Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 844537 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #4100 Dátum: 2011. május 20. - 12:58:34 »
Tudsz konkrétumokat is (amiket nem mondhatsz el) vagy töretlenül él benned a remény?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4101 Dátum: 2011. május 20. - 13:12:37 »
Semmit nem tudok, amit ti ne tudnátok. Eddig is úgy gondoltam, hogy jogi akadályai voltak a megjelenésnek, de most, hogy a Garfield új kiadóval jelent meg, elég biztos vagyok benne. És ez valóban nem olyan dolog, amit a Semic kidumálhat egy nyilvános fórumon, hogy megnyugtassa az olvasóit. Amit elmondhattak, azt el is mondták: folytatódni fog.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4102 Dátum: 2011. május 20. - 13:23:52 »
de most, hogy a Garfield új kiadóval jelent meg, elég biztos vagyok benne.

A Garfield azért mindvégig elég stabil olvasótáborral rendelkezett ami a Pókról nem mondható el. A sikeres kiadvány átvétele logikus lépés, de erősen kétlem hogy egy veszteséges címmel bajlódni fognak. Az hogy a Garfield megjelenhet még korántsem biztosítja a Pókember folytatását.

És ez valóban nem olyan dolog, amit a Semic kidumálhat egy nyilvános fórumon, hogy megnyugtassa az olvasóit.

Akkor adjanak ki nyilatkozatot vagy akármit, de ezzel a töketlenkedéssel még a maradék tábort is elvesztik.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4103 Dátum: 2011. május 20. - 13:32:27 »
Az tuti, már én is kezdek kételkedni benne, pedig azért eddig (2 hónap) elég türelmes voltam...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4104 Dátum: 2011. május 20. - 13:36:01 »
Amikor akadozott a megjelenés úgy voltam vele, hogy nem nagy ügy, attól még van Pók. Amikor megpendítették, hogy baj van a kiadó pénzügyeivel őszintén sajnáltam és aggódtam értük, hiszen évtizedeken át a Semic volt a magyar képregénykiadás első számú bástyája. De most, hogy egy pár soros valamit se képesek kiadni (pedig erre még kell hogy legyen kapacitás) az már dühítő. A CSP v3. 2. részébe simán betehettek volna egy fél oldalas közleményt a továbbiakról, és most nem vaksötétben tapogatóznánk. Aki nem dühös emiatt az festi magát. Igen, nekem kiborult a bili. Gyerünk srácok bátran, kinek még:

Ben-

Todd

• Pókfej
« Válasz #4105 Dátum: 2011. május 20. - 13:38:16 »
Pont mire összeszedett bátyám egy a semicnél dolgozó anyóst, akitől ingyen kapjuk az újságokat, erre megszűnik. :twisted:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4106 Dátum: 2011. május 20. - 13:38:56 »
Én nem is fogom venne megvannak füzetben végig a one more dayig. Ez két szám wc papír is csak pénzkidobás volt.

Ben-Wiccan

Todd

• Pókfej
« Válasz #4107 Dátum: 2011. május 20. - 13:41:11 »
Sose tagadtam, hogy ilyen minőségben én se venném meg.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4108 Dátum: 2011. május 20. - 13:42:18 »
Ez két szám wc papír is csak pénzkidobás volt.

Befektetésnek jobb lett volna egy 4 tekercses crepto. Árban ott van és nem vág annyira.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4109 Dátum: 2011. május 20. - 13:43:24 »
Én csak a magyar képregénykiadás támogatása miatt vettem(mert ugye neten is olvasgat az ember)de nálam is ennyi volt.
Ben-Wiccan-Mero
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4110 Dátum: 2011. május 20. - 13:47:57 »
Én viszont nem vagyok dühös emiatt. Majd megjelenik.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

BuB

• Pókfej
« Válasz #4111 Dátum: 2011. május 20. - 13:49:08 »
Én inkább csak amiatt vagyok "kiakadva", hogy egy nyamvadt közleményt nem képesek kiadni...(legyen benne hivatkozás jogra bármire, csak vmit írjanak már... várjuk még, ne várjuk, akármi...)
Ha megjelenik, minőség ide vagy oda, venni fogom, mert ezeket a sztorikat annyira nem ismerem, anno csak átlapozgattam, meg azért "papíron"( :roll:) meg magyarul mégis más.
Ben-Wiccan-Mero-BuB
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4112 Dátum: 2011. május 20. - 13:52:15 »
Ben, hogy hangozna az a hivatalos nyilatkozat? "Elnézést kérünk minden olvasótól, de a jelenlegi késések oka az, hogy xxx, ezért cégnevet változtatunk, a kellemetlenségért elnézést kérünk"?
A Garfield azért mindvégig elég stabil olvasótáborral rendelkezett ami a Pókról nem mondható el. A sikeres kiadvány átvétele logikus lépés, de erősen kétlem hogy egy veszteséges címmel bajlódni fognak. Az hogy a Garfield megjelenhet még korántsem biztosítja a Pókember folytatását.
Gondold tovább. Ha a Garfield folytatódik, akkor mi oka lenne, hogy ne jelentenék be a Pókember megszűnését, ha így lenne? Ha teljesen eltűnnének - és feltételeznéd róluk a legrosszabbat, hogy le akarnak lépni az előfizetők pénzével (ami abszurd) - akkor lenne oka a hitegetésnek. De ha maradnak - amit a Garfield bizonyít -, akkor utolérhetőek, vagyis a hitegetésnek semmi értelme nem lenne.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 20. - 14:16:12 írta kaine »

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #4113 Dátum: 2011. május 20. - 13:53:19 »
engem a tájékoztatás hiánya nem bosszant, a minőségbe is lassan, évek alatt szépen beletörődtem...így én nem stresszelem magam ezen, majd meglepetésként ér, ha megjelenik ;)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4114 Dátum: 2011. május 20. - 13:59:29 »
Ben, hogy hangozna az a hivatalos nyilatkozat? "Elnézést kérünk minden olvasótól, de a jelenlegi késések oka az, hogy xxx, ezért cégnevet változtatunk, a kellemetlenségért elnézést kérünk"?

Akár. Nem az a lényeg mit írnak. Nem akarom én őket számon kérni semmiért mert nincs hozzá jogom. De ha nyögnének egy szót, elég lenne annyi hogy "Hamarosan", vagy hogy "Tartsatok ki" én és szerintem még sokan másik is megelégednénk ennyivel, mert ez nyilvánvalóvá tenné, hogy van remény.

Gondold tovább. Ha a Garfield folytatódik, akkor mi oka lenne, hogy ne jelentenék be a Pókember megszűnését, ha így lenne?

Amikor egy cég bajba kerül és pénzügyi nehézségei támadnak, sorra veszi azokat a tételeket, amelyek a kieséshez vezettek, ami negatív mérleget produkál, ami nem nyereséges, nem hozza vissza az árát. És akkor itt visszautalnék az előzőkre. Azért mert a Garfield sikeres és megjelenik továbbra is, a Pókember még nem evidens hogy folytatódik. A költségeket a felesleges kiadások (pl a veszteséges Pókember megjelentetése) megszüntetésével is ellensúlyozni lehet. Példa, ha én mondjuk csokit gyártok, keserű és tejcsokit. A tejcsokit veszik, a keserű meg eladhatatlan mert rossz a minősége, nincs piaca. Beüt a krach, de valahogy kilábalok belőle. Akkor most elkövetem ugyanazt a hibát és gyártom a veszteséges keserű csokit is amivel megint ugyanoda jutok, vagy megmaradok a bejáratott tejcsokinál.
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 20. - 14:15:54 írta kaine »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4115 Dátum: 2011. május 20. - 14:08:58 »
Láng István már írta többször is, hogy meg fog jelenni. Miért tenne ilyet, ha nem így van?
Tejet kérek! Csokisat!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4116 Dátum: 2011. május 20. - 14:11:33 »
Bízom a szavában. Ha ő adott megerősítést akkor annak alapja is van, de másrészről hiszem ha látom.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4117 Dátum: 2011. május 20. - 14:15:00 »
De ha nyögnének egy szót, elég lenne annyi hogy "Hamarosan", vagy hogy "Tartsatok ki" én és szerintem még sokan másik is megelégednénk ennyivel, mert ez nyilvánvalóvá tenné, hogy van remény.
Írtam lentebb, hogy nem egyszer megtették.
Idézet
ha én mondjuk csokit gyártok, keserű és tejcsokit. A tejcsokit veszik, a keserű meg eladhatatlan mert rossz a minősége, nincs piaca. Beüt a krach, de valahogy kilábalok belőle. Akkor most elkövetem ugyanazt a hibát és gyártom a veszteséges keserű csokit is amivel megint ugyanoda jutok, vagy megmaradok a bejáratott tejcsokinál.
Ez nem válasz a kérdésre, illetve nincs köze hozzá. Ennél a példánál az lenne a kérdés, hogy a te esetedben, ha nem gyártanál többet étcsokit, azért még hirdetnéd, hogy de, igenis fogsz étcsokit gyártani?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4118 Dátum: 2011. május 20. - 14:16:26 »
Szejetem az étcsokit.  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4119 Dátum: 2011. május 20. - 14:17:17 »
Azt hittem, a bambuszt. :)