Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714493 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4160 Dátum: 2015. május 27. - 11:28:18 »
Bocsánat, hogy nem írtam. Itt is amint látod max 5 olyan tag van, akit foglalkoztat maga a téma.
Szóval ilyen viszonyokban nem látok nagy statisztikai igényt a külön csoportra.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4161 Dátum: 2015. május 27. - 12:32:51 »
Ezeknek a példa oldalaknak is csak pár követője van, ha jól láttam. Szerintem olyan kevesen vannak akik gyűjtők, hogy ez a topic bőven elegendő erre a célra.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4162 Dátum: 2015. május 28. - 13:00:43 »
Én is benne vagyok egy figurás csoportban, nagyon jó kis cuccok forognak ott.
Gyűjtőszenvedély - Neca, Mcfarlane, Mezco, Hot Toys, stb. figurák gyűjtése
https://www.facebook.com/groups/333132413481711/

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4163 Dátum: 2015. május 29. - 16:58:23 »
Én is benne vagyok egy figurás csoportban, nagyon jó kis cuccok forognak ott.
Gyűjtőszenvedély - Neca, Mcfarlane, Mezco, Hot Toys, stb. figurák gyűjtése
https://www.facebook.com/groups/333132413481711/

Koszi, mar bent is vagyok. Akkor ugy latszik tulbecsultem ezt a forumot, mert ott azert tobb gyujto is akad. Nem ertem viszont a zart csoportokat, ugyhogy fel is lottem az uj Facebook oldalt, aztan majd az ido eldonti, hogy van-e helye, vagy nincs.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4164 Dátum: 2015. május 29. - 20:43:46 »
Új oldalt ?? Link ?

Fantomex

• Vérontó
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4167 Dátum: 2015. június 04. - 19:04:12 »
Nem rossz, de nekem az Olsen-féle Boszi nem jött be annyira, úgyhogy ez sem hozott lázba. A Black Widow figura jobban tetszik. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4168 Dátum: 2015. június 13. - 22:38:20 »

Rockatansky

• Sakál

Todd

• Pókfej
« Válasz #4170 Dátum: 2015. június 25. - 10:58:56 »
https://www.holdfenyteam.hu/elorendeles/terminator-2-t-800-ultimate-figura

Ez elég jól hangzik! :brow:
Ez egy nagyon jó figura lesz. Ha nem lenne már egy T-800-as figurám, most tuti begyűjteném.

http://www.comicbookresources.com/article/final-fantasy-designers-catwoman-figure-is-as-crazy-as-you-might-expect
B@szki,ez de jó!  8)
Nekem nem igazán tetszik, ahogy a többi ebbe a szériába tartozó figura sem. Így gyakorlatilag már semmi sem marad az eredeti karakterből.

Én most valamelyik macskás Ripley figurából akarok szerezni egyet.

Jonesy a film igazi főszereplője. :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 25. - 12:06:48 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4171 Dátum: 2015. június 25. - 16:32:36 »
Végül is, ő volt a 8. utas.  8)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4173 Dátum: 2015. június 28. - 17:22:44 »
A lángszórós Ripleyvel én is szemeztem már, még vaccilálok.
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 28. - 17:33:40 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4174 Dátum: 2015. június 28. - 19:37:09 »
És amúgy honnan szereznéd be?
Én ebay-en láttam a legkedvezőbb áron, de úgy látlom erre a figurára is rá kell szánnom egy tizest.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4175 Dátum: 2015. június 28. - 20:47:49 »
Ha mondjuk Ebay-en vagy Amazonon rendeltek egy ilyen figurát Amerikából, akkor mennyi a postaköltség? Mert Ebayen úgy láttam, hogy 2-3 ezertől akár 10-20 ezerig is terjedhet. Vagyis hiába lenne maga a figura olcsóbb, mint itthon, a szállítással, meg az áfa/vámköltséggel ugyanott vagyunk...

Amúgy ősszel kapható lesz a Holdfényben egy új Ripley figura, de gondolom nektek a macsek miatt kell a régebbi verzió. :)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4176 Dátum: 2015. június 28. - 21:30:52 »
25 dollárba kerülne ez a figura, miért ilyen drága az amazonon?  :stupid: Amúgy egy figura postaköltsége általában 8 dollár amazonon.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4177 Dátum: 2015. június 29. - 08:44:18 »
Tom: igen ezt már láttam, de meglepő módon a 4. szériára semmi előrendelés nincs, és a Holdfényesek e-mailre sem válaszoltak ezzel kapcsolatban, a fantasmania válaszolt, de ők sem mondtak semmi biztatót, talán az idei évben lesz... Igen a macska az fontos, amúgy ez is egy frankó figura, sőt maga a figura jobban is tetszene, de az a fránya macsek.
Egy trikós bugyis Ripley macskával lenne a tökéletes, még barátnőm is egyből azt kérdezte, hogy olyan miért nincsen. ;D

Amúgy sajnos előfordult már, hogy egy figura, amire van a holdfényteam-ben rendelés végül sohasem érkezett meg.

Nincsen fix postaköltség sehol sem. Az amazon az új áfa szabályokkal teljesen el lett toszva. Egy 5-6 ezres Marvel Select figurára majdnem mindig 5-6 ezret felszámolnak most már. Így ez nekem kilőve.
Ebay-en abszolút változó, de ott minden költséget láthatsz előre, ami free-shippingen van Kínából az az is lesz.
Amúgy nincsen aduász oldal ami mindig mindenre jobb árat ad, én általában azt rendelem ebay-en, ami itthon egyáltalán nincs. Aztán ha fél év múlva látom mondjuk egy ezressel olcsóbban a holdfényben, hát oké, de azért még nem dőlök kardomba.
Fantomex: Kereslet, kínálat. Hiába 25 dolcsi, ha nem lehet kapni. Vannak instant ritkaság figurák, pl. a Marvel Select Carnage, a megjelenés pillanatában kétszeres-háromszoros áron cserélt gazdát.
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 29. - 10:01:51 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4178 Dátum: 2015. június 30. - 22:42:27 »
Amúgy sajnos előfordult már, hogy egy figura, amire van a holdfényteam-ben rendelés végül sohasem érkezett meg.
Az szép... :-\ És ilyenkor mi van? Az előrendelők visszakapják a pénzüket?

Amúgy tegnap gyereknapoztam kicsit, lehet kapni a Holdfényben a barna ruhás Marvel Select Wolverine-t, vettem belőle egyet, jól néz ki:

Illetve voltak nagyon olcsó akciós termékek, onnan sikerült vennem egy Star Trek Nemesis Beverly figurát 2500 pénzért. Igazából csak azért vettem, hogy legyen nő is a csapatban. ;D

Van hozzá pár kiegészítő is, csak nem találtam olyan képet.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4179 Dátum: 2015. július 01. - 08:03:03 »
Mivel nem fizettem be összeget az előrendelésnél, csak úgymond a gombra kattintva jeleztem igényemet, így igazából nincs semmi.
Ez a figura jól néz ki, tetszik a páncél és a kard is. Az ilyen dioráma szerű cuccokat imádom.
Mennyiért vetted? Ugye tudod, hogy netes vásárlásra 10% kedvezmény jár, ami egy ilyen figuránál már úgy 800-1000 Ft közötti. ;)

Amúgy az, hogy leszámítva pár nagymellű szupernőt, nincsenek csajok a polcomon, csak izmos férfiak vagy ocsmány szörnyek engem is picit zavar.  ;D
Ezért kellene Ripley!
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 01. - 10:50:29 írta Todd »