Tom: igen ezt már láttam, de meglepő módon a 4. szériára semmi előrendelés nincs, és a Holdfényesek e-mailre sem válaszoltak ezzel kapcsolatban, a fantasmania válaszolt, de ők sem mondtak semmi biztatót, talán az idei évben lesz... Igen a macska az fontos, amúgy ez is egy frankó figura, sőt maga a figura jobban is tetszene, de az a fránya macsek.
Egy trikós bugyis Ripley macskával lenne a tökéletes, még barátnőm is egyből azt kérdezte, hogy olyan miért nincsen.

Amúgy sajnos előfordult már, hogy egy figura, amire van a holdfényteam-ben rendelés végül sohasem érkezett meg.
Nincsen fix postaköltség sehol sem. Az amazon az új áfa szabályokkal teljesen el lett toszva. Egy 5-6 ezres Marvel Select figurára majdnem mindig 5-6 ezret felszámolnak most már. Így ez nekem kilőve.
Ebay-en abszolút változó, de ott minden költséget láthatsz előre, ami free-shippingen van Kínából az az is lesz.
Amúgy nincsen aduász oldal ami mindig mindenre jobb árat ad, én általában azt rendelem ebay-en, ami itthon egyáltalán nincs. Aztán ha fél év múlva látom mondjuk egy ezressel olcsóbban a holdfényben, hát oké, de azért még nem dőlök kardomba.
Fantomex: Kereslet, kínálat. Hiába 25 dolcsi, ha nem lehet kapni. Vannak instant ritkaság figurák, pl. a Marvel Select Carnage, a megjelenés pillanatában kétszeres-háromszoros áron cserélt gazdát.