Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714737 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #3960 Dátum: 2015. január 21. - 15:21:32 »
 :o Az szép, na de a  :ppg: befigyelnek  ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3961 Dátum: 2015. január 21. - 19:38:20 »
Menő cuccok, Kanaszta! Én is akartam GotG figurákat venni, de aztán letettem róla. Most legót vettem, így megvan Batman kivételével az összes főbb szereplő a Lego Movieból.  :hehe:

I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3962 Dátum: 2015. január 21. - 20:22:02 »
vává ezt már lehet kapni? mennyi volt?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3963 Dátum: 2015. január 21. - 20:36:25 »
A katalógusok szerint csak márciusban jön be, de én addig túrtam a netet, míg találtam... :D Pénteken rendeltem, hétfőig el is fogyott a webshopból...
http://kocka.hu/Lego_70818/LEGO_The_Movie_-_Emeletes_kanape
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3964 Dátum: 2015. január 21. - 20:57:46 »
Hú, Kani, nagyon komoly gyűjteményed van! :o

Azt a Starlord figurát én is nézegettem neten, de majd egyszer, ha játékbolt környékén járok, megnézem élőben is, hogy milyen. Azért azt tapasztaltam, hogy a fényképek csalókák tudnak lenni néha, jobb, ha élőben is látja az ember a figurát.

Egyelőre nem tervezek új figurát venni, de ha vennék, akkor a következő szerintem Batman, vagy Deathstroke figura lenne, esetleg egy Darth Vader. De a boltokban kapható Kétarc figura is nagyon tetszik, csak drágának találom 10 rongyért, főleg, hogy nincs is sok kiegészítő hozzá.

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Raisu

• Traveller
« Válasz #3965 Dátum: 2015. január 21. - 23:18:59 »
http://www.sideshowtoy.com/collectibles/dc-comics-batman-armory-with-bruce-wayne-and-alfred-hot-toys-902171/
Azta... Vajon az emberek Bruce Wayne és Alfred figurákként tekintenek rájuk, vagy Christian Bale és Michael Cain figurákként? :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3966 Dátum: 2015. január 21. - 23:40:50 »
Szerintem ez a kettő mindig együtt jár.
Vajon a Hot Toys Black Widow figurára hány ember tekint vetkőztethető Scarlet Johansson figuraként.  ;)

De akkor ezek koppintott, hamisított figurák, vagy mi? :D Legális egyáltalán? Mondjuk elég jól néznek ki, de hát kérdés, hogy milyen minőség...
Mármint valaki másnak a termékét újragyártani és forgalmazni, hogy a búbánatba lenne ez legális? De ha a Diamond Select olyan hülye, hogy nem adja ki újra az ennyire kelendő termékeit, akkor magára vessen. Bezzeg Captain Marvelből lett újra kiadás, meg Spider-womanből már a harmadik, közben sok figura mint a Symbiote Spider-man, az Emma frost, vagy a Phoenix szó szerint több száz dollárért cserél gazdát másodkézből. Azókból akkor miért nincs újra kiadás?
Egyelőre nem tervezek új figurát venni, de ha vennék, akkor a következő szerintem Batman, vagy Deathstroke figura lenne, esetleg egy Darth Vader. De a boltokban kapható Kétarc figura is nagyon tetszik, csak drágának találom 10 rongyért, főleg, hogy nincs is sok kiegészítő hozzá.
Azért mint írtam ezeknek a figuráknak az eredeti ára inkább a 7-8 ezer, ebből indulj ki, ne a 10-ből.  ;)
10 ezer az már egy-egy ritka darab, de a Holdfényben, vagy a Fantasmaniában ha van készlet, akkor ennyiért kapod meg tőlük. Plusz ha nem kifejezetten ritka a figura, kábé ennyiért külföldről is meg tudod rendelni. Az amazonon ez a figura épp le is van árazva, 8.211 Ft-ért kijön a házadhoz.
http://www.amazon.com/DC-Collectibles-Batman-Arkham-Two-Face/dp/B00GHPHW4E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1421880130&sr=8-1&keywords=arkham+city+two+face
Arkham figurákat amúgy a Fantasmaniában bontottan újonnan (négyes pakkokat bontanak) 5-6 ezerért lehet venni.  ;)
http://fantasmania.hu/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=arkham&x=0&y=0
Tegnap elcsábultam. meglepődtem, hogy ilyen jó ez a figura. a kidolgozása és a műanyag minősége is elég jó!
Csak rászántadmagad? Én ma lestem meg a Sugár beli Galaxysban a Legend-es új Pókembert meg Fekete Macsekot, de ezek nekem még mindig nem tetszenek.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3967 Dátum: 2015. január 21. - 23:44:52 »
Azért felháborító ez a Fekete Özvegy figura. Egy szuperhősnőt így kell ábrázolni, baz?! Jó, hogy a Kapi meg Vasember figurák nem nyúlnak épp a nadrágjukba, de megjelenik egy semi-népszerű, valamirevaló női szuperhős a filmekben és ideje vetkőztetni.  :drying:

Raisu

• Traveller
« Válasz #3968 Dátum: 2015. január 21. - 23:48:50 »
Ez csak attól függ, hogy állítod be a figurát. :) Pl. a fent linkelt Bruce-t meg Alfredot is be lehetne állítani úgy, hogy épp a gatyájukba nyúlnak. A Scarlet Joh Fekete Özvegy figurát sem ebben a beállításban árulják. Gondolom...

Todd

• Pókfej
« Válasz #3969 Dátum: 2015. január 21. - 23:49:37 »
Azért felháborító ez a Fekete Özvegy figura. Egy szuperhősnőt így kell ábrázolni, baz?!
Mármint attól, amit a rajongók, vevők csinálnak vele, miért a figura a felháborító? Ha megveszed az Amerika kapitányt, utána nyugodtan olyan fotót csinálsz róla, amilyet csak akarsz.
A Hot Toys ilyen figurákat gyárt. Ugyanúgy lehúzhatod a lila gatyát Hulkról, ahogyan lehúzhatod a cipzárt a Fekete Özvegy ruháján.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3970 Dátum: 2015. január 21. - 23:51:12 »
Első látásra úgy tűnt, hogy ilyen pózban kapható a figura. Nem feltételeztem, hogy valaki utólagosan készít ilyen flashy képet róla ilyen módosított beállításban.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3971 Dátum: 2015. január 21. - 23:53:29 »
Nem feltételeztem, hogy valaki utólagosan készít ilyen flashy képet róla ilyen módosított beállításban.
Azért ez elég nagy naivitásnak tűnik.  :lol: Teljesen kizárt dolog ugye, hogy egy ilyen típusú figuráról bárkinek ez jusson eszébe.
Amúgy itt vannak a hivatalos képek, szerintem semmi felháborító nincsen közöttük.
http://www.hottoys.com.hk/productDetail.php?productID=75

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3972 Dátum: 2015. január 21. - 23:54:57 »
Én csak arra akartam utalni, hogy a kép úgy tűnt, mint egy showcase a gyártó oldaláról és nem egy fan-made valami.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3973 Dátum: 2015. január 21. - 23:57:53 »
És még a Ragadozókkal van bajuk egyeseknek a mellek miatt.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3974 Dátum: 2015. január 22. - 13:42:20 »
Vajon a Hot Toys Black Widow figurára hány ember tekint vetkőztethető Scarlet Johansson figuraként.  ;)
Erről a figuráról láttam egy review videót, ott is próbálgatták, hogy mekkora dekoltázst tud villantani. :lol: Amúgy meg a Marvel is Johansson seggével reklámozta az Avengerst anno, ha emlékeztek arra a poszterre... :hehe:

Mármint valaki másnak a termékét újragyártani és forgalmazni, hogy a búbánatba lenne ez legális?
Akkor viszont a Diamond Selectnek jogi lépéseket kéne tennie.

