Ez a Deadpool figura nekem is megvolt, de annyira nem tetszett, hogy gyorsan megváltam tőle.
Bevallom én sem vagyok száz százalékig elégedett vele.

Az artikuláltsága iszonyat tré. Soka mozgatási pont van rajta, ami széttagolja, de mellé nem is igazán jók. Hiába van rajta egy csomó, mégse lehet szinte semmilyen pózba beállítani, mert a lábfejét meg se nagyon lehet mozdítani, max körbeforgatni. És még a lábfeje lötyög is mellé, így nem is áll stabilan.
Amúgy nagyon szépen kidolgozott figura, de ez a két szék között a földre esés esete, se nem szobor (ilyen szempontból a Black Cat, Green Goblin figurák sokkal szebbek, a kevés mozgatási ponttal), se nem akciófigura.
Az egy Marvel Select Amazing Spider-man 2 figura? Azzal is szemezek mostanság, mert képregénybeli figurának is elmegy.
Na az viszont egy nagyon jó figura, arra egyáltalán nem igaz az amit Deadpoolra írtam. A mozgatási pontok egész diszkrétek, csak a csípőjén a gömbcsukló feltűnőbb, de nagyon stabil, nagyon szépen meg lehet állítani dinamikusabb pózokban is, sehol sem laza.
Az általam vett kiadásban max a talpazatot hiányoltam, de mint figura az egyik legjobb a Marvel Select szériában.
Mint láthatod én is képregényes Pókember helyett vettem (mert szerintem sokkal szebb, mint a régi Marvel Select Pókember), meg más filmes figurám nincs, de teljesen jól illik ezekhez.
Úristen több év szünet után a NECA végre valahára kiadja a 7 inches Devil May Cry 1-es Dante figurát.
Ez a figurák Duke Nukem Foreverje, már 7 éve készítik!
Hihetetlen must have!