Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714591 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4360 Dátum: 2016. február 01. - 07:53:19 »
Na, már van videó is róla? Tényleg jól néz ki. Mondjuk én az ASM2-es figurával is nagyon elégedett vagyok, ezen az új verzión igazából a cserélhető fej miatt gondolkozom (meg mert itt megoldották a felfelé nézést is).
Abból is volt cserélhető fejes verzió.

De több dolog van, ami abban jobb volt. A sokkal több kiegészítő, pl. a hálóvetős kezek, meg maga a háló. Viszont a fényképezőgép menő.
De bevallom nem tudom, hogy ebből tervezek-e venni, azért ez a két figura eléggé egyforma. Igazán azoknak éri meg, akiknek az nem volt meg, mert kábé minden jó tulajdonságát megtartották.

Egyébként én most az Ultimate Kratost várom nagyon, nekem az lesz a következő zsákmányom.
Én valszeg ebben a hónapban berendelek egy régi szériás Kratost, részben kíváncsiságból, hogy egyáltalán az eredeti-e. Mert azért 5100 Ft kicsit gyanús, de a Neca Terminatorom se volt sokkal drágább.
Max tovább adom, vagy az újat vagy a régit.
Ja, amúgy az S.H. Figuarts után a Mafex is kidobja a saját Mark 45-ös Vasemberét, mit szóltok hozzá? Elvileg pár milliméterrel magasabb, mint a Figuartsos, és kidolgozottabb is, ahogy látom, plusz van Tony Stark fej is hozzá. :oh: Az egyetlen baj vele, hogy persze ez sem 7"-es. (Nem tudom, hogy a Diamond Select kidob-e Mark 45-ös Vasembert valamikor...)
Én csak 7"-es figurákban gondolkozom. A Diamond Select keze azért eléggé meg van kötve a filmes figurákkal, viszont most terjeng egy egészen érdekes Select Bootleg a neten:
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 01. - 08:12:44 írta Todd »

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4361 Dátum: 2016. február 01. - 08:41:13 »
Én valszeg ebben a hónapban berendelek egy régi szériás Kratost, részben kíváncsiságból, hogy egyáltalán az eredeti-e. Mert azért 5100 Ft kicsit gyanús.
Bootleg, youtube-on tobb video is van rola, hogy mirol lehet beazonositani.

Én csak 7"-es figurákban gondolkozom. A Diamond Select keze azért eléggé meg van kötve a filmes figurákkal, viszont most terjeng egy egészen érdekes Select Bootleg a neten.

Ez minket is megtevesztett anno: https://www.facebook.com/collectorzone.hu/posts/958273154223063

De egyertlemuen bootleg. Azota youtube-ra is keszitettek rola tobb bemutatot.
A feje elvileg a SuperAlloy Mark 42-e', bootleghez kepest igenyes.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4362 Dátum: 2016. február 01. - 08:56:02 »
Bootleg, youtube-on tobb video is van rola, hogy mirol lehet beazonositani.
Viszont videók alapján egyértelműen nem rossz minőségű.
Most elbizonytalanodtam, hogy a kínából rendelt Neca figuráim egyáltalán mind eredetiek-e. :lol:
Habár az eredmény szempontjából mindegy, elvégre ha nem tudtam megmondani, melyik bootleg és melyik nem, akkor nem is igazán számít.
A Marvel Select Iron-man-em esetében egyértelmű volt (ugyanaz, mint a képen a jobb oldali), de ott ezt előre tudtam is, még így is sokkal jobban tetszik, mint a Hasbro figurája.

https://www.facebook.com/collectorzone.hu/posts/958273154223063
De egyertlemuen bootleg. Azota youtube-ra is keszitettek rola tobb bemutatot.
Mármint miben tévesztett meg? Mivel a diamond Select nem adott ki ilyen figurát, így egy másodpercig sem kérdés, hogy Bootleg.

Amúgy jó ez az oldal, majd munkaidőn kívül belájkolom. ;)
De youtube-on nem találtam rólatok márt, csak a bemutatkozó videót.
Viszont ezen a figurán nekem csak a sima Tony fej tetszik, maga a figura kevésbé jön be, mint a Mark VI.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 01. - 09:15:09 írta Todd »

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4363 Dátum: 2016. február 01. - 09:12:52 »
Mármint miben tévesztett meg? Mivel a diamond Select nem adot ki ilyen figurát, így egy másodpercig sem kérdés, hogy Bootleg.

