Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 842795 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

JohnnyJoker

• Közönséges bűnöző
  • *
Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #4640 Dátum: 2013. február 25. - 22:28:42 »
Sziasztok!

A mai napon bővítettem a gyűjteményem 13 darab semic Csodálatos Pókember füzettel (ráadásul nagyon jutányos áron), és végre elejétől a végéig elolvastam a Venom szellemei sagat. Na most történt, hogy annyira megkedveltem ebben Johnny Blaze karakterét, hogy szeretnék további füzeteket vásárolni amiben Johnny Blaze kalandjai vannak (vagy külön Ghost Ridertől, vagy együtt vele, de mindenképpen a Spirits of Vengeance megalakulása után). Tudnátok nekem segíteni ebben, milyen címeket keressek?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #4641 Dátum: 2013. február 25. - 22:36:28 »
Helló!
Hát, mindenképpen a Spirits of Vengeance sorozatot elsősorban, majd a Ghost Rider v2-ből azt hiszem, a 15. részben már ott vannak mindketten, van saját sorozata is Blaze címmel, ami szintén jó, végül a Midnight Sons sorozat még.

JohnnyJoker

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #4642 Dátum: 2013. február 25. - 22:42:51 »
Wow, köszönöm a gyors választ. Kezdem is a kutatást, hogy honnan szerezhetném be ezeket!  :kingpin:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4643 Dátum: 2013. március 13. - 15:02:42 »
Habár a 87-88-89-et a mostani börzén nem tudtam beszerezni, de így is sikerült befejezni az Ulti Pókembert, és egyetlen gondolatot tudnék mondani rá, mégpedig, hogy nagyot szólt a vége, és dicsőség teljesen ért véget a sorozat.
Nagyon tetszett az, hogy ahogy faljuk a számokat, a tét, a feladatok egyre jobban nőnek. És a végén pedig a legnehezebb szint várt magára, amit végülis Pókember teljesített, épp hogy.
Amit írtak benne, hogy a sorozat indulásakor az újakat célozta meg, a fiatalokat, és hogy azok már a végére felnőttek, igaz. 1X évesen kezdtem el, most 19 vagyok. Másképp láttam akkor a Pókembert, és most már másképp látom.

Ez szerintem egy remek sorozat, és úgy ért véget, hogy szinte kerek lett a sztori, nem volt bennem az a kérdőjel, hogy kéne még folytatás.  :spidey:
SD. EJC.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4644 Dátum: 2013. március 19. - 22:42:42 »
Húúúú, elkezdtem olvasni a régi CSP-t, hát ez oltári. Ami abszolút szokatlan, az ezek a szálkás betűtípusok, illetve, hogy sok a magázás benne. Ez így nekem fura egy Pókember képregényben. Ami még érdekes volt, hogy az első számban többször is Péter-nek írja Petert.  :lol:

Amúgy tetszik, bár azt sajnálom, hogy eddig nem nagyon folytatásosak a füzetek, bár még nagyon az elején tartok, ma végeztem a 3. számmal. Szóval, hogy minden szám külön sztorit takar, nem folytatólagosan, mint az Ultiba, ne tudom jól magyarázom-e...

De végeredményben tetszik, a rajz  szuper, és amúgy maguk a külön történetek is.
Választanom kell, hogy a májusi fesztiválon a BA eddig kimaradt köteteket vegyem meg, vagy a CSP V1 megvételét folytassam. :spidey:
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4645 Dátum: 2013. március 19. - 23:29:47 »
Az Ulti idejében már bevett szokás volt a kötetekre készülni. A legtöbb sztori 6 részes volt abban az időben, de a régi CSP idejében még nem volt ilyesmi. A 2. számtól kezdve már nagyjából folytatásos a történet azért.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4646 Dátum: 2013. március 20. - 07:52:12 »
Igen, belenézztem HZS-n a 4-ik számba. Az már az előző folytatása, kár, hogy az az egy nincs meg.
SD. EJC.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4647 Dátum: 2013. március 20. - 08:03:09 »
És igazából onnantól kezd jobban beindulni a történet, az első három szám amolyan felvezetőnek lehet értékelni, pont olyan történetek kerültek abban kiadásra, ami bemutatta a később visszatérő főszereplőket és ellenfeleket (pl Vízember, Namor, Madame Necc, stb).

