ez nagyon sokkoló-döbbenetes hír, előfizetőként ez nagyon nem vicces, hogy mi lesz ezután.
a sok negatív hír miatt ha az előfizetésem lejár valószínűleg már nem fogom meghosszabítani mert a hírek alapján bármikor-bármelyik hónapban megkaphatjuk hogy itt a vége, ezek szerint nem jól mennek a képregény eladások.
Lehet hogy valamelyik rivális cég vagy régebbi dolgozók bosszúhadjárata indult meg?? 
Na azért nem kell mindjárt a plafonon lenni. Én is jártam már úgy, hogy megszűnt éppen az a Semices lap, amire előfizettem, de mivel nem kértem, hogy másra "irányítsák" át az előfizetésem, visszakaptam a pénzem.
Az, hogy nem mennek jól a képregény-eladások, szerintem nem titok. Benne volt jó pár számban, hogy vegyük az újságot, mert rajtunk múlik a lap jövője. Amúgy meg ez nem is csoda, a Panini is kivonult nem is oly rég, a magyar piacról.
Rivális céget, meg ilyen régebbi dolgózok bosszúhadjáratát ill. egyéb ilyen összeesküvés-elméleteket szerintem nem kéne gyártani. Egyszerűen csak rossz az egész magyar gazdasági klíma, úgy, ahogy van.