Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 845115 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #3900 Dátum: 2011. április 29. - 10:38:04 »
Hát elég bizonytalanná vált a helyzet. Már a minimális kommunikáció is megszakadt a semiccel, ami eddig se volt túl sok. És az elmúlt hetekben senki se erősítette meg, hogy ténylegesen a nyomdába került már a 3. szám.  :headscratch:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3901 Dátum: 2011. április 29. - 10:51:19 »
Úgy látom ennyit arról, hogy áprilisban megjelenik   :(

A 2. szám szombaton jelent meg, úgyhogy van még egy kis remény...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3902 Dátum: 2011. április 29. - 11:13:17 »
De nem azért mert akkor a szombat munkanap volt?  :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3903 Dátum: 2011. április 29. - 11:13:57 »
Azt nem tom, hogy ha ennyire döglik az egész, miért nem hagyják abba (persze isten ments, de láttunk már ilyet,anno, hogy kész, nem megy, lehúzzák a rolót), itt húzzák a jó népet ezzel az egésszel... amikor visszatértek a klaszik pókhoz, valszeg egy csomó régi olvasó visszajött, talán annak a fele el is húzott a szép minőség miatt, most meg lehet a másik fele meg azért húz el, mert ilyen tök bizonytalan az egész... 5. hónap és van 2 részünk eddig, jó arány.

Nop, szombaton rengetegszer jelent meg máskor is.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #3904 Dátum: 2011. április 29. - 11:18:41 »
csak érik az a 96 oldalas duplaszám... :roll:

Én sokakkal ellentétben üdvözölném, ha a Panini visszatérne, és a régi minőségében folytatná a Pókembert, a Semic mostanra gyalázatos ámokfutása helyett...azzal sem lenne bajom, ha kihagyás nélkül jönne a BND . Nekem tetszenek az új szereplők (Mr. Negatív), nekem nem hiányzik MJ, és jó hogy így-vagy úgy klasszikus pókellenfelekre írogatnak benne sztorikat / + szerintem sokszorosan üti az Ultimate szinvonalát /...egyedül Zeb Wells irkálmányait nem bírom belőlük...

+ Szerintem csak némi tárgyalás kérdése lenne, hogy válogatást adjanak ki...

A legnagyobb gáz számomra a Semic hallódásában, hogy nem is a PH érdekelt volna ebből az évadból legjobban, hanem a Keselyűs sztory meg Brock utolsó megkísértése.... :(

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3905 Dátum: 2011. április 29. - 11:20:29 »
BuB nézd a másik oldalát. Megszűnik a Semices pók a 2. résszel, és pár hónap múlva ezt a két számot már 30.000 Ft-ért árulhatod a vaterán.

csak érik az a 96 oldalas duplaszám... :roll:

Na az biztos, hogy nem hozzák ki így. Ahhoz 1000 Ft fölé kellene emelni a képregény árát.

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #3906 Dátum: 2011. április 29. - 11:23:53 »
volt már Semices precedens, hogy duplaszámmal hozták be a lemaradásukat, úgyhogy én nem kiabálnám el...

BuB

• Pókfej
« Válasz #3907 Dátum: 2011. április 29. - 11:29:57 »
BuB nézd a másik oldalát. Megszűnik a Semices pók a 2. résszel, és pár hónap múlva ezt a két számot már 30.000 Ft-ért árulhatod a vaterán.
Náh, miért adnám én el? :D Nekem tetszettek az eddigi sztorik(leszámítva a lapo mináségét, a színeket és a többi, de ezek csak mellékesek ;D):

Vagy dupla szám, vagy lehet még a havi két megjelenés is, az is volt már tavaly egyszer.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3908 Dátum: 2011. április 29. - 11:32:03 »
De nem azért mert akkor a szombat munkanap volt?  :headscratch:

Passz. Majd meglátjuk. Nyilván most már elég nagy a valószínűsége annak, hogy májusban fog megjelenni, ha megjelenik egyáltalán. Bár reménykedem a szombatban...

