Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 842790 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #3720 Dátum: 2011. március 19. - 17:25:49 »
Lehet csak annyi volt az utasítás, hogy rajzolja le a tornyot, és nem nagyon részletezte.
Tejet kérek! Csokisat!

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #3721 Dátum: 2011. március 19. - 17:29:52 »
Az lehet. De már a Pókember: Új Bosszú Angyalai kötetben is el lett cseszve. Valakinek feltűnhetett volna, és odacsaphatott volna Sztracsi ide-oda csapongó talentumára.
"Live for nothing or die for something, your call."

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3722 Dátum: 2011. március 19. - 17:35:47 »
Ez szerintem a szerkesztők hibája, nekik elvileg az (is) lenne a dolguk, hogy észrevegyék az ilyeneket.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3723 Dátum: 2011. március 19. - 18:34:39 »
Az lehet. De már a Pókember: Új Bosszú Angyalai kötetben is el lett cseszve. Valakinek feltűnhetett volna, és odacsaphatott volna Sztracsi ide-oda csapongó talentumára.

Az a sztori simán lehetett a ÚBA: Őrszem előtt, hiszen az említett karakter nem is szerepelt benne még, az őrszemből pedig nem derül ki hogy Peter hol lakik. Igaz hogy hamar történt a kitörés után.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3724 Dátum: 2011. március 19. - 19:27:05 »
Én úgy képzelem el, hogy JMS elmondja, hogy mi legyen a képen, de persze a részletekre nem tér ki, az a rajzoló szabadsága. Elvileg a rajzolónak képben kéne lennie, de esetleg a szerkesztő felhívhatná a figyelmét külön a változásokra. Arra szerintem nincs idő, hogy kész rajzot visszaküldjenek.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3725 Dátum: 2011. március 19. - 19:57:36 »

Az a sztori simán lehetett a ÚBA: Őrszem előtt,
Nem, mert említik, hogy a Kitörés 1 napja történt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3726 Dátum: 2011. március 19. - 21:57:33 »
Szerkesztő dolga lett volna, igen. Nem Breevort alatt volt akkor a cím? Magyarázna sok mindent. (Mondjuk Wackernél is, bár ő mintha Straczynski távozása után kapta volna meg, hogy Breevort Bendis valagát menjen két évig nyalni.)
Visszaküldeni meg manapság azért nem nagy kunszt. Digitálisan elég gyorsan megcsinálnak bármit. Finch is újrarajzolt két teljes karaktert az NA promociós csoportképéből, de amikor Cho is elkészítette az MK Shanna első részét, visszavágták neki egy részét, hogy csinálja meg kevesebb pucérsággal. Ez már nem 1964, amikor Stan Lee rendszeresen visszaküldött Kirbynek meg Ditkónak 5-6 oldalt, hogy csináld teljesen újra, mert időközben rájöttem, hogy mégse tetszik a sztori vége, de természetesen túlórapénz nincs... :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3727 Dátum: 2011. március 20. - 15:27:58 »
Axel Alonso volt akkoriban a szerkesztő.
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3728 Dátum: 2011. március 20. - 17:14:19 »
Á, ő az, aki annyira nem csinált semmit, hogy az alá tartozó íróknak kellett heti gyűléseket tartaniuk, hogy megbeszélhessék egymással, ki mit csinál és melyik karakterrel. Ami ugye szintén a szerkesztő feladata lenne.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3729 Dátum: 2011. március 20. - 17:58:41 »
Lehet, hogy szerkesztői kontárkodás nélkül jobb lett az eredmény. A klón sztori jut eszembe, ahol a szerkesztők össze hányták az egész történetet. :-\
Tejet kérek! Csokisat!

Solid

• Grizzly
  • *
« Válasz #3730 Dátum: 2011. március 21. - 20:01:15 »
Ma megvettem énis a második számot, a borító vékonyabb mint a februári számnál, viszont a színek minősége egy hangyányival jobb lett szerintem.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3731 Dátum: 2011. március 23. - 17:04:22 »
Tegnap beszereztem a példányom. Három darab még volt az Auchan-ba, de a legjobb állapotú a lapozott volt (amúgy nagyon szép a borítója), a többinek a borítóján volt egy két nagyobb festékhiba.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3732 Dátum: 2011. március 24. - 20:08:39 »
Nekem is megérkezett a 2. szám még hétfőn. Tetszett, ez a két rész elég light-os volt, de a következőktől asszem jobban belendül a sztori. :) Ma miután elolvastam, rögtön el is kezdtem olvasni a Polgárháborút. :D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3733 Dátum: 2011. március 24. - 20:14:41 »
Light-os volt? Pókember eldöntötte, hogy felfedi magát. Szerintem ez inkább hard :D
Tejet kérek! Csokisat!

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3734 Dátum: 2011. március 25. - 18:14:23 »
Igaz, csak a történet volt kicsit lassú. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3735 Dátum: 2011. március 26. - 08:35:37 »
Egyébként érdekes, hogy Pókembernek csak ez a két lehetőség van, vagy bűnözőként rejtözködni, vagy rögtön a regisztrációs törvény reklámarcának válni.
Pl. az eszébe se jut, hogy ahogy a törvény kimondja, csak a kormány elött fedje fel kilétét, gondolom ebből nem következik automatikusan az, hogy ugyanezt kötelessége megtenni a teljes nyilvánosság elött.
Én tuti ezt csináltam volna (habár Tony csalódott lett volna, mert ő reklámot akart).

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3736 Dátum: 2011. március 26. - 11:07:00 »
Pont ezen filóztam én is. Igen, érdekes kérdéskörrel foglalkozik, de valóban egy kicsit túldramatizálták a dolgot, Tony sem a "elkötelezettség" mintaképe :), és persze nem ütött volna akkorát, ha Pókember nem nyilvánosan jelenti be a dolgot...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3737 Dátum: 2011. március 26. - 15:40:57 »
Megtehette volna, de az egésznek az alapja, hogy ha már létezik egy rendszer, ahol ez tárolva van, a korrupció, vagy bűnözői akciók miatt úgyis lelepleződnének előbb-utóbb. Ezért vannak annyira ellene. A nyilvános bejelentés csak szenzáció volt, hogy a bizonytalan hősöket is meggyőzze arról, hogy regisztráljanak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3738 Dátum: 2011. március 26. - 15:50:50 »
Mondjuk amíg senki se tudta a kilétét addig is lépten nyomon a szerettei kerültek veszélybe.
Habár nekem mindig Pókember marha ellenszenves tulajdonságai közé tartozott az, hogy ő a saját titkos identitását foggal-körömmel védi, de másokét minimálisan sem tartja tiszteletben.
Nem kürtöli világgá nem erről van szó, de olyan természetességgel rántja le bárkiröl a maszkot, hogy az hihetetlen.
Amikor a pókcsaj maszkját levette, és feltette saját magára, az meg egyenesen a bunkóság csúcsa volt.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3739 Dátum: 2011. március 26. - 22:56:03 »
Amikor a pókcsaj maszkját levette, és feltette saját magára, az meg egyenesen a bunkóság csúcsa volt.
Ez mikor volt/lesz?  :headscratch: