Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 844610 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #700 Dátum: 2008. augusztus 23. - 19:05:45 »
Sepi: tényleg, az "addig jelenjen meg amíg..." beszólások. Abból azért az évek során összegyűlt egy rendes adag. Hiányolom is őket a mostani CSP-ből. A mai fiatalok már nem agyalnak ilyeneken. ;D
Csodálkozol? Nem is nagyon jött be régen.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #701 Dátum: 2008. augusztus 23. - 19:08:49 »
Hát nem, pedig annyi volt hogy még a Semices csapokból is folyt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #702 Dátum: 2008. augusztus 23. - 20:42:54 »
Tényleg, már kérdezni akartam korábban is, mennyi levelet (legyen az e-mail, vagy sima levél) kap a szerkesztőség? Mert gondolom most már nincs az a nagy dömping, mint a régi sorozatnál.
Olyan 10-15 között jön havonta. Levél egyre kevesebb - van, hogy egy se -, inkább mailek.
Ahogy én észrevettem, jó keveset, mert van, hogy egy levelet több darabban válaszol meg kaine, egy részét kiteszi az elejére, a többit meg a végére, így többet lehet írni. :) (Vagy félreértem a helyzetet, és egy ember több levelet is küld, de ennek nem látom értelmét.)
Az a helyzet, hogy a levelekből lendületből megy a kukába az, hogy ki az erősebb és hogy mikor jön a...? Ezekre a kérdésekre már csak akkor válaszolok, ha mellette voltak értelmes kérdései is az írónak. A többi viszont néha nem elég egy teljes oldalhoz. Vagy jobb esetben, marad még megválaszolatlan levél az előző hónapból. Ekkor simán előfordul, hogy ugyanattól az embertől két, vagy akár 3-4 mailt is kapok. Ha értelmeseket kérdezett, vagy írt, akkor egy rovatba több levelével is bekerülhet. De ilyenkor inkább összerakom a leveleit és egyben válaszolok rájuk. Kétfelé talán csak a HihiPókban volt példa, ám ott a lev. rovat szerkesztése nem az én dolgom volt, én csak válaszolgattam szorgalmasan.
Meg hát volt már olyan is, hogy az én 7 évvel korábban a régi csoda póki lev rovatába írt levelem került ki. Na az nem volt semmi! ;D
Hehe. Történt egyszer, hogy a Semic egy költözést követően talált 3-4 elveszett levelet. Valahogy nem jutott el hozzám anno, most meg előkerült, megkaptam. Jó dolgokat írtál, gondoltam, jobb későn, mint soha.  ;D
A legrosszabb egy olyan sráccal volt, aki rendes levelet írt, általában 2-3 oldalnyit - és jókat. Hónapokon keresztül. De én csak több, mint fél év után jutottam hozzá a leveleihez valamiért. Azonnal elkezdtem rájuk válaszolni, méghozzá minden hónapra betettem egyet, de addigra már rég elszállhatott a lelkesedése, hisz több, mint fél éven át egyetlen levele se jutott be a rovatba.  :-\
Igen, ezért akartam már korábban is megkérdezni. A Paninis kiadványokhoz biztos kevés levél érkezett, ez látszott abból, hogy Tomi a fórumokról válogatta össze a kérdéseket
Oda levél egyáltalán nem jött, csak e-mail. Az se hozzám, csak továbbították őket. Talán a felnőttebb olvasók már mindent tudnak Pókemberről, azért volt oda kevesebb levél.
Az csak azért történt, mert olyan sok a levél, hogy akkor ért oda a megválaszolásukkal.
Vicc, de a vastag Pókemberek idején tényleg annyi levelünk jött, hogy vagy 5 hónap volt az átfutási idő. Beküldték januárban, és jó esetben megjelent júniusban.

Atimen

• Tarantula
  • *
    • Csodálatos Pókember
« Válasz #703 Dátum: 2008. augusztus 24. - 09:49:47 »
Kaine, hogy lehet a bolhapiacodból rendelni?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #704 Dátum: 2008. augusztus 24. - 09:52:12 »
Megnézed itt a listát, aztán itt megmondod, mit szeretnél. Vagy ha nagyon titkos, privátban is kérheted, de szerintem azért csak jobb, ha a többiek is látják, hogy mi ment már el.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #705 Dátum: 2008. augusztus 24. - 14:49:24 »
kaine, nem tudsz egy pontos e-mail címet adni? hogy hova írjak? mert most nagyon nincs egy csodapók se a közelembe...
ha a levél végére odaírom hogy kanaszta akkor gondolom rájösz h én írtam... de szerintem a nevemből is úgyhogy  :roll:

és ha azt szeretném megtudni hogy a börzén hogy smint lesz, meg hogy ott meg lehet e venni majd az 50. számig visszamenőleg akkor azt melyik e-mail címen kérdezzem meg? a szerkkesztőségi címen vagy inkább a régi számok megrendelésénél???

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #706 Dátum: 2008. augusztus 24. - 15:18:44 »
Kaine profiljában ott az email cím, a börzéről pedig idővel vagy az itteni képregényes események topicban vagy a knet fórumán ugyis megtudhatsz minden lényegeset.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #707 Dátum: 2008. augusztus 28. - 15:35:04 »
kaine, én a szavazásomnál öt fős listákat készítettem. Az megfelel?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #708 Dátum: 2008. augusztus 29. - 12:25:23 »
Ezt énsem pontosan értettem...  :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #709 Dátum: 2008. augusztus 29. - 12:33:23 »
Elsőre én is félre olvastam, de az a lényeg, hogy minden kategóriából 5 választ küldjél. Tehát öt kedvenc szereplő, öt kedvenc borító, és így tovább. Mondjuk én mindegyikből csak egyet írtam.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #710 Dátum: 2008. augusztus 29. - 13:09:24 »
Akkor én jól csináltam. :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #711 Dátum: 2008. augusztus 29. - 15:53:38 »
Én mindegyikből 5 öt írtam és akkor jól értettem, köszi Sepi. remélem tudtam segíteni a közvélemény kutatásban :D

Atimen

• Tarantula
  • *
    • Csodálatos Pókember
« Válasz #712 Dátum: 2008. szeptember 05. - 16:42:31 »
Ez a legjobb napom! :D

Ma végre megjöttek a Semic-től azok a számok amiket megrendeltem!
( 2 3 9 10 25 33 41 42 )

Mostmár csak a 4. 5. 6. 7. 8. számok  hiányoznak. :roll:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #713 Dátum: 2008. szeptember 05. - 17:10:57 »
Ez király ;) szerinted a börzén be fogom tudni szerezni 34-58 ig?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #714 Dátum: 2008. szeptember 05. - 17:15:21 »
Nyugalom Tweek, elég sok árus lesz ott, és ha az elsőnél nem is találod meg mindet, apránként meglesz.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #715 Dátum: 2008. szeptember 05. - 17:17:19 »
Minden este idegesen fekszem le... hogy csak meglegyenek már tiszta elmebeteg vagyok... bár a te segítségeddel ( több szem többet lát! by Ben) tuti meglesznek :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #716 Dátum: 2008. szeptember 05. - 17:20:55 »
Azért nehogy mindent rám alapozz, mert lehet hogy csak annyit ér majd a segítségem mint halottnak a beöntés de jó alaposan körülnézünk majd.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #717 Dátum: 2008. szeptember 05. - 17:23:35 »
Oké köszi Ben, monjuk tervem az hogy a semictől be tudom az összeset szerezni... :roll: az jó lenne :D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #718 Dátum: 2008. szeptember 05. - 17:36:01 »
Amúgy az Eduárdban is lehet korábbi számokat venni, ha mondjuk nem akarsz egyszerre olyan sokat költeni a börzén.

Atimen

• Tarantula
  • *
    • Csodálatos Pókember
« Válasz #719 Dátum: 2008. szeptember 05. - 19:05:23 »
Szerintetek a börzén meg lesz az 1. szám. :headscratch: