Mennyiért vetted? Ugye tudod, hogy netes vásárlásra 10% kedvezmény jár, ami egy ilyen figuránál már úgy 800-1000 Ft közötti. 
9000 Ft volt. Szerintem az nem vészes, főleg, hogy ilyen fasza dioráma is jár hozzá, ez az első diorámás figurám.

Amúgy tudom, hogy a netes vásárlás kedvezményes, de arra meg rájön a postaköltség gondolom. Nem tudom, az Budapesten belül mennyi, de sok éve vidékről rendeltem egy extra lemezes Pókember DVD-t, és ott is majdnem 1000 ft volt a postaköltség.
De amúgy én azért is szeretem inkább személyesen megvenni a figurákat, mert így meg tudom vizslatni, hogy milyen hibák vannak rajtuk, több példány esetén a legjobb állapotút viszem el. Persze apró pici szépséghibát szinte mindegyik figurán lehet találni, de az egyik Rozsi figurán komoly hiba is volt: le volt törve az egyik karma.
Ez a figura jól néz ki, tetszik a páncél és a kard is. Az ilyen dioráma szerű cuccokat imádom.
Nekem azért is tetszik nagyon, mert a Kitty Pride/Rozsi közös történet nagy kedvencem volt, ez a figura meg totál úgy néz ki, mint ott. Igazi klasszik Wolverine.

Nekem ez az igazi, nem a kék-sárga ruhás.
Amúgy az, hogy leszámítva pár nagymellű szupernőt, nincsenek csajok a polcomon, csak izmos férfiak vagy ocsmány szörnyek engem is picit zavar. 

Hát, nekem még gigamellű szupernőim sincsenek, de ezért van betervezve egy Marvel Legends Black Cat figura is valamikorra.

Illetve kijön majd az Arkham Kinght-ból is egy Macskanő figura, az is jónak ígérkezik.
De amúgy láttam a Holdfényben a Mafexes (Heath Ledger-féle) Jokert, az is kurtajó:

Mondjuk az ára is igencsak erős, 15 rongy...

Viszont elég sok kiegészítő van hozzá.