AG SHEPPARD . Írtad, hogy teszel fel képeket a gyűjteményedről . Valami fejlemény ?!
Sehogy sem akar osszejonni egy (szamomra) normalis kep, szoval posztolom a legjobbat, amit sikerult.

Ez volna jelenleg a kis gyujtemenyem.
Mint irtam, nem veszek meg mindent, nem kell komplettnek lennie egy sornak (meg, ha lenne is ra penzem, akkor se latnam ertelmet), csak azt, ami tetszik, vagy gyermekkori emlek.
A kepen lathato dolgok javareszt az elmult ket ev alatt gyultek ossze. Retrot is es ujat is vasaroltam egyarant. (Egy-ket teknocom es GiJoe-m maradt csak meg regrol.)
Nem akarok sokat magyarazkodni, de ha hianyolnatok a "Bowen" szobrokat, az azert van, mert ido kozben nem csak az eladasra szant ket szobrot vittek el, hanem a megtartando Rozsomakot is "elkunyiztak", szoval ugy dontottem, hogy a Pokembert kulon nem tartom meg.
Van meg egy Koto ARTFX+ Marvel Now Hulk-om, amit imadok, de sehova nem tudom beallitani ugy, hogy a belso Monkom ne mondana azt, hogy oda nem passzol, szoval az most szinten elado. Vagy majd idovel veszek hozza par hasonlo meretu Avengers szobrot es akkor mar nem lesz out of scale a tobbihez. Yay.