Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714900 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #2780 Dátum: 2010. június 06. - 18:35:23 »
Minden 25. vásárló vasectómiát kap ajándékba a helyszínen.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2781 Dátum: 2010. június 06. - 20:54:19 »
Á, a tombola nem elég erős húzóerő. Azért nem adnának ki emberek pár száz forintot, hogy hátha nyernek, mert egy tombolán túl sok esély nincs. Hacsak nem találnék ki valami bazi nagy nyereményt.  :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2782 Dátum: 2010. június 06. - 22:37:02 »
Esetleg egy Amazing Fantasy 15. ??  :D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #2783 Dátum: 2010. június 07. - 06:06:51 »
Az megint csak nekünk ér sokat, egy kissrácot nem mozgat meg egy fél évszázados régmúlt újság. Egyébként a kártya nem rossz ötlet: minden számhoz 1-3 db, sorban, így kénytelen minden számot megvenni ha akarja a teljes paklit. pl. én anno csak azért vettem meg a csodapók asszem 28. számát mert abban volt a sikolyos pók kártyacsomag másik fele. Sőt minden kingpin marvel könyvhöz lehetne adni pár marvel hős kártyát, így ösztönözve a népet h pl. ne csak a pókembereseket vegye. :brow:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2784 Dátum: 2010. június 07. - 07:30:46 »
Nem biztos, hogy több vásárlója lesz egy újságnak/magazinnak/könyvnek attól, hogy valami "bizbaszt" is adnak hozzá.
Tegyük fel, adnak valamilyen ajándékot az újságokhoz. Azt valahogy hozzá kell csomagolni a magazinhoz/újsághoz/könyvhöz, hogy ugye ne essen ki, ne lopják ki belőle.
Mondjuk műanyag-zacskóval ezt meg lehet tenni, de az megint + kiadás gondolom. Nos kérem mit fog csinálni az érdeklődő gyermek.
Szépen kibontja ebből a védő-dologból a magazint/újságot/könyvet, s ha megtetszik neki az ajándék-cucc, simán zsebre rakja.
Ha kártyáról van szó ugye, azt meg simán zsebre bírják vágni a kis kölkök. Gondolom nincs nagyon vonalkód, lopásgátló ilyet cuccokon.

Ezt csak azért mondom, mert nemrég a Coraban vásároltam egy könyvet. Adott könyvből, a könyvhalom tetején volt egy a műanyag-fóliájából kicsomagolt példány, amibe bele lehetett lapozni. Nos, drága gyermekünk nyilván nem azt kezdte el nézni, hanem az alatta levőt bontotta a védő-csomagolásából. Mindig az az érdekes, amihez nem lehet csak úgy hozzányúlni, hanem van valami izgalom a kibontásában  :D.
De a Tescoba is akárhányszor megyek, minden ilyen ajándékos-magazin szét van nyirbálva, bontva. 
Unokatesóim is egyébként ilyenek. Mihelyst van valami bontatlan dolgom, elkezdik szétnyitni, bontani minden fajta kérdés nélkül....

Persze, ha csak képregényes rendezvényeken terjesztenétek az ilyen kiadványokat, akkor nyilván nem lenne különösebb gond. De ha a szélesebb vevő-közönségnek...akkor már felmerülnek az előbb említett problémák.
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 07. - 07:35:54 írta D-TOX »

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #2785 Dátum: 2010. június 07. - 13:02:21 »
Kártyát lehetne a lap közepébe tűzött kartonlapra nyomni, ami perforált lenne. Jó tudom azt meg ki tudják tépkedni, de hát ennyi erővel a fél újságot ki lehet tépni.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2786 Dátum: 2010. június 07. - 13:56:11 »
Jaja, tényleg, a bevásárlóközpontokban alig lehet kapni épp, érintetlen magazint, amihez jár is valami. Számítógépes magazinok fele is mindig megvan tépve és hiányzik a mellékelt dvd v. cd.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2787 Dátum: 2010. június 07. - 21:43:41 »
Ezt csak úgy lehetne megoldani, ha csak a tőlem vásárolt könyvekhez járna kártya. Ezzel megoldódna, hogy inkább tőlem vásároljanak, ellenben éppen ezért új vevőket nem hozna, csak aki úgyis megvenné. Ahhoz meg szerintem túl drága lenne a kártyacsomag...

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #2788 Dátum: 2010. június 08. - 06:47:52 »
Pedig akkor lehet h én is tőled venném :brow:, amúgy eddig az egyik nagy könyves "cégtől" szoktam rendelni kb 4-5 kiadványt egyszerre. Kb egy évben 2szer rendelek, így nincs postaköltség, csak amíg más megszerzi a cuccait mondjuk februárban én csak június környékén.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2789 Dátum: 2010. június 08. - 12:05:56 »
Újság közepén 2db 2 oldalas lefűzhető karakter lap , az ötödik újsághoz egy egyedi lefűző mappát adni ajándékba. Külön színnel a hősök és a gonoszok.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2790 Dátum: 2010. június 08. - 14:02:32 »
Vagy minden 10. vagy 20. képregényben lehetne egy 10 (vagy 20) eFt utalvány.  ;D

Mero

• Thanos
« Válasz #2791 Dátum: 2010. június 16. - 19:55:05 »
Meg nem erősitett hirek szerint(HPress) ősztől  folytadódik a DC figurák sorozat legalább 7db figurával :brow: és elindul egy másik figurás sorozat is.... :pokember1: :webing:  :oh:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

venom75

• Pókfej
« Válasz #2792 Dátum: 2010. június 16. - 20:17:40 »
Csak nem a Marvel ??

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2793 Dátum: 2010. június 16. - 20:22:07 »
Nem, most jön a kiscicás magazin, a kiskutyás nagysikere után.  ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #2794 Dátum: 2010. június 16. - 20:23:17 »
Hívogattam MP-t én is , de mindig csak azt mondták két hét múlva tud pontosat .

Mero

• Thanos
« Válasz #2795 Dátum: 2010. június 16. - 20:25:40 »
Csak nem a Marvel ??
De. :oh:

Összevont üzenet ideje: 2010. június 16. - 20:26:19
Hívogattam MP-t én is , de mindig csak azt mondták két hét múlva tud pontosat .
Mint a hsz-ben is mondtam ez nem HIVATALOS HIR ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #2796 Dátum: 2010. június 16. - 21:15:51 »
Majd hiszem , ha már a kezembe vehetem a figurákat. Nagyon megterhelő lesz a pénztárcámnak ha mindkét sorozatot szeretném.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2797 Dátum: 2010. június 16. - 21:18:58 »
Szeresd csak az egyiket.  ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #2798 Dátum: 2010. június 16. - 21:27:54 »
Tegnap alakítottam pont át a vitrinem , felkészülve további figurákra.

Összevont üzenet ideje: 2010. június 16. - 21:29:32
Gondoljátok a Marvel jobban fog fogyni ?
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 16. - 21:29:32 írta venom75 »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2799 Dátum: 2010. június 16. - 21:33:42 »
Szerintem igen. Ha magamból indulok ki...
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?