Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714494 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #3580 Dátum: 2013. január 16. - 09:38:15 »
Bocs, elnéztem, az az 1/18-as változat, de az is baromi szép, és az is nyitható fülkés már.

http://gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/hot_wheels_batmobile_batman_1_18_ritkasag_1700203244.html
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 16. - 09:47:54 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #3581 Dátum: 2013. január 16. - 09:51:08 »
Én Bécsben láttam egy kollekciót , 4 vagy 5 autó volt, de ott 20 000-től kezdődtek az árak.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3582 Dátum: 2013. január 16. - 15:35:25 »
Ja hát azt tudom, hogy nem csak gyerekek vesznek legot. Én is szeretem és néha veszek egy olyan gyűjthető figurát, vagy vettem egy kisebb SW készletet tavaly, meg kaptam egy másik kicsit tesómtól. És igen gyártanak felnőtteknek is techniket, illetve nagyon komoly maketteket, terepasztalokat építenek a nem technik elemekből is a sima minifigurákkal méretarányban.

De ettől még én azt hittem, hogy a témában megmaradnak a gyerekeknek szánt témánál. Mert Jó hogy a TDKR is batman, de batman és batman közt is van különbség. Ha csak a rajzfilmeket nézzük, már azok közt is van különbség korosztályban. Pl a Batman a bátor és vakmerő fiatalabbaknak való, mint a régi Batman sorozat 92-ből, vagy a Batman: a rém álarca, vagy a Red hood.

A TDKR-ből legót csinálni, olyan mintha a Hetedikből csináltak volna. Vagy miért nincs TDK lego Jokerrel. Lehetne egy mini (úgynevezett impulse) készelt: Egy Joker figura egy ceruzával, asztallal, egy maffiavezérrel és egy testőrrel  :hehe:

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #3583 Dátum: 2013. január 16. - 20:14:33 »
Kinek van valamilyen jó kis maszkja? Meg tudná osztani? Kiváncsi lennék...
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Todd

• Pókfej
« Válasz #3584 Dátum: 2013. január 16. - 20:53:42 »
Tomi, hányszor fogsz még rádöbbenni újra és újra arra, hogy a Lego nem csak gyerekbarát és erőszakmentes témákat dolgoz fel?
A múltkor ugyanezen néztél a zombi Lego kapcsán. Egy rakás olyan Lego téma van ami kiesik a gyerekek hagyományos értelmébe vett érdeklődési körén, mint a klasszikus Star Wars Legok, a régi Indiana Jones filmeket feldolgozók, vagy a most futó 50-es évek Universal horrorjain alapuló Monster Hunter sorozat.
Most vagy átgondoljuk ezt a lego főtéma gyerekeket céloz meg dolgot, vagy azt, hogy mi is a gyerekek érdeklődése.
Amúgy ismét megjegyzem, hogy szerintem az egész batman trilógia nem egy kizárólag felnőtteknek szóló film, a 12 éves gyerekemet gond nélkül leültetném rá, míg azért a Hetedikre nem.
Ja és amúgy ugye akció figurákat se csak gyerekeknek gyártanak.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3585 Dátum: 2013. január 16. - 20:59:23 »
Ezt a d.u. elkezdtem fogalmazni, viszont örvendek, hogy nem tettem, mert Todd tökéletesen leírta, amit én is akartam.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3586 Dátum: 2013. január 16. - 22:14:34 »
Hát jó.  ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #3587 Dátum: 2013. január 16. - 22:46:23 »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3588 Dátum: 2013. január 16. - 22:53:19 »
Ebből is van már ólomfigura gyűjtemény amúgy!  :hehe:
http://eaglemoss.com/dc-chess/eng/index.asp
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #3589 Dátum: 2013. január 17. - 08:52:26 »
Én ezeket is elfogadnám:

Eaglemoss figurákat, még mindig csak Uk-ből lehet szerezni? (az itthon megjelenteken kívül)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3590 Dátum: 2013. január 17. - 10:23:40 »
Eaglemoss figurákat, még mindig csak Uk-ből lehet szerezni? (az itthon megjelenteken kívül)
Igen. :drying:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3591 Dátum: 2013. január 25. - 19:39:39 »
A harmadik csináltatott pólóm.  :brow:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3592 Dátum: 2013. január 25. - 20:53:02 »
Nagyon szép.  :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3593 Dátum: 2013. január 25. - 21:13:52 »
Tényleg nagyon jó ;)
Am már én is akartam csináltatni pólót, de sose találtam meg, hogy hol kéne :roll:
Hol csináltattad?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3594 Dátum: 2013. január 25. - 22:18:03 »
Szegeden egy fotós boltban.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #3595 Dátum: 2013. március 05. - 02:03:41 »
Tegnap játékboltban jártam és meglepődve tapasztaltam, hogy az Ultimate Spider-Man rajzfilm játékai közt Vaspók és Nova figura is található:

Fura volt ezeket magyar boltban látni. Bár lehet, hogy csak én vagyok lemaradva.

Raisu

• Traveller
« Válasz #3596 Dátum: 2013. március 05. - 08:45:11 »
Nova állandó szereplő az USM rajzfilmben, és az egyik részben még az elején a Vaspók ruha is szerepelt, szóval annyira nem meglepő. Viszont ezek az árak... o.o

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3597 Dátum: 2013. március 05. - 10:36:58 »
Ja, rohadt drága, ahhoz képest, hogy mennyire gagyinak tűnik.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #3598 Dátum: 2013. március 05. - 15:31:46 »
Ja, de azért érdekes látvány Magyarországon ezekkel a karakterekkel találkozni egy átlagos(an drága) magyar játékboltban.

Az áraknál mondjuk nekem is kikerekedett a szemem. A Holdfénynél amúgy párszáz forinttal többért már Marvel Select figurát lehet kapni, azért össze lehet hasonlítani azokkal.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3599 Dátum: 2013. március 05. - 17:04:27 »
A Holdfénytől rendezvényeken átlag 5-6000 ért mennek a Marvel Select figurák, amik igen szép minőségűek. Mást Marvel témában már nem is vennék.