Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 842668 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #4560 Dátum: 2012. október 12. - 11:50:53 »
Na igen. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #4561 Dátum: 2012. november 02. - 14:37:09 »
Az Amazing Spider-man 146. miért lett kihagyva, miért csak az első pár lapját közöltétek le?  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4562 Dátum: 2012. november 02. - 14:54:00 »
Mert nem volt hely.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4563 Dátum: 2012. november 02. - 17:25:24 »
Ezt nehéz elhinnem, mivel a lapnak nem a végén helyezkedett el! Itt egészen pontosan másról kellett szóljon a dolog! Van egy összecsapottság érzésem, mikor azokat a plusz klasszikus sztorikat lapozgattam a régi Csodapókban. Bár erről talán nem te tehetsz ,nem te voltál a szerkesztő. Utólag belegondolva hülye dolog volt a siettetés, látva a 120. szám utáni sztorik minőségét! Ezek a klasszikusok köröket vernek Howard Mackie történeteire.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4564 Dátum: 2012. november 02. - 21:51:50 »
De, kevés volt a hely, és én voltam a szerkesztő. Annyi helyünk volt, hogy a 119. számmal bezárólag le kellett zárni a teljes v1-et. Ahhoz, hogy beleférjen a klasszikus Klónsztori, és lemehessen az Erő és felelősség, ennyi helyünk maradt.
Ez egy tökéletes példa különben arra, hogy hajlamos vagy alapból rosszindulatot feltételezni ("összecsapottság érzésed"), holott millió magyarázat létezhet, amire nem is gondolsz.  ;)
Abban igazad van, hogy kár volt érte, mert a 120. után nagyon gyenge sztorik jöttek, de akkor nem volt választásunk. Vagy azonnal megszűnt volna a Pókember akkor, vagy csatlakozunk a vastag kiadványokhoz.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4565 Dátum: 2012. november 02. - 22:51:25 »
Hát ezt hogy érted? Én mindig azt gondoltam, hogy üzleti szempontból a 120. számmal kezdődő vastag, alaposan megemelt árú újság valóságos öngyilkossága volt a lapnak... :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4566 Dátum: 2012. november 02. - 23:28:11 »
Holland minta alapján a Semic úgy döntött, hogy a megszűnés előtt megpróbálja, amit a hollandok: hogy kisebb példányszám, magasabb áron. Nem lett volna baj, szerintem ment volna tovább is, de az új szerkesztő-fordító heteket késett a fordítások leadásával, így nagyon elcsúszott a megjelenés. Amikor nyáron kéthetente jelent meg, hogy behozzák az elmaradást, na azt az árat már nem tudták sokan kifizetni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4567 Dátum: 2012. november 03. - 08:08:35 »
Pedig emlékszem régen mennyien nyavalyogtak a több oldalért, és a gyakrabban megjelenésért... :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4568 Dátum: 2012. november 03. - 10:33:52 »
Hát ja: az olvasási kedvvel nincs gond, csak a pénztárcával. :P

balogh44

• Thanos
« Válasz #4569 Dátum: 2012. november 03. - 12:30:21 »
De, kevés volt a hely, és én voltam a szerkesztő. Annyi helyünk volt, hogy a 119. számmal bezárólag le kellett zárni a teljes v1-et. Ahhoz, hogy beleférjen a klasszikus Klónsztori, és lemehessen az Erő és felelősség, ennyi helyünk maradt.
Ez egy tökéletes példa különben arra, hogy hajlamos vagy alapból rosszindulatot feltételezni ("összecsapottság érzésed"), holott millió magyarázat létezhet, amire nem is gondolsz.  ;)
Abban igazad van, hogy kár volt érte, mert a 120. után nagyon gyenge sztorik jöttek, de akkor nem volt választásunk. Vagy azonnal megszűnt volna a Pókember akkor, vagy csatlakozunk a vastag kiadványokhoz.

Nem vagyok én rosszindulatú! :D
Csak kicsit megszakad a szívem, mikor látom,  hogy mi minden maradt ki akkor, ( pl. mikor egész oldalas képek is voltak abban a sztoriban..) és tudom, hogy már nem lehet kijavítani utólag ezeket a dolgokat! Azt viszont nem értem, hogy más országokban miért maradtak meg a Klón sztorik kiadásánál, és ők miért nem "ugrottak", ők nem féltek a megszűnéstől?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4570 Dátum: 2012. november 03. - 15:11:30 »
Nem mindenhol adták ki, ahogy például a Maximum Carnage-ot sem. A hosszabb történeteket sokan átugrották.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4571 Dátum: 2012. november 03. - 18:48:41 »
Nem mindenhol adták ki, ahogy például a Maximum Carnage-ot sem. A hosszabb történeteket sokan átugrották.

Ha már itt tartunk: az várható valamikor? Én megvenném. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4572 Dátum: 2012. november 03. - 21:05:11 »
Szerintem előbb-utóbb ki fogjuk adni. Sokan szapulják, hogy végtére is egy óriási harc az egész, de abból legalább jóféle. :)

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4573 Dátum: 2012. november 04. - 09:27:21 »
Nem értem a fanyalgókat. Miért, mit szeretnének: Peter oldalakon át zoknit stoppoljon és Ben bácsi haláláról filozofáljon?  :stupid: :P

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4574 Dátum: 2012. november 04. - 14:31:10 »
Nem, csak mi olvastuk. És emiatt próbáljuk megkímélni tőle azokat, akik olyan szerencsések, hogy még nem ismerkedtek meg vele.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4575 Dátum: 2012. november 04. - 14:50:25 »
A Torment (Kín) c. "Meki" produkció sem különb! 

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4576 Dátum: 2012. november 04. - 16:35:07 »
Én kétszer is olvastam, és közel nem olyan rossz, mint ahogy próbálják sokan beállítani. A Torment az igen, az rossz. Messze nem egy kategória a kettő.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4577 Dátum: 2012. november 04. - 17:02:59 »
Nem, csak mi olvastuk. És emiatt próbáljuk megkímélni tőle azokat, akik olyan szerencsések, hogy még nem ismerkedtek meg vele.

Bevallom, jobb híján én letöltöttem a Maximum Carnege-ot valahonnan. Annyira nem jó az angolom, szóval csak nagy vonalakban olvastam, de nekem bejött. Vagy hülyeség vannak benne? :)
Viszont a Tormentről semmit nem tudok, mert hiába lengték körül legendák, és hiába érdeklődtek róla legalább havi egyszer a levelező rovatban, sosem érdekelt annyira, hogy akárcsak utánanézzek.

edinem

• Grizzly
  • *
« Válasz #4578 Dátum: 2012. november 04. - 17:57:37 »
talgaby: Nem, csak mi olvastuk. És emiatt próbáljuk megkímélni tőle azokat, akik olyan szerencsések, hogy még nem ismerkedtek meg vele.

Ne kíméld őket,had szenvedjenek  :twisted:

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4579 Dátum: 2012. november 04. - 19:41:46 »
A Torment tényleg rossz. Bár Meki rajzait én személy szerint bírom. Az elején kicsit fura volt, meg az egyik borító címlapján Vízembernek elég buzis feje van, de azért bírom a rajzait.  ;D
A Spawnt imádtam!

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS