Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714967 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #3880 Dátum: 2014. november 09. - 17:36:24 »
végre megérkezett!
köszönöm Todd!

Todd

• Pókfej
« Válasz #3881 Dátum: 2014. november 09. - 18:07:13 »
Nagyon kiraly ez a figura. Lehet legközelebb én is rendelek.

anatole

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #3882 Dátum: 2014. november 13. - 12:31:09 »
Sziasztok!

Gyermekem - lehet az én hatásomra - nagy Marvel rajongó lett. Szeretnék neki venni Marvel figurákat. Amit kinéztem a Marvel Universe figurák ( 10cm). Kérdésem az lenne, hogy ezeket lehet-e Magyarországon kapni, vagy ha nem, akkor honnan lehetne megrendelni a figurákat.

Válaszokat előre is köszönöm!

Todd

• Pókfej
« Válasz #3883 Dátum: 2014. november 13. - 13:13:15 »
Ezekből a boltokból tudsz venni:
http://www.holdfenyteam.hu/
http://fantasmania.hu/
Még esetleg Régió játékboltokban érdemes keresni.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3884 Dátum: 2014. november 13. - 22:26:37 »
Sziasztok!

Gyermekem - lehet az én hatásomra - nagy Marvel rajongó lett. Szeretnék neki venni Marvel figurákat. Amit kinéztem a Marvel Universe figurák ( 10cm). Kérdésem az lenne, hogy ezeket lehet-e Magyarországon kapni, vagy ha nem, akkor honnan lehetne megrendelni a figurákat.

Válaszokat előre is köszönöm!

szia! én a fantasmaniat tudnám jobban ajánlani, nagyon sok olcsó gyermekjáték van náluk. nem tudom hány évesről van szó, de nagyon sok nem gyűjtős polcra kitevős figurájuk is van!

Todd

• Pókfej
« Válasz #3885 Dátum: 2014. november 14. - 09:52:45 »
Igen, egyetértek. A Holdfényben is feltűnnek kifejezetten játékok is, de az inkább a felnőtteket megcélzó gyűjtői (és drágább) cuccokra fókuszál, szóval ilyen szempontból a Fantazmánia és a Régió lehet, jobb választás.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3886 Dátum: 2014. november 17. - 13:41:28 »
Srácok, figyelem!
Készítettem pár "saját" képregényes naptárt, 13 lapos A4-es méretűek. Van DC-s, Marveles, Jessica Nigri-s Assassinsos , akit érdekel az küldjön privit és mutatok  minta képeket róla.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3887 Dátum: 2014. november 17. - 13:56:36 »
Jessiga Nigris Assissinos, vagy Jessica Nigris, Assassinos?  :hehe: Mert ha simán assassinos, azt megnézném.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3888 Dátum: 2014. december 08. - 18:47:48 »
Végre igen hosszú keresgélés után ő is itt van nálam. Egyelőre még becsomagolva, de majd kiszabadítom.

Nagyon gyönyörűen néz ki, még gondolkozom Han Solon is, ne unatkozzon.  ;D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3889 Dátum: 2014. december 09. - 00:17:53 »
Egy Müllerben vetted? Némelyikbe hoztak Black Series figurákat. Én egy Mara Jade beszerzésére kértem meg egy ismerősömet, holnap már postázza is.  :spidey:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3890 Dátum: 2014. december 09. - 09:19:00 »
Igen, Müllerben. Régóta próbáltam már nézni, hogy rendelhető-e épp eszü áron, de csak 10.000 fölött láttam, aztán Kanaszta szolt, hogy a Müllerben le van árazva, de így is 5-6 Müllert hívtam fel telefonon, mire az egyikben azt mondták, hogy van és átvehetem. Ott is az utolsó darab volt.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3891 Dátum: 2014. december 10. - 22:54:10 »
Kár, hogy 40 dollár...

Todd

• Pókfej
« Válasz #3892 Dátum: 2014. december 11. - 07:16:15 »
40 dolcsi az még nem olyan extrém.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3893 Dátum: 2014. december 29. - 15:15:48 »
Deadpool is megérkezett a többi 7 inches Marvel figurám mellé. Végre, pár éve vártam már erre.

A csajok is örülnek neki.  ;D

És itt a másik új szerzeményem, ki összehasonlítással a 20 évvel (úristen öregszem...) korábbi Boba Fell figura mellett.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3894 Dátum: 2014. december 30. - 07:41:57 »
Ez a Deadpool figura nekem is megvolt, de annyira nem tetszett, hogy gyorsan megváltam tőle.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3895 Dátum: 2014. december 30. - 10:50:07 »
Az egy Marvel Select Amazing Spider-man 2 figura? Azzal is szemezek mostanság, mert képregénybeli figurának is elmegy.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3896 Dátum: 2014. december 30. - 11:09:03 »
Ez a Deadpool figura nekem is megvolt, de annyira nem tetszett, hogy gyorsan megváltam tőle.
Bevallom én sem vagyok száz százalékig elégedett vele.  :roll:
Az artikuláltsága iszonyat tré. Soka mozgatási pont van rajta, ami széttagolja, de mellé nem is igazán jók. Hiába van rajta egy csomó, mégse lehet szinte semmilyen pózba beállítani, mert a lábfejét meg se nagyon lehet mozdítani, max körbeforgatni. És még a lábfeje lötyög is mellé, így nem is áll stabilan.
Amúgy nagyon szépen kidolgozott figura, de ez a két szék között a földre esés esete, se nem szobor (ilyen szempontból a Black Cat, Green Goblin figurák sokkal szebbek, a kevés mozgatási ponttal), se nem akciófigura.
Az egy Marvel Select Amazing Spider-man 2 figura? Azzal is szemezek mostanság, mert képregénybeli figurának is elmegy.
Na az viszont egy nagyon jó figura, arra egyáltalán nem igaz az amit Deadpoolra írtam. A mozgatási pontok egész diszkrétek, csak a csípőjén a gömbcsukló feltűnőbb, de nagyon stabil, nagyon szépen meg lehet állítani dinamikusabb pózokban is, sehol sem laza.
Az általam vett kiadásban max a talpazatot hiányoltam, de mint figura az egyik legjobb a Marvel Select szériában.
Mint láthatod én is képregényes Pókember helyett vettem (mert szerintem sokkal szebb, mint a régi Marvel Select Pókember), meg más filmes figurám nincs, de teljesen jól illik ezekhez.

Úristen több év szünet után a NECA végre valahára kiadja a 7 inches Devil May Cry 1-es Dante figurát.
Ez a figurák Duke Nukem Foreverje, már 7 éve készítik!
Hihetetlen must have!
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 30. - 15:55:44 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #3897 Dátum: 2014. december 31. - 19:51:27 »
Todd, pont a leírt hibák miatt adtam el a figurát, illetve nekem a szobrok jobban bejönnek.  ;)

balogh44

• Thanos

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3899 Dátum: 2015. január 11. - 19:16:19 »
Nosza. Csak 270$(kb. 75e HUF). Annyiért a hülyének is megéri.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül