Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714671 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4180 Dátum: 2015. július 01. - 12:02:21 »
Mennyiért vetted? Ugye tudod, hogy netes vásárlásra 10% kedvezmény jár, ami egy ilyen figuránál már úgy 800-1000 Ft közötti. ;)
9000 Ft volt. Szerintem az nem vészes, főleg, hogy ilyen fasza dioráma is jár hozzá, ez az első diorámás figurám. :) Amúgy tudom, hogy a netes vásárlás kedvezményes, de arra meg rájön a postaköltség gondolom. Nem tudom, az Budapesten belül mennyi, de sok éve vidékről rendeltem egy extra lemezes Pókember DVD-t, és ott is majdnem 1000 ft volt a postaköltség.
De amúgy én azért is szeretem inkább személyesen megvenni a figurákat, mert így meg tudom vizslatni, hogy milyen hibák vannak rajtuk, több példány esetén a legjobb állapotút viszem el. Persze apró pici szépséghibát szinte mindegyik figurán lehet találni, de az egyik Rozsi figurán komoly hiba is volt: le volt törve az egyik karma.
Idézet
Ez a figura jól néz ki, tetszik a páncél és a kard is. Az ilyen dioráma szerű cuccokat imádom.
Nekem azért is tetszik nagyon, mert a Kitty Pride/Rozsi közös történet nagy kedvencem volt, ez a figura meg totál úgy néz ki, mint ott. Igazi klasszik Wolverine. ;D Nekem ez az igazi, nem a kék-sárga ruhás.
Idézet
Amúgy az, hogy leszámítva pár nagymellű szupernőt, nincsenek csajok a polcomon, csak izmos férfiak vagy ocsmány szörnyek engem is picit zavar.  ;D
;D Hát, nekem még gigamellű szupernőim sincsenek, de ezért van betervezve egy Marvel Legends Black Cat figura is valamikorra. ;D Illetve kijön majd az Arkham Kinght-ból is egy Macskanő figura, az is jónak ígérkezik.
De amúgy láttam a Holdfényben a Mafexes (Heath Ledger-féle) Jokert, az is kurtajó:

:brow:

Mondjuk az ára is igencsak erős, 15 rongy... :-\ Viszont elég sok kiegészítő van hozzá.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4181 Dátum: 2015. július 01. - 12:30:23 »
Tom, ha a boltban veszed át a neten rendelt cuccot, akkor nincsen postaköltség. És ugyanúgy elég a helyszínen fizetned, megvizslathatod minden, lemondhatod, ha nem tetszik, de addig se tudják elvinni előled.  ;)
Annyi a különbség, hogy előre félreteszik neked, te meg beljebb maradsz 900 Ft-al.
Persze azt is tudom, hogy sokszor nem ugyanúgy néz ki valami netes képeken mint élőben, én ezért szoktam youtube-os videókat nézni figurákról, aztán ami tetszik, és amit árulnak ők, azt tőlük rendelem, vagy Fantasmaniától, ha ezek nem jönnek be, mert nem kapható a cucc, akkor marad Ebay esetleg Amazon (tőlük még csak egyszer rendeltem), de most ajánlották az Aliexpress nevű kínai oldalt is, az viszont picit ilyen viszonteladóinak tűnik, pl. az Alienes szériát ott csak egyben a 3 figurát lehet kapni.
Tényleg te, vagy valaki nem venne még olyat?
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 01. - 13:17:38 írta Todd »

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4182 Dátum: 2015. július 01. - 13:16:53 »
Sot, most az Ors vezer teri Arkadban levo pavilonjukba is ki lehet kerni a cuccot, ha esetleg valaki nem akar bemaszni a varosba es pont utba esik neki. Legalabbis en felhivtam oket es megkerdeztem, hogy mukodhet-e, ha online megrendelem es ott akarom szemelyesen atvenni. Belementek.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4183 Dátum: 2015. július 01. - 14:47:03 »
Én is előrendeltem két figurát a Holdfénytől......már két hónapja, fizettem is értük (meghaladta a 15 000ft-ot), de azóta sem jött semmi. Egyszer írtam már nekik, de azt mondták nyugi , mert ők Európából kapják, de ott még meg sem jelentek. Nem értem , mert európai országokból is rendelhetők már az ebay-on. Remélem nem húzzák már sokáig, de tutira elment a kedvem az előrendelgetéstől.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4184 Dátum: 2015. július 01. - 15:01:05 »
Ez egyedi darab. Feje túl nagy, de amúgy elég korrekt.

http://www.therpf.com/showthread.php?t=32395

Todd

• Pókfej
« Válasz #4185 Dátum: 2015. július 01. - 15:02:51 »
Venom: Ebay-en magánemberek is árusíthatnak, míg gondolom (ugyanúgy ahogy a képregényeknél is), egy boltnak szerződést kell kötnie, hogy forgalmazzon valamit.
Én anno ezért csináltam azt, hogy azt az opciót választottam, hogy készpénzes fizetés a boltban, azóta sem történt semmi előrelépés úgy egy éve az előrendelt Marvel Select Lizard figura ügyében.

VTomi: Igen egy ilyesmit szívesen kitennék a polcomra. :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 01. - 15:12:32 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #4186 Dátum: 2015. július 01. - 16:06:43 »
Remélem én nem fogok így járni. Amúgy már megvehettem volna majdnem annyiért a berendelt figurákat máshol is.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4187 Dátum: 2015. július 01. - 19:00:11 »
Tom, ha a boltban veszed át a neten rendelt cuccot, akkor nincsen postaköltség. És ugyanúgy elég a helyszínen fizetned, megvizslathatod minden, lemondhatod, ha nem tetszik, de addig se tudják elvinni előled.  ;) Annyi a különbség, hogy előre félreteszik neked, te meg beljebb maradsz 900 Ft-al.
Ja, értem. Azt hittem, csak előre lehet fizetni rendelésnél.

Idézet
Persze azt is tudom, hogy sokszor nem ugyanúgy néz ki valami netes képeken mint élőben, én ezért szoktam youtube-os videókat nézni figurákról
Igen, én is szoktam videókat nézni a kiszemelt figurákról.

Idézet
Tényleg te, vagy valaki nem venne még olyat?
Nem, köszi, most egy darabig nem akarok költeni figurára (vigyáznom kell, mert kezdek rákapni a gyűjtésre ;D ), meg az alien figurák amúgy sem hoznak lázba annyira. Max egy Ripley, de ő is a lista végén van. A legnagyobb vágyam az ősszel megjelenő Figuarts Mark 45 Ironman, az bitang jól néz ki. (Illetve a készülő Ultimate Terminator figura is igen csábító, meg a Mafex Joker... :D ) Egyébként lesz Ultimate Sarah Connor és T-1000 is állítólag, kiváncsi leszek, milyenek lesznek.

Ez egyedi darab. Feje túl nagy, de amúgy elég korrekt.
Úúúúúúúú :oh:  :no: Nagyon vad. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 01. - 19:02:54 írta Tom Fireheart »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4189 Dátum: 2015. július 01. - 19:28:10 »
Nem rossz, de én inkább ettől a szobortól ültem le:

De tuti, hogy ez egy vagyonba fog kerülni...

Fú, ráadásul cserélhető fejek lesznek hozzá, plusz egy szamurájkardos limited edisön... Nyerni kéne a lottón. ;D

http://marveltoynews.com/sideshow-exclusive-brown-costume-wolverine-statue/
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 01. - 19:37:11 írta Tom Fireheart »

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4190 Dátum: 2015. július 01. - 19:37:25 »
480 dollarba:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=975845742465804&id=957172907666421

Nem rossz, de én inkább ettől a szobortól ültem le:
De tuti, hogy ez egy vagyonba fog kerülni...

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4191 Dátum: 2015. július 01. - 22:02:03 »
Ehhez mit szoltok?

https://www.facebook.com/957172907666421/photos/a.957205487663163.1073741826.957172907666421/976636015720110/?type=1&permPage=1

jóég:O jó drága lesz az tuti de imádom.
a neca sort nem üti ki ez a ép egyenlőre de ki tudja... mondjuk nekem a nickelodeon soros tekik is bejöttek, csak azok tényleg mocskos drágák.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4192 Dátum: 2015. július 01. - 22:16:19 »
Jól néz ki ez a Wolvi szobor, de nem idegen, a bakancsba végződő lábbeli? Klasszik az egész de a lábán bakancsba fordul?

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4193 Dátum: 2015. július 02. - 09:53:27 »
Nekem ez a Sideshow figura concept jon be rettenetesen...

...csakhat mixed media ruhaja lesz es igy fog kinezni:

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4194 Dátum: 2015. július 02. - 11:44:11 »
Sracok, valakinek egy frissen bontott Select Gambit 7000-ert?
Evek ota hajkurasztam es imadom es most, hogy vegre megvettem, betettem a vitrinbe es tul nagy. Egyszeruen nem harmonizal a tobbi Legends-zel. Azt gondoltam, hogy majd ha jol berakom a hatso sorba valamilyen gornyedo pozba, akkor majd  jo lesz, de nem.  :'(

Az egyetlen dolgog, amit kisporolnek, az az egyik harmas kartya, amit amugy sem lehet beletenni a kezebe. Ez meg jol johet a Legends Gambit-hez, amit meg mostantol leszek kenytelen hajkuraszni....

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4195 Dátum: 2015. július 02. - 14:39:10 »
Mi az ott a kép jobb oldalán? Talapzat? vagy egy kártya pakli tartó doboz?

Todd

• Pókfej
« Válasz #4196 Dátum: 2015. július 02. - 14:46:47 »
Talpazat. Így néz ki összerakva.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4197 Dátum: 2015. július 02. - 15:14:35 »
Oh!
És ez mit jelent? Ez a déndzsör rúm?  ;D

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4198 Dátum: 2015. július 02. - 15:23:23 »
Az.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4199 Dátum: 2015. július 02. - 15:36:01 »
Ez amúgy egy nagyon szép figura, de nálam ebbe a hónapba marad Ripley. Most leltem is egészen baráti áron és gyorsan be is rendeltem.