Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 844603 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #4780 Dátum: 2014. szeptember 28. - 20:17:53 »
Én kitartok az X2 mellett. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4781 Dátum: 2014. szeptember 28. - 21:24:53 »
Én meg George Lucas remekműve mellett. ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4782 Dátum: 2014. szeptember 28. - 21:54:05 »
Nálam a First class az abszolút nyerő! ;)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4783 Dátum: 2014. szeptember 28. - 21:59:33 »
Pókember 2. :)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4784 Dátum: 2014. szeptember 29. - 09:31:44 »
Nekem a Bosszúállók a csúcs, de lehet elfogult vagyok, amiért olyan zseniálisan felépítették az univerzumot azzal a sok előzmény és átvezetőfilmmel :).
De amúgy az X-men 1-2-FC, valamint a Penge 2 és a Hellboy 1-2 is elég közel áll hozzá :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4785 Dátum: 2014. szeptember 29. - 19:54:27 »

Amúgy szerintem is jobb az eredeti univerzum (May néni egyenesen ellenszenves az Ultiban, és kedvenceimet: a szimbiontákat is elcseszték), viszont az Ultiban sokkal kevesebb az üresjárat, meg a sablonrészek. Bár magyar kiadásból ez nem annyira érezhető, mert mindig is a válogatott történeteket kaptunk :).
[/quote]

Mert egyébként May néni hol nem ellenszenves? :D
A képregénytől kezdve,a filmeken át,ha csak megláttam,rosszul voltam tőle,ahogy  állandóan anyáskodott Peter fölött és úgy kezelte,mint holmi taknyos 8 éves gyereket.
Lelkem mélyén mindig azt vártam,hogy valami kinyírja a francba!Durrant volna a pezsgő,az tuti,  ;D

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4786 Dátum: 2014. szeptember 29. - 20:32:41 »
Mert egyébként May néni hol nem ellenszenves? :D
A képregénytől kezdve,a filmeken át,ha csak megláttam,rosszul voltam tőle,ahogy  állandóan anyáskodott Peter fölött és úgy kezelte,mint holmi taknyos 8 éves gyereket.
Lelkem mélyén mindig azt vártam,hogy valami kinyírja a francba!Durrant volna a pezsgő,az tuti,  ;D

Akkor mostanában örülhetsz egy ideig :).
Én se bírom alapvetően az ilyen karaktereket, de a May néni kivétel. Őt valahogy elég jól eltalálták, legalábbis az utóbbi időkben. Pl. mikor a HP v1-ben megtudta, hogy Peter a Pókember, akkor nagyon szimpatikus volt a reakciója: kiosztotta Jamesont meg ilyenek :). Meg amikor a HP v2 eleje felé lenyomta a Kaméleont, az is nagyon állat volt :)
Viszont az Ultiban az a tipikus anyáskodó házsártos vénasszony lett. Akkor utáltam meg, amikor Peter és MJ már épp összejöttek volna, erre May néni felhívta MJ anyját, hogy hívja haza a lányát, mert ki tudja mit művelnek egyedül a szobában. Az nagyon aljas húzás volt.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4787 Dátum: 2014. szeptember 29. - 20:53:31 »
A HP-s May néniről nem tudok véleményt mondani.Nem olvasom azt a szériát.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4788 Dátum: 2014. október 04. - 19:30:49 »
Ennek a fehér kerítésnek megvolt a maga bája az elején, viszont később, mikor már kisebbre vették, engem zavart hogy ott van, és kitakar a borítóból. :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4789 Dátum: 2014. október 04. - 21:09:18 »
Míg végül az egész el nem tűnt.  :D
Látom, szerencsére többen vagyunk,akik azt az időszakot szerették.Vészmanós sztorik tényleg jók voltak.Rózsát is szerettem,mint karaktert.Sajnos ez a maiakban nem nagyon van meg.Ma próbaképpen megvettem az HP aktuális számát.Háááát.....mit mondjak?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4790 Dátum: 2014. október 04. - 21:36:32 »
A következőt kellett volna, ami kedden jelenik meg. Abban nehezen találtál volna fogást. :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4791 Dátum: 2014. október 04. - 21:40:08 »
Ma próbaképpen megvettem az HP aktuális számát.Háááát.....mit mondjak?

Javaslom ha ezt a történetszálat szeretnéd követni kezd a 2013/6-os számmal ott kezdődik a Back in Black, aminek szerintem erősebb részei a főcímen jelentek meg, Straczinsky tollából ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #4792 Dátum: 2014. október 04. - 22:03:03 »
Látom, szerencsére többen vagyunk,akik azt az időszakot szerették.Vészmanós sztorik tényleg jók voltak.Rózsát is szerettem,mint karaktert.

Erről az időszakról nekem is kellemes emlékeim vannak (sőt az egész CsP-ről),pedig csak 17 éves vagyok.Emlékszem,még 11-12 évesen (pedig az csak 5 éve volt,de hol vagyok én már azóta attól  :) ).A helyi könyvtár gyerekrészlegében van/volt egy nagy rakás képregény,elsősorban CsP,de volt ott több Semic lap is.Minden héten bejártam oda többször is képregényt olvasni.Kb 40-50 szám lehetett meg nekik CsP-ből.A legtöbb összefüggően a Vészmanós korszakból volt,így ez nekem is egy nagyon szép emlék. :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4793 Dátum: 2014. október 04. - 22:05:25 »
Mivel ez az első HP szám,amit a kezembe vettem,nem ismeretesek előttem az előzmények.
Valaki árulja el,hogy miért kellett felfedni Pókembernek a kilétét?Okok,amik idevezettek, értelme az egésznek,stb.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4794 Dátum: 2014. október 04. - 22:52:47 »
Nos, ehhez feltétlen szerezd be a Polgárháború c. köteteteket, ha még nincs meg. ;)

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4795 Dátum: 2014. október 04. - 23:16:44 »
Lényegében: Tony Stark rávette a karizmájával, és mint az esetek egy jelentős részében, Peter most is rossz döntést hozott, és nagyon rövid időn belül megbánta.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4796 Dátum: 2014. október 05. - 06:57:37 »
Látatlanban én is azt mondanám,hogy szerintem is egy rossz döntés volt.Élete legrosszabb döntése.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4797 Dátum: 2014. október 05. - 10:26:43 »
Jst22: Bizony egy időben voltunk gyerekek. :) Megnéztem. ;)
Nem tudom: az eredeti amerikai kiadásban is voltak korábbi számokra visszautalások, mint nálunk? Szerintem már csak azért is jók voltak ezek, mert kíváncsivá tették az embert, és mikor végre sikerült beszerezni egy olyan számot, amire utaltak, sokkal nagyobb volt az örömem.
Egyik nagy csalódásom, ha nem egyenesen a legnagyobb az  volt, mikor bezsákoltam lassan az összes régi számot, és kiderült, hogy a Zöld manós sztorik nem lettek kiadva. Szóval nekem ez a mostani PPP különszám különösen nagy élmény lesz.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4798 Dátum: 2014. október 05. - 19:02:14 »
Igen, az eredetiben is voltak utalások, csak ott konkrétan beírták hányas Amazing Spider-Man-ben jelent meg. Nálunk maradt annyi eleinte, hogy "Ez egy régebbi történet". :)
Én is nagyon várom minden egyes számát a PPP-nek, pláne a különszámokat! ;)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4799 Dátum: 2014. október 05. - 20:15:05 »
Nagyon jó lesz,mint mindig!  8)
Mikor lesz már jövő március?  :D