A mai nappal újabb kb. 50 darabbal lett gazdagabb a CsodaPók gyűjteményem. Ahogy itt kaptam a tanácsokat, már csak nagy csomagokban veszek, nem darabonként vadászom össze. Megvan az 50-es kétszínűbe, a 75-ös, bár az egy kicsit viseltesebb, illetve a 62 szintén kétfélével, viszont kisebb hibák mindegyiken előfordulnak. Ezeknek főként nagyon örülök.
40-90 között 3 darab híján teljes a sor. Amit viszont megfigyeltem, hogy mindegyiknél azért a gerincen vannak törések, ugyan aprók, de mégis ott vannak. Van ahol kicsit több, van ahol kevesebb, de mindig vannak. Ez az a korosztály, már ami a képregényeket illeti, hogy nem is fogok tudni teljesen hibátlan állapotúakat venni, mert esetleg nem is léteznek már ilyenek? Azért 20 év alatt minden újság átmegy egy-két véletlen baleseten.
Persze be van tervezve, hogy most így kábéra ilyen vételekkel lefedem a sort, majd később még javítom az összképet, és darabonként veszek számokat, amiket úgy ítélek meg, hogy nem üti meg a mércét. De az majd a végén.
Bár nézegettem a vaterát, és ott se sokkal jobb a helyzet, kivétel a vége, a 120+ -ok, azok olyan árban is vannak, és olyan minőségűek is.