Idézet
De ha a Diamond Select olyan hülye, hogy nem adja ki újra az ennyire kelendő termékeit, akkor magára vessen. Bezzeg Captain Marvelből lett újra kiadás, meg Spider-womanből már a harmadik, közben sok figura mint a Symbiote Spider-man, az Emma frost, vagy a Phoenix szó szerint több száz dollárért cserél gazdát másodkézből. Azókból akkor miért nincs újra kiadás?
Igen, ez amúgy tényleg hülyeség. De biztos van valami ráció ebben az üzletpolitikában. :headscratch:

Azért mint írtam ezeknek a figuráknak az eredeti ára inkább a 7-8 ezer, ebből indulj ki, ne a 10-ből.  ;) 10 ezer az már egy-egy ritka darab, de a Holdfényben, vagy a Fantasmaniában ha van készlet, akkor ennyiért kapod meg tőlük. Plusz ha nem kifejezetten ritka a figura, kábé ennyiért külföldről is meg tudod rendelni. Az amazonon ez a figura épp le is van árazva, 8.211 Ft-ért kijön a házadhoz.
Igen, azért írtam, hogy drágának találom.

Idézet
Arkham figurákat amúgy a Fantasmaniában bontottan újonnan (négyes pakkokat bontanak) 5-6 ezerért lehet venni.  ;)
Jaaaa, hogy ott ilyen négyes pakkokat bontanak ki? Csodálkoztam, hogy új, de bontott figurákat árulnak, de így már értem, hogy miért.
Mondjuk az Arkham City-s Batmaneken engem a kisgatyó festés zavar, ezért nem jönnek be annyira. Akkor már inkább az Arkham Origins vagy az Arkham Knight Batman tetszene, de inkább az utóbbi. Csak az meg 1 centivel alacsonyabb az Origins-esnél.

Idézet
Én ma lestem meg a Sugár beli Galaxysban a Legend-es új Pókembert meg Fekete Macsekot, de ezek nekem még mindig nem tetszenek.
Szerintem a Marvel Select Black Cat a legigényesebben kidolgozott figura (+ tök jó kiegészítők vannak hozzá), de a Marvel Legends Black Cat viszont sokkal több ponton mozgatható...
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 22. - 13:44:04 írta Tom Fireheart »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3975 Dátum: 2015. január 22. - 14:01:52 »
Akkor viszont a Diamond Selectnek jogi lépéseket kéne tennie.
Nem tudom, ez az egész mennyire ellenőrizhető, elvégre sok ilyen kamu figurát árulnak, zacskós pókemberek meg mittoménmi, de ezek már egy más kategória, mivel itt olyan minőségűek, hogy az nyiltan konkurenciát állít a nagy cégnek. Míg ugye anno a gyerekkoromban is jellemző butikos Star Wars figurák annyival gagyibbak voltak, hogy eszembe se jutott volna azt venni az eredeti helyett.
Igen, ez amúgy tényleg hülyeség. De biztos van valami ráció ebben az üzletpolitikában. :headscratch:
Valószinűleg a figurák kiadása is jóval bonyolultabb, mint gondoljuk, lehet ők is ott dühöngenek egy fórumon, hogy "Már megküldtem a Marvelnek a jövő évi tervet, de nem engedték meg, hogy újra kiadjuk a Vasembert."  ;D

Egye fene, most van egy kevés pénzem, berendelek egy ilyen hamisítvány Marvel Selectet, ha nem tetszik, max eladom börzén, de 4-5 ezer forintot már lassan megér, hogy ennek a dolognak utána járjak. Ha meg tényleg ennyire jó, mint mondják, akkor csak jól járok.
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 22. - 14:15:21 írta Todd »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3976 Dátum: 2015. január 22. - 14:17:13 »
melyiket fogod Todd? ezekből a bootlegekből van fekete pók?