miért nem hagyják abba

Nagy valószínűséggel azért, mert ahogy Kaine írta, buknának egy csomó pénzt. Ha egész évre vásárolták meg a jogokat, s itt 2-3 szám után megszűnik a dolog, biztos nem 1Ft menne veszendőbe.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3909 Dátum: 2011. április 29. - 11:35:59 »
Na ja, és akkor idén kiadnak 3 havonta egy részt ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3910 Dátum: 2011. április 29. - 11:36:07 »
Nem is az a legdühítőbb már ha lehet egyáltalán ilyet mondani - hiszen én eddig csak két-két számot vettem meg az első és második számból szóval abszolút nem köteleztem el magam - hogy nem jelenik meg időben. Hanem az, hogy semmi de semmi felvilágosítást nem adnak ahogy ezt már mások is szóvá tették. Ott van a knet, az mksz vagy akármelyik nagy képregényes infós portál, és még nekik se mondanak semmit, hogy legalább rajtuk keresztül mi is megtudhassuk mi a helyzet.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3911 Dátum: 2011. április 29. - 11:52:20 »
Nem is tudom , én már nem reménykedem semmiben.
Amúgy tényleg közzétehetnének valami hírt akár rossz vagy jó is az.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3912 Dátum: 2011. április 29. - 11:53:42 »
Meg az se igaz hogy minden csatornájuk megszakadt volna, a weboldaluk még üzemel, igaz az újvilági Csodapók 80. száma óta nem vették a fáradtságot a frissítésre.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3913 Dátum: 2011. április 29. - 11:55:39 »
Az a szombat munka nap volt , csak azért jelenhetett meg a lap. Én úgy tudtam , hogy mindig csütörtökre volt időzítve a megjelenés.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3914 Dátum: 2011. április 29. - 12:27:58 »
5. hónap és van 2 részünk eddig, jó arány.
Így volt az Ulti indulásakor is.  :D Csak azt havi leosztásban kaptuk.
+ Szerintem csak némi tárgyalás kérdése lenne, hogy válogatást adjanak ki...
Ki tárgyalna kivel? Mert ha a Panini a kiadó, ki szólhatna bele? Plusz, kire hallgatnának, amikor ők a legsikeresebb kiadási rendszert tudhatják maguk mögött?  ;)
Idézet
A legnagyobb gáz számomra a Semic hallódásában, hogy nem is a PH érdekelt volna ebből az évadból legjobban, hanem a Keselyűs sztory meg Brock utolsó megkísértése.... :(
A Keselyűt kiadtam volna én is, ha a Semic nem lép be. Ha kiszállnának, azt biztosan kiadnám még.
Én úgy tudtam , hogy mindig csütörtökre volt időzítve a megjelenés.
Á, nem, sokszor jelent meg kedden is például.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3915 Dátum: 2011. április 29. - 12:41:58 »
És szombaton is. Amikor indult az Ulti "vezettem egy naplót", hogy mikor vettem meg, mikor jelent meg. Sokszor volt, hogy még aznap megvolt amikor megjelent, és mint mondtam, nemegyszer volt, hogy szombaton is jött.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3916 Dátum: 2011. április 29. - 12:47:28 »
Nem véletlenül lassítottam a régi számok elolvasásával és más képregények is kezembe kerülnek így. Ha csak a következő számra kellene várnom. Én is tűkön ülnék.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3917 Dátum: 2011. április 29. - 12:55:18 »
Fesztivál után engem sem fog zavarni .  :D

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #3918 Dátum: 2011. április 29. - 13:40:30 »
Idézet
Megszűnik a Semices pók a 2. résszel, és pár hónap múlva ezt a két számot már 30.000 Ft-ért árulhatod a vaterán.
csodálkoznék rajta...esetleg pár évtized múlva. Nem is oly rég volt fenn kb. 300 forintért 1. és 2. szám is. Ha pár hónap alatt 100szoros hasznot hozna, akkor senki se tőzsdézne, mindenki a képregénybiznyiszbe látná a meggazdagodás rögtelen útját (de sajna, nem így van :()
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3919 Dátum: 2011. április 29. - 14:25:06 »
Jó tudom nem lehet minden képregény a HH 27. aminek láttam már 40 ezres árát is a vaterán.