szimpla ASM teljesen ki zárva am.?
Semmi sincs kizárva, de nekem tényleg fogalmam sincs még.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2366 Dátum: 2010. július 23. - 08:47:43 »
Egyelőre szerintem az lenne a főkérdés, hogy lesz-e egyáltalán jövőre valami havi szuperhős képregény a Semicnél.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2367 Dátum: 2010. július 23. - 08:53:42 »
Ha ki tudnák használni azt az ingyenreklámot, amit a soron következő képregényfilmek jelentenek, akkor szerintem akár egy Green Lantern vagy Deadpool sorozatot simán vállalhatnának. Régóta hallom mindenkitől, hogy mennyire jó lenne egy Deadpool ongoing, hiszen humoros, van benne akció dögivel, a rajza is a helyén van és a karaktert könnyű megkedvelni.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2368 Dátum: 2010. július 23. - 08:59:22 »
Hát, megint az a pár ember, aki ezt mondja az internetes közösségben, nem hiszem, hogy sokat számítana. Ha már minden áron DC-t akarnak, akkor zöld lámpás helyett Batmant vagy Supermant tudnám elképzelni, azok talán még megélnének a magyar piacon, de a Zöld Lámpás semmikép. Túl ismeretlen lenne itthon. ;) Deadpol meg... hát én nem örülnék neki... :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2369 Dátum: 2010. július 23. - 09:02:05 »
Tudod mi a baj Supermannel, Batmannel és Pókemberrel. Hogy túlságosan is ismertek, és már nem nyújtják az újdonság varázsát. Pókembertől már nekem is csömöröm van. Nyitni kellene az új, az ismeretlen felé. A Transformers sem lenne éppen rossz, de a régi sztorik helyett az új sorozatot kellene felkarolni, a Continuumot.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2370 Dátum: 2010. július 23. - 09:06:16 »
Mondjuk a TF nekem is megfordult a fejemben. De ennyi erővel próbálkozhatnának az új G.I. joe-val is, akár az új Dixon-féle sorozattal, akár az újraindított Hama félével. Az a mi korosztályunk számára egyrészt nosztolgikus lenne, és ismernék is sokan, másrészt az újdonságként is hathatna. ;) Vagy adjank ki Tiny Titans-t, oszt csókolom! ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2371 Dátum: 2010. július 23. - 09:11:21 »
A Tiny Titans-szal annyi a baj, hogy némely poént csak akkor lehet megérteni, ha ismeri az olvasó a fővilági eseményt, karaktert vagy környezetet, amelyet kiparodizál a sorozat.
De szép is lenne magyarul olvasni a Joe Kelly-s Deadpool sztorikat papíron.  :)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2372 Dátum: 2010. július 23. - 09:13:31 »
Idézet
A Tiny Titans-szal annyi a baj, hogy némely poént csak akkor lehet megérteni, ha ismeri az olvasó a fővilági eseményt, karaktert vagy környezetet, amelyet kiparodizál a sorozat.

Én ezzel teljes mértékben tisztában vagyok, nem is véletlenül szereplt a hsz-em végén az a bazi nagy smiley. :) Tudom, hogy Tiny Titanst soha nem fognak kiadni Magyarországon... ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2373 Dátum: 2010. július 23. - 09:15:48 »
Soha ne mondd hogy soha.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2374 Dátum: 2010. július 23. - 09:16:15 »
A Tiny Titanshoz túl nagy a konkurencia. Rengeteg ismertebb gyerekképregény van már a piacon.

Azzal egyetértek Bennel, hogy nyitni kellene az új karakterek felé. Lehet, hogy pont a Marvel Adventures Super-Heroes lenne a legjobb választás. Az első számokban benne van Pókember, Vasember és Hulk, akik már csak a filmek miatt is elég ismertek. Később pedig jön a többi olyan hős, akikről később mozifilm is lesz (Kapi, Thor). Szóval sokban hasonlítana a régi Marvel Extrára, csak annyi a különbség, hogy ebben nem folytatásos sztorik lennének.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2375 Dátum: 2010. július 23. - 09:24:35 »
Ez az. A legfontosabb az lenne, hogy olyan történeteket tartalmazó képregény jelenhessen meg, amely egy részes sztorikkal operál, így elkerülhető lenne sok kellemetlenség, ami pl a v1-es Csodapóknál is volt, hogy innen-onnan kiragadott szálak futottak. Az MA ilyen szempontból jó, mert a füzetekben az aktuális történetek lezárást is kapnak. De a Deadpool is ilyen. A füzetek önmagukban is élvezhetőek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2376 Dátum: 2010. július 23. - 09:28:48 »
Ha ki tudnák használni azt az ingyenreklámot, amit a soron következő képregényfilmek jelentenek, akkor szerintem akár egy Green Lantern vagy Deadpool sorozatot simán vállalhatnának. Régóta hallom mindenkitől, hogy mennyire jó lenne egy Deadpool ongoing, hiszen humoros, van benne akció dögivel, a rajza is a helyén van és a karaktert könnyű megkedvelni.
Egy mozifilm az ongoing sorozatokra gyakorlatilag semmi hatással nincs. Talán egy hónapig, és kész.
A Deadpool pedig a nagy Amerikában is a kihalás szélén állt nagyon sokáig, nem biztos, hogy ennyi ember eltartaná.
Sepi ötlete jó. :)
Ben: viszont egy ongoinghoz "kell" az állandó szál, amit általában a szappanopera-szál hoz, és ami nincs az Adventuresben.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2377 Dátum: 2010. július 23. - 09:29:51 »
Az MA Iron-manben volt. Mondjuk be is bukott elég hamar, de volt... :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2378 Dátum: 2010. július 23. - 09:53:08 »
Ben: viszont egy ongoinghoz "kell" az állandó szál, amit általában a szappanopera-szál hoz, és ami nincs az Adventuresben.

Nem mindig. Ha valaki nem tud megvenni havonta, csak kéthavonta egy képregényt, az hamar feladja és nem is veszi inkább, mert elveszti a fonalat ha több részen át húzódik a sztori. Viszont ha a füzetekben lévő történetek önálló lezárt sztorik, akkor két-három szám kihagyása után is be lehet kapcsolódni, mert nincs akkora hiányérzet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2379 Dátum: 2010. július 23. - 10:17:11 »
Értem én a logikát, de a gyakorlatban akkor is úgy van, ahogy én mondtam.  ;)