Todd

• Pókfej
« Válasz #3977 Dátum: 2015. január 22. - 14:22:49 »
Nincsen, az egyetlen ami egészen biztosan bootleg, az a Vasember 2-es figura különbféle átdolgozásai, de erősen gyanús, hogy vannak bootleg Venom, Amerika Kapitány, és Hulk figurák is, de a Vasember a leggyakoribb.
Biztos annak az öntőformáit tudták megbugázni a gyárból az egyik szorgos munkástól egy tál rizsért cserébe

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3978 Dátum: 2015. január 22. - 14:24:29 »
Valószinűleg a figurák kiadása is jóval bonyolultabb, mint gondoljuk, lehet ők is ott dühöngenek egy fórumon, hogy "Már megküldtem a Marvelnek a jövő évi tervet, de nem engedték meg, hogy újra kiadjuk a Vasembert."  ;D
Na ja.  ;D De az is lehet, hogy technikai akadálya van, gondolom nem tudják egyszerre mindenre ráállítani a gyártósort.

Idézet
Egye fene, most van egy kevés pénzem, berendelek egy ilyen hamisítvány Marvel Selectet, ha nem tetszik, max eladom börzén, de 4-5 ezer forintot már lassan megér, hogy ennek a dolognak utána járjak. Ha meg tényleg ennyire jó, mint mondják, akkor csak jól járok.
Hú, na erre kiváncsi leszek! :D

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #3979 Dátum: 2015. február 01. - 14:33:20 »
Sziasztok!

Mar ossze-vissza keresgeltem olyan forumokat, ahol magyar figuragyujtok tanyaznak, de semmit nem talaltam, igy orulok, hogy rabukkantam erre a forumra itt.

Jomagam is foleg 6-7 inch-es meretu figurakat es 12 inch-es szobrokat gyujtok szuperhosos es videojatekos temaban.

Latom ratalaltatok a kinai bootlegekre. :)
Valoban sok a kinai hamisitvany, melyek kozul a LED-es vilagito mellkasuakat kell leginkabb kerulni.

A Diamond Select Mark VI Vasember replikak allitolag jo minoseguek, de en csak azert nem vettem beloluk, mert szerintem mar az eredeti figura vallai is el vannak szabva. Tul szelesre sikerultek.
En inkabb maradtam a Hasbro Mark VI-nal, aminek ugyan kevesbe szep a festese, cserebe sokkal ara'nyosabb.

Viszont nem minden kinaban kaphato figura bootleg. Sok loose Neca es Diamond Select figura (Pl.: Hulk Unleashed, Captain America, Venom) factory reject. Ez annyit tesz, hogy lehet, van rajta egy minimalis ontesi, vagy festesi hiba, ami miatt visszadobtak oket a gyartosoron.
Hogy hogy kerultek a kinai arusokhoz, az persze mar nem tiszta.
Nomeg persze sokat gyartanak ott helyben, igy a kinai arusoknak megvan a modszeruk arra, hogy viszonteladoi szandekkal akar bontatlan verziokhoz is olcsobban hozzajussanak.

Leginkabb a Crazy Toys foglalkozik nagyipari masolassal. Ok foleg Hot-Toys, Sideshow, Bowen es Kotobukiya figurakat/szobrokat koppintanak, sokszor meglepoen jo minosegben. De van, amikor a szobrok merete csokken par centit az ontoforma zsugorodasa miatt. De az is lehet, hogy szandekosan csinaljak, mert azt hiszik, hogy igy mar egy egyedibb termeket arulnak es nem lehet belekotni jogilag. :)

A legfrissebb Kotobukiya ARTFX+ Marvel Now Hulk, Captain America es Black Widow replikakrol szerintem egy beavatatlan szem nem mondja meg, hogy hamisitvany, annyira jol sikerultek.