Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714550 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4100 Dátum: 2015. április 21. - 16:48:14 »
szép gyűjtemény.
bal oldali vitrin felülről a 3. polcán lévő batman az figura vagy szobor?
és a mellette álló világos zöld hulk melyik sorozatból való?

A harmadik polc jobb oldalanak a kozepen a Batman az figura, mint ahogy a tobbi is korulotte. Ugyanezen a polcon tole balra az egy Select Unleashed Hulk. Ha ezekre gondolsz. :)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4101 Dátum: 2015. április 21. - 20:00:44 »
kösz, igen ezekre gondoltam. az a batman nekem is megvan, csak ebből a szögből olyan szobornak tűnt. mondjuk nem is annyira mozgatható figura. ez a new 52 es ugye?

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4102 Dátum: 2015. április 21. - 21:12:41 »
kösz, igen ezekre gondoltam. az a batman nekem is megvan, csak ebből a szögből olyan szobornak tűnt. mondjuk nem is annyira mozgatható figura. ez a new 52 es ugye?

Igen az. Kar, hogy az egesz New52-t kukaztak.

Ja es az, ami alig latszik (jobb vitrin, folulrol a masodik polc), egy bontatlan NECA Big Daddy.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4103 Dátum: 2015. április 21. - 21:23:00 »
És a 2 Isaac Clarke között az egy Verdugo, vagy valami egyéb?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4104 Dátum: 2015. április 21. - 21:31:18 »
Szép kis kollekció.  :bravo: Külön tetszik, hogy nem csak képregényes figurák vannak benne, hanem filmesek is (bár belegondolva mindből készült képregény is  :D )

Nekem eszembe jutott egy régi kis sztori. Amikor még a 80-as évek végén nagy divat volt az osztrákokhoz járni vásárolni, emlékszem, hogy nagyon szerettem volna egy G.I. Joe figurát kapni. Persze a szüleim akkor mindig drágának tartották, így nem kaptam. Aztán csak sikerült kikunyiznom egy olcsóbb, de hasonló figurát. Nagyon imádtam, bár a mai napig fogalmam sincs, hogy mi volt a háttértörténete. Most rágugliztam és meg is találtam. Itt is van:

Ha nem jelenne meg a kép, itt a link.
Persze a G.I. Joe-hoz képest gagyibb, de gyerekként nem érdekelt.  :D Kár, hogy már nincs meg.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4105 Dátum: 2015. április 21. - 21:46:05 »
És a 2 Isaac Clarke között az egy Verdugo, vagy valami egyéb?

Nem, az egy Mass Effect Legion.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4106 Dátum: 2015. április 21. - 21:52:59 »
Persze a G.I. Joe-hoz képest gagyibb, de gyerekként nem érdekelt.  :D Kár, hogy már nincs meg.

Volt nekem is. :)
Azert volt, amben toppolta a GiJoe-t. A beepitett magnesek segitsegevel akar fejjel lefele is kepesek voltak logni a megfelelo feluletrol. Ha pedig a rosszakat es a jokat egymashoz kozelitetted, a gonoszoknak megfordult az emberi feje a sisakban es felfedte, hogy foldonkivuli. Fun times. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4107 Dátum: 2015. április 21. - 23:55:16 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4108 Dátum: 2015. április 22. - 00:00:10 »
ezt én is láttam már boltokban de még nem vettem rá magamat. kicsit túl jóra dolgoztad már Tomi :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4109 Dátum: 2015. április 22. - 08:31:52 »
Azert volt, amben toppolta a GiJoe-t. A beepitett magnesek segitsegevel akar fejjel lefele is kepesek voltak logni a megfelelo feluletrol. Ha pedig a rosszakat es a jokat egymashoz kozelitetted, a gonoszoknak megfordult az emberi feje a sisakban es felfedte, hogy foldonkivuli. Fun times. :)
Igen, a mágneses talpak jók voltak. Viszont a megfordulós fejről nem tudtam, vagy már nem emlékszem rá.  :D
Valamint amiről csak később szereztem tudomást, az az volt, hogy a csomagolásban el volt rejtve egy kicsi képregény is. A képen most jól is látszik, mert pont belóg az átlátszó műanyag alá. Viszont amikor én kaptam a figurámat, az én csomagolásomnál nem látszott, így nem is szedtem ki belőle. Amikor meg hallottam, hogy van benne ilyen is, addigra a szüleim kidobták a csomagolását.  :omg:

« Utoljára szerkesztve: 2015. április 22. - 08:36:15 írta Sepi »

venom75

• Pókfej
« Válasz #4110 Dátum: 2015. április 22. - 14:40:11 »
Nagyon szép gyűjtemény. Kotobukiya Batmanra én is vágyom.  ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4111 Dátum: 2015. április 23. - 21:07:53 »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4112 Dátum: 2015. április 24. - 04:53:21 »
Nem ez a megfelelő szó rá...  :o
Van erre egyáltalán kifejezés mennyire cool ez a cucc ?!!  :oh:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4113 Dátum: 2015. április 26. - 08:00:35 »
Komoly. Ki szeretne ilyet?  :D

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4114 Dátum: 2015. április 26. - 09:54:13 »
A reszletesseg tenyleg brutalis:

venom75

• Pókfej
« Válasz #4115 Dátum: 2015. április 26. - 12:15:41 »
Én a szobrokért jobban oda vagyok mint a mozgatható figurákért, így nekem nagyon tetszik. Gondolom nem olcsó dolog.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4116 Dátum: 2015. április 26. - 13:09:55 »
En is csak nem tudom oket megfigetni. :)
Nagy banatom hogy minden olcso szobrokat (vagy legalabbis keves ponton mozgathato figurakat) gyarto ceg (McFarlane Toys, Neca, Marvel Select) atallt a sok ponton mozgathato figurakra.
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 26. - 13:14:10 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4117 Dátum: 2015. április 26. - 13:35:54 »
Én szeretem a sok ponton mozgatható figurákat, de csak addig, amíg elég ügyesen el tudják rejteni a csuklópontokat, vagy legalábbis amíg nem túl szembeötlőek. Egyébként függ a figurától is, mert pl. a Pókember figurámnál alapkövetelmény volt, hogy sok ponton mozgatható legyen (ugyebár Pókinak van egy mozgáskultúrája :D), ugyanezt elvárnám egy harcművész figurától is. De pl. egy Vasember bábutól nem várnám el, hogy tudjon spárgázni.

Amúgy az Avengers 2 kapcsán piacra fognak dobni új figurákat (főleg a Vasember miatt izgat), csak az a baj, hogy 6 inchesek lesznek. :/

Nekem ez tetszik nagyon:

http://thetoysource.com/s.h.-figuarts-the-avengers-age-of-ultron-iron-man-mark-xlv/

« Utoljára szerkesztve: 2015. április 26. - 14:00:31 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4118 Dátum: 2015. április 26. - 17:18:00 »
A reszletesseg tenyleg brutalis:
Igen, hihetetlenül jól ki vannak dolgozva. És bár nem tűnik nagy dolognak, de nekem külön tetszik, hogy Vasembernél a tenyerén és a mellén világít a reaktor.  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #4119 Dátum: 2015. május 05. - 20:37:21 »
Igen, a mágneses talpak jók voltak. Viszont a megfordulós fejről nem tudtam, vagy már nem emlékszem rá.  :D
Valamint amiről csak később szereztem tudomást, az az volt, hogy a csomagolásban el volt rejtve egy kicsi képregény is. A képen most jól is látszik, mert pont belóg az átlátszó műanyag alá. Viszont amikor én kaptam a figurámat, az én csomagolásomnál nem látszott, így nem is szedtem ki belőle. Amikor meg hallottam, hogy van benne ilyen is, addigra a szüleim kidobták a csomagolását.  :omg

Tyűű, na ez nekem is megvolt, én meg azzal voltam kis hülye, hogy ez is G.I. Joe! :D
Pont az a lila, gyíkos figura volt benne, aki látszik is a rajzon, el lehetett fordítani a fejét, és akkor emberré változott.
Más:

Hihetetlen mennyi gagyi van a piacon, ezeket senki nem ellenőrzi, vagy még ennyire kevés ember van aki hozzá értő lenne?  :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 05. - 20:40:03 írta balogh44 »