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4648 Dátum: 2013. március 20. - 08:13:44 »
Mennyire szerettem a 3. részt!
" Nyolc emeletet zuhant a herceg, de még mindig serceg. "  :hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4649 Dátum: 2013. március 20. - 12:50:16 »
Ami még érdekes volt, hogy az első számban többször is Péter-nek írja Petert.  :lol:

Még biztos nagyon erős volt a korábi magyarító éra. :) Örülj, hogy nem Maja néni és Benedek bácsi lettek Peter nagynénje és nagybátyja! :D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4650 Dátum: 2013. március 20. - 19:11:01 »
Hú, ne is mondd. :)

Mennyire szerettem a 3. részt!
" Nyolc emeletet zuhant a herceg, de még mindig serceg. "  :hehe:
Erről jut eszembe, hogy itt tényleg azt látom, hogy Póki folyton viccelődik, és ez tényleg hiányzik az összes Pókfilmből.

Amúgy, érdekel, hogy régen, ezeket hogy magyarították? Mert most megnyitom a photoshopot, és csiribí, csiribá, de akkor kétlem, hogy gépen csinálták ezt. Vagy ha mégis, akkor hogyan?
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4651 Dátum: 2013. március 20. - 19:13:22 »
A legelején simán kézzel írták be a bubikat, majd valahogy sikerült azt a kézírást digitálisan is használni.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #4652 Dátum: 2013. március 20. - 19:28:08 »
A leges legelején géppel írták be. Mintha a Szuperhős képregények megjelenésével jött volna el ez a kézzel beírás. Legalábbis az első Fantom már ilyen volt. De vajon miért váltottak? Gyorsaság miatt? Biztos, hogy érdekes meló volt, és hogy sokkal nehezebb is mint most.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4653 Dátum: 2013. március 20. - 20:31:08 »
Aztán, folyamatosan romlott a kiadványok minősége a 90-es évek végétől.
Sajnálom, mert sok jó, szép perceket okozott nekem a kiadó az évek során, és sok jó képregény megjelenhetett itthon. Sose felejtem el, az 51. szám környékén, volt egy "felháborodott nagypapa" levélíró, akit elég ügyesen leszerelt Láng István! :D

Ray

• Grizzly
  • *
« Válasz #4654 Dátum: 2013. március 20. - 20:47:25 »
Egyébként érdekes,hogy a Marvel egyre jobban teszi tönkre a jó címeit.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #4655 Dátum: 2013. március 20. - 21:47:51 »
Aztán, folyamatosan romlott a kiadványok minősége a 90-es évek végétől.
Sajnálom, mert sok jó, szép perceket okozott nekem a kiadó az évek során, és sok jó képregény megjelenhetett itthon. Sose felejtem el, az 51. szám környékén, volt egy "felháborodott nagypapa" levélíró, akit elég ügyesen leszerelt Láng István! :D

Aztán a Semic csődbe ment és kiderült, hogy annak a bizonyos nagypapának igaza volt.

Ray

• Grizzly
  • *
« Válasz #4656 Dátum: 2013. március 20. - 21:48:37 »
Miért mit írt?

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #4657 Dátum: 2013. március 20. - 22:20:11 »
A lényege az volt, hogy a Semic elveszi a gyerekek pénzét és azon gazdagszik meg.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4658 Dátum: 2013. március 21. - 11:17:17 »
A bölcs nagyapó...

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #4659 Dátum: 2013. március 21. - 11:22:37 »
Végül is a végén azt csinálták. Elvették az előfizetők pénzét.