Nem én mondtam (de nincs kedvem visszakeresni)...de érthető, hogy ez is belejátszott, a kiadási jogokat még így is a panini osztotta le a Semicnek így nem volt miért izmozni...
Olvass annak is vissza, hogy ment a 2 cím a duplázás után, volt rajta haszon, nem lett volna ezzel sem semmi gáz, ekkora a piac erre rájöttek...de ezt inkább légüres térben csinálták volna, nem pedig olyanban, ahol már a Semic ha 1 címmel is, de molyol...most pedig gondolom azért nem, mert ott a kingpin kötetek..
Attól, hogy a Drize nem lát benne fantáziát másmég láthat...de ez egyúttal azt is bizonyítja, hogy előbb-utóbb lesz más...(de én a Paninit láttam volna rá a legoptimálisabbnak...)
Semic: HA-ra nem nagyon kötünk szerződést, pláne úgy hogy aztán így járnak az előfizetők...nekem ez szagos, de egyéni vélemény... de jó ,itt egy hasonlat srácok elő lehet fizetni az Fairlight Kozmikus Extra-ra (48 oldal, Thanos, meg az olyanok, akiket én szeretk)...mondjuk van 12 számra szerződés, de amit nem tudtok, hogy én már tudom(hónapok óta), hogy kábé 2 számra van pénzem és nekem roló(titeket persze, behülyítetelek, mert már van nevem a szakmában 20 év, így reménykedhettek egy teljes évadban), de reménykedem abban, hogy a kingpin átveszi a projectet....de ezt persze nem tudhatom biztosan, mert érdeklődik persze, de semmi sem biztos, szerződés inincs + nem tisztázott, hogy ebben a hasonlatban a kingpin (drize), hogy kapja meg a maradék 10 szám előfizetői díját, mikor azt már eltapsoltam...na kóser így belevágni...?