Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 844549 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #2500 Dátum: 2010. augusztus 18. - 13:14:31 »
Igazából nem értem, mi bajotok van az Ulti Powerrel. Persze nem egy világmegváltó sztori, de semmivel sem rosszabb, mint bármelyik 99 a 100-ból Ultimate történet. Nyilván jót tett volna neki, ha 9 helyett 6 részes lesz, de a rajza viszont - bármennyire is fotóról készült és egyforma - hatalmas felüdülés Immonen Ultipókjához képest (is).

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2501 Dátum: 2010. augusztus 18. - 13:23:55 »
Ízlések. Én személy szerint Immonent egész megkedveltem a Manós története után (az  annyira nem tetszett) . Land viszont ebben a miniben nem alkotott valami nagyot, szépnek szép, de nagyon nem dinamikusak. Ne menjünk messze, nézd meg mondjuk az Ulti F4 -beli rajzait, azok szerintem sokkal jobban sikerültek. De szerintem története ugyanúgy egy nagy nulla, mint az Ultimatumnak, ahol viszont Finch gyönyörű rajzokkal próbált kompenzálni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2502 Dátum: 2010. augusztus 18. - 13:43:28 »
Én még nem olvastam az Ultimátumot.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2503 Dátum: 2010. augusztus 18. - 14:31:46 »
Megspóroltál vele kb 1 óra kínt és szenvedést.  ;)

Én Immonennel vagyok úgy, hogy az Ulti F4-ben jó volt, de itt a Pókemberben borzalmas.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2504 Dátum: 2010. augusztus 18. - 14:36:55 »
Nekem több év Bagley rajzok után elég furák voltak Immonen rajzai a CsodaPókban, de most már megszoktam, és tetszik is.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2505 Dátum: 2010. augusztus 18. - 14:38:40 »
Nekem az ulti Bagley-t volt nehéz megszoknom, és Immonen re volt könnyebb ráállnom, az Ő rajzai valahogy közelebb álnak az én sítlusomhoz is, szeretem ezeket a vastag kontúrokat ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2506 Dátum: 2010. augusztus 18. - 14:43:12 »
Mivel nekem ez volt az első Pókember sorozat, amit havonta vettem, és izgatottan vártam, hogy jöjjön az új rész, Bagley volt a kedvenc rajzolóm. Ej, de régen volt már. ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #2507 Dátum: 2010. augusztus 18. - 15:22:33 »
Hát még 1990 milyen régen volt, mikor én találkoztam először a Pókemberrel havi szinten! :D
Amúgy kíváncsi leszek mi lesz ezzel a sorozattal, anno ügyesen megoldotta az ADOC-SEMIC, hogy megtartotta a főcímet, bár ha jól tudom kezdetben gondolkodott azon, hogy majd áttérnek a 616-os sorozatra is később, ha megint érdekes történetek futnak ott! Aztán a Panini keményen beintett, mondván ha már belefogtak az ultimate-be, nyomassák is végig! Aztán hamarosan véget ér ez a sorozat, és kíváncsian várjuk mi lesz helyette! David Lafuente féle ovipóki, vagy esetleg semmi! Klasszikus sztorik nem hiszem hogy lesznek, azokat inkább majd Tomi adja ki, szép könyv formájában, ha lehet! ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2508 Dátum: 2010. augusztus 18. - 18:09:05 »
Ezek az infók honnan vannak? Egy "eladó" nem követelheti egy vevőtől, hogy azt vegye meg, amit az eladó akar.

Atimen

• Tarantula
  • *
    • Csodálatos Pókember
« Válasz #2509 Dátum: 2010. augusztus 18. - 18:35:22 »
Lehet hogy sok mindenkinek nem fog tetszeni amit most mondok, de szerintem az lenne a legjobb,  ha a következő évben kiadnák a 7 Ultimate Six részt, a 16 Ultimate Marvel team -up részt+ az Ultimate Super Specialt és akk ez így pont meglenne egy év ha dupla számokat adnának ki ( úgy ahogy most)
Tudom hogy pl az Ultimate Marvel team up nak is rossz a rajza, de legalább mindenkinek meglenne a teljes gyüjtemény.
Utánna meg ha addig javulna az Ultimate Comics Spider-man , akkor azt is kiadhatnák.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2510 Dátum: 2010. augusztus 18. - 18:43:27 »
Amit felsoroltál azoknak nemcsak a rajza, de a története is kritikán aluli. Teljesen élvezhetetlenek 1-2 kivétellel. Az Ultimate Comics Spider-Man meg az előzetesek alapján egyre csak borzalmasabb lesz, nemhogy javulna. Az Ultimátum annyiból jó lezárása a Semic Ultis kiadásának, hogy tudjukkivel tudjukmi történik benne és ezzel konyec.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2511 Dátum: 2010. augusztus 18. - 19:11:57 »
Szerintem sincs baj az Ulti Powerrel! Naaaaagy bunyók, robbanások, Thor halálrakalapálja Hüpit, mi kell ide még?  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2512 Dátum: 2010. augusztus 18. - 19:14:21 »
Az új Ulti Pókember sztorija nagyon jó, és egyre jobb. Lassan már megszokom a rajzait is.  :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2513 Dátum: 2010. augusztus 18. - 19:21:46 »
Az ifjabb Romitát könnyebben megszoktam, mint ezt a rajzolót, aki az Ultimate Comics Spider-man most rajzolja. Igaz most már egy fokkal jobban tetszik, mint az elején és a legutóbbi számban még egy kép volt is ami tetszett,de még messze van tőle , hogy egyáltalán megszokjam. A sztorival szerintem semmi baj nem volt, az első történetet kivéve, az valahogy nem sikerült olyan jól szerintem.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2514 Dátum: 2010. augusztus 18. - 20:45:51 »
Mikor is váltanak rajzolót? Arra a csajszira? Hátha az jobb lesz ez arasszal. Én nem tudnám soha megszokni Lafuentét, hányingerem van ettől a manga beütéstől.

Atimen

• Tarantula
  • *
    • Csodálatos Pókember
« Válasz #2515 Dátum: 2010. szeptember 05. - 09:37:16 »
Lehet hogy hülyén fog hangzani, de a Szimbióták Háborúja című részben Vérontó az ugyanaz, mint aki Az 50.részben szerepelt? Csak mert akkor Peter "elégette". a Klónsztorikban meg Peter apja előbb azt mondta hogy ő csinálta, utána meg azt hogy hozzá is így jött.
Most akkor melyik?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2516 Dátum: 2010. szeptember 05. - 12:18:28 »
Peter "apja" is egy félresikerült klón volt, amely nagyon hamar öregedett. Téves emlékei voltak, tehát nem az ő műve Vérontó.
Nekem is zűrös ez a dolog, de valahogy úgy jön ki, hogy Gwenbe továbbélt (?) a szimbióta, mivel kiszívta Gwen életesszenciáját és akkor gondolom akaratlanúl is "egyesültek".

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2517 Dátum: 2010. szeptember 05. - 19:45:05 »
De mostmár Gwendolin tiszta  ;) :gwen:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2518 Dátum: 2010. szeptember 05. - 21:16:55 »
Ja, de azért fura, hogy így végigpingpongozták az életesszenciáját (vagymit). Szóval na.  :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2519 Dátum: 2010. szeptember 05. - 21:28:14 »
Apropó a következő számról lehet már tudni valamit?  :roll: :D