Nah, végeztem az Ulti Pókival az elejétől. Így egyszerre olvasva szerintem nem akkora gáz, sőt voltak részek, amik kifejezetten tetszettek (pl. apu a videókazin megmondja a tutit)
A minősége is csak pár számnak nem annyira jó az én mércémmel, a vékony lappal se lenne probléma, ha nem lenne szellemképes és jobban kijönnének a színek (érdekes, hogy van olyan vékonylapú szám, ami nem szellemképes...)
1-2 kérdés felmerült bennem, amit szeretném, ha a szakértők megválaszolnák (köszi

)
- Vezért a dívídis cucc miatt felmentették, de amikor a Holdlovag (tanúk nélkül

) beköpi, akkor a rendőrség egyből elfogja...hogy is van ez? Lett ennek vmi következménye, azaz börtön vagy felmentették?
- Vérontó miért csak Gwen "eszenciáját" nyúlta le? Előtte csomó embert megölt (bizti őr, párocska)...velük mizu?
- Bogár a Trask-nál csípett egy mintát az üvegében Venomból...később minek kellett újra (a padon) elkapnia? Tán' eltört a minta

Ennek a szálnak lett valami folytatása? Vagy elrepült vele és kész?
- És akkor mi van ezzel a Roxxon/Trask szállal? Póki szerint a gyógyszerlobbi miatt kellett a "ruha", de Bogár aztán Latvériát emlegeti...
- Fury-tól CD vette át a stafétát (és a Power-ből meg is világosodtam, hogy hova került az egyszemű sas). Az Ultimátum összefoglalóban említik Fury-t, ezexerint visszatért vhogy a másik dimcsiből...hogyan?
Okosítást előre is köszönöm!
mikka