Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714519 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4140 Dátum: 2015. május 11. - 13:10:07 »
Ja, ez nekem is eszembe jutott, de én sem vagyok profi festőművész. Mondjuk ez a videójátékos dizájn számomra annyira ronda, hogy még ha elrontanám is a festést, akkor is jobban nézne ki, mint eredeti állapotban. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4141 Dátum: 2015. május 11. - 13:16:12 »
Kérd rá meg VTomit. Szerintem úgy is olcsóbban kijössz belőle, mintha megveszed a normál festésűt. ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4142 Dátum: 2015. május 11. - 13:49:03 »
Hehe, nem rossz ötlet. ;D Mondjuk lehet, hogy nem lenne olyan nehéz átfesteni ezt a figurát, mert nagyrészt fekete lenne. A fennmaradó apró részekhez kellene nagyobb ügyesség, illetve, hogy az arcnál eltalálja az ember a színárnyalatot.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4143 Dátum: 2015. május 19. - 23:41:45 »
 :oh: Nyerni kéne a lottón... mert 20000 forint szerintem sok egy szoborért. :nemtudom:
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 19. - 23:45:53 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4144 Dátum: 2015. május 20. - 00:26:14 »
Ez drága? Hát ha azt nézed, hogy egy átlag jó minőségű 7 inches akciófigura 8-10 ezer forintba kerül, ahhoz képest nem is drága. :D Persze a magyar pénztárcához képest nem olcsó... :D

Egyébként nagyon szép szobor, az egyetlen bajom vele, hogy iszonyat tinilány/babaarca van, az elég sokat ront az összképen.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4145 Dátum: 2015. május 20. - 06:16:27 »
Nekem nagyon bejönnek ezek a figurák, szerintem nagyon szépek .....jól mutat egy néhány a polcomon.  Az ár mindig relatív, nem is olyan húzós, de nálunk igen nehéz beszerezni ilyeneket.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4146 Dátum: 2015. május 20. - 08:24:03 »
:oh: Nyerni kéne a lottón... mert 20000 forint szerintem sok egy szoborért. :nemtudom:
A 20.000 forint szobrokban kábé az alsó kategória.  ;) A felső pedig a csillagos ég.
Figurákban sem számít még igazán extrémnek. Ahogy már korábban mondták, az utóbbi max fél évben volt egy erőteljes áremelkedés, ami miatt a jobb minőségű figurák ára is felkúszott a 7-8 ezerről a 10 ezer körülire. Ez a forint gyengülésével és a vám és áfa szabályok módosításával függ össze... Max egy éve még a Bishoujo szobrok is inkább 15-16 ezer körül mozogtak.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 20. - 08:33:51 írta Todd »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4147 Dátum: 2015. május 20. - 23:53:58 »
Én csak egyszerűen nem értem mi kerül egy szoborban ennyibe... egy 10-15 centis anime figura 5 pár kézzel, plusz 2 arccal, fegyverekkel, állvánnyal megértem, hogy 15000 Ft-ba kerül, de egy szobor... :nemtudom:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4148 Dátum: 2015. május 21. - 07:21:35 »
Én pont fordítva vagyok vele. Előbb adnék ki 20 ezret egy 20 centis szoborért mint 15 ezret egy 10-15 centis figuráért. Szóval ízlések és pofonok.
De a legjobban annak örülnék, ha a Diamond Select még mindig szobrokat gyártana, ugyanebben a 8-10 ezres kategóriában...
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 21. - 09:22:53 írta Todd »

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4149 Dátum: 2015. május 21. - 10:41:28 »
Én csak egyszerűen nem értem mi kerül egy szoborban ennyibe...

Magyarorszag, draga posta, vam/afa, kis piac/keves rajongo, keves penz, csak all benne a penz, nem biztos, hogy elkel.

Raadasul ez meg japan import cucc is, persze a holdfeny nem japanbol rendeli, de amire onnan eljut idaig.....

Egyebkent mar nem vagyok oda a bishoujo vonalert, de ez a She-Hulk pont nagyon csiklandoz.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4151 Dátum: 2015. május 22. - 09:53:21 »
Viszont ez mar tenyleg pofatlansag. Egy 1/10-es Deadpoolert 28 000 Ft-ot kerni....

http://www.galaxyjatekaruhaz.hu/film-es-jatek-figurak/34434-deadpool-figura-art-fx-kotobukiya.html

Todd

• Pókfej
« Válasz #4152 Dátum: 2015. május 22. - 10:02:38 »
AVP 2004 Celtic, Scar es Chopper Ragadozok, mar biztosan sokan vartak oket:
Jól néznek ki. Elsőre azt hittem, visszatértek a régi testhez, amivel a Wolf Predator jött ki, és aminek elég kevés mozgatási pontja volt, erre olvasom, hogy teljesen új test és 30 mozgatási pont, nem semmi. Nem látszik rajtuk.  :o
Viszont ez mar tenyleg pofatlansag. Egy 1/10-es Deadpoolert 28 000 Ft-ot kerni....
A Galaxy szerintem minden árában eléggé pofátlan, nem is szoktam tőlük venni semmit sem. Most nézem, hogy náluk már a Marvel Selectek is 11-13 ezerért vannak, durva.
Ez a szobor is max 20-at ér.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4153 Dátum: 2015. május 22. - 11:48:22 »
Sracok, szeretnek csinalni egy akciofigurakkal es szobrokkal foglalkozo hazai oldalt, amit mindenki konnyen megtalal es nem egy forum.

Volt mar sajat weboldalam egyedi domain nevvel, de ebbe most nem szeretnek penzt olni. Nem vagyok a Facebook rajongoja, de jelnleg megis az tunik erre a legalkalmasabbank. Biztos innen is sokan eleve regelve vagytok, mint ahogy en is.

Ha esetleg van mar ilyen oldal, akkor szoljatok, mert en meg nem talaltam ra es nem akarok foloslegesen energiat olni bele. Az egyetlen site, ami eszembe jut, az a premium figurak regi es uj oldalai, de ezek foleg hot toys-zal foglalkoznak, raadasul rettento lassan frissulnek/stagnalnak.

Tovabba a Facebookon van meg ez a ketto:
https://www.facebook.com/akciofigura?fref=ts

https://www.facebook.com/pages/Akci%C3%B3figura-gy%C5%B1jtem%C3%A9ny/287857471401400?fref=ts

A egyik inkabb egy halott retro oldal, a masik pedig inkabb egy privatgyujtemeny showcase, en pedig olyasmit szeretnek, ahova barki postolhat barmit, legyen az hir, gyujtemeny, vagy akar egy szimpla velemeny.

Ha van kedvetek, brainstormoljatok velem egy kicsit.

Mi legyen az oldal neve? Elnevezhetem magamrol is, mint Gabes action figure corner (nem, nem kell feltetlenul angolnak lennie, ez csak egy pelda). Olyasmit keresek, amirol rogton tudja az ember, hogy mirol van szo, megis otletes.

Milyen stilusu oldal legyen? Community, vagy group?

Ha van, aki ugy gondolja, hogy ez a forum is eleg, azt is meg lehet irni, abbol is le lehet vonni a kovetkezteteseket. De szerintem ezt a forumot sokan meg se talaljak.

Egyeb otlet, hozzafuznivalo? Omlesszetek! :)

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4154 Dátum: 2015. május 22. - 17:05:24 »
A Galaxy szerintem minden árában eléggé pofátlan, nem is szoktam tőlük venni semmit sem. Most nézem, hogy náluk már a Marvel Selectek is 11-13 ezerért vannak, durva.
Ez a szobor is max 20-at ér.

Viszont a most felkerult Koto Cloud Vader meg csak 16? o_O

A Fantamsaniaba meg megjott a 13-as Predator szeria es 10 penz darabja.
Azt mondtak korabban, hogy, ha igy megy tovabb, akkor ev vegere mar minden 6 inch-es figura 10-be fog kerulni, de ugy latszik, hamarabb eljott az ev vege, mint azt varni lehetett......

venom75

• Pókfej
« Válasz #4155 Dátum: 2015. május 22. - 19:34:02 »
A Deadpool nagyon durva áron megy a Galaxy-ban.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4156 Dátum: 2015. május 22. - 21:18:58 »
Nem vagyok valami nagy figuragyűjtő,de ezt a Batman-t lehet beszerzem az Origins-es változatával együtt :D

http://www.toywiz.com/necaarkhamknightsbatman.html

A kérdés már csak az,hogy ezek a játékok mennyire masszívak és minőségiek? Mert ha képes leszek kiperkálni értük ennyit akkor elvárom,hogy évtizedekig rendben tegyék a dolgukat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #4157 Dátum: 2015. május 22. - 21:25:43 »
A Neca azért eléggé minőségi cucc. De mivel még nincsen egy vagy több évtizedes Neca figurám, így nem tudok nyilatkozni meddig bírják. Attól függ, mit akarsz csinálni vele. Gondolom, ha nagyon nyüvöd, hamarabb szétmegy, de attól, hogy eláll a polcon, meg az első pár hónapban míg tart az újdonság ereje, kicsit váltogatod a pózokat, meg elvagy vele, azt tuti bírni fogja.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4158 Dátum: 2015. május 22. - 22:15:49 »
A Neca azért eléggé minőségi cucc. De mivel még nincsen egy vagy több évtizedes Neca figurám, így nem tudok nyilatkozni meddig bírják. Attól függ, mit akarsz csinálni vele. Gondolom, ha nagyon nyüvöd, hamarabb szétmegy, de attól, hogy eláll a polcon, meg az első pár hónapban míg tart az újdonság ereje, kicsit váltogatod a pózokat, meg elvagy vele, azt tuti bírni fogja.

Nyilván nem focizni fogok vele, úgyhogy elvileg bírnia kell ha néhanapján megmozgatom az ízületeit :D Az esetek többségében amúgy az asztalomon fog pózolni vagy valamelyik könyvespolcon.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4159 Dátum: 2015. május 27. - 11:05:57 »
....nos, mindenre szamitottam, csak arra nem, hogy ilyen szinten ignoraljatok a posztomat.
Ebbol is le lehetett vonni a megfelelo kovetkezteteseket. Igy mar nem is olyan meglepo a hazai helyzet.