Legeloszor 2015 majusaban bukkant fel a dobozos kep rola es akkor meg nem lehetett latni a hatuljat, az eleje pedig eleg legitnek tunt. Akkor egy par napig a Diamond bejelentesere vartunk, mig meg nem lattuk a hatlapjarol keszult fotot. Utolag, honapokkal kesobb nyilvan mar konnyu kijelenteni, hogy bootleg.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4364 Dátum: 2016. február 01. - 09:19:20 »
A Marvel Select Iron-man-em esetében egyértelmű volt (ugyanaz, mint a képen a jobb oldali), de ott ezt előre tudtam is, még így is sokkal jobban tetszik, mint a Hasbro figurája.
Azert is linkeltem azt a kepet, mert tudtam, hogy neked a jobb oldali van meg, igy ossze tudod hasonlitani.

Jó ez az oldal, majd munkaidőn kívül belájkolom. ;)
De youtube-on nem találtam rólatok márt, csak a bemutatkozó videót.

Koszonjuk, ertetek csinaljuk.
Tervbe van ve've video bemutato is, de me'g a szovegesre is nehez idot szakitani. :/

Todd

• Pókfej
« Válasz #4365 Dátum: 2016. február 01. - 09:24:15 »
Legeloszor 2015 majusaban bukkant fel a dobozos kep rola es akkor meg nem lehetett latni a hatuljat, az eleje pedig eleg legitnek tunt.
Igen, így érthetőbb a dolog. Csak kisebb nehézségek árán később tudtam mobilon megnyitni a posztot. Melóhelyemen a fb le van tiltva, de a Spidertom nem. ;D
Nekem anno először az ékköves kesztyű volt egyből gyanús.
Azert is linkeltem azt a kepet, mert tudtam, hogy neked a jobb oldali van meg, igy ossze tudod hasonlitani.
Köszi.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4366 Dátum: 2016. február 01. - 12:02:57 »
Abból is volt cserélhető fejes verzió.
Tudom, az lett volna a legjobb. Ha az meglenne, akkor nem is gondolkoznék az új kiadáson. Mondjuk tény, hogy az új verzió festése képregényesebb, ez is vonzó benne. Valóban ez lesz a legjobb képregényes Póki. Amúgy azt nem értem, hogy az ASM2-es figuránál a tervezőknek hogy nem jutott eszébe, hogy Pókinál alap a felfelé nézés.

Idézet
Igazán azoknak éri meg, akiknek az nem volt meg, mert kábé minden jó tulajdonságát megtartották.
Na ja, ha előre tudtuk volna... :lol: Kezdem azt érezni itt is, mint a videójátékoknál, hogy megveszed az első kiadást, erre később kijön az Ultimate Collector's Edition, te meg fogod a fejed. :lol:
Mondjuk a Kratos figurával így utólag pont szerencsém van, mert a régiről lecsúsztam, úgyhogy nagyon jól fog jönni az Ultimate kiadás, jobban is tetszik.

Idézet
Mert azért 5100 Ft kicsit gyanús
Nem is kicsit. :lol: De ennyi erővel az Ultimate verzsönnel jobban járnál. Az nem tetszik?

Idézet
viszont most terjeng egy egészen érdekes Select Bootleg a neten
Azért az vicces, hogy a bootleg Tony Stark fej jobb, mint az eredeti figuráké. :lol:

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4367 Dátum: 2016. február 01. - 12:25:14 »
De ennyi erővel az Ultimate verzsönnel jobban járnál. Az nem tetszik?
Lehet az lesz a vége, hogy kivárom, hogy egyáltalán mennyibe fog kerülni, ha ilyen 8500 körül kijön, akkor valószínűleg érdemesebb lenne azt. Csak a régiből (a GOW 2-es Ares Armour verzió van meg) a Blade of Olympos legyen már kompatibilis vele! :hehe:

Na ja, ha előre tudtuk volna... :lol: Kezdem azt érezni itt is, mint a videójátékoknál, hogy megveszed az első kiadást, erre később kijön az Ultimate Collector's Edition, te meg fogod a fejed. :lol:
Azért egy olyan alapvető és lényeges különbség van, hogyha egy videojátékot nem veszel meg, akkor a legrosszabb ami történhet az az, hogy nem jön ki CE és akkor egy év múlva olcsóbban veszed meg a sima verziót. Míg egy figuránál simán előfordulhat, hogy egy év múlva lehetetlen beszerezni, vagy csak az eredeti ár többszöröséért. Így ez a kivárós technika csak a videojátékok esetében működik.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 01. - 13:46:05 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4368 Dátum: 2016. február 02. - 01:06:54 »
Hát ez igaz.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4369 Dátum: 2016. február 02. - 09:37:28 »
Na, spurinak hála, hamarosan valami ilyesmit is berendezhetek otthon.

De bővült a Terminator figuráim létszáma is.

« Utoljára szerkesztve: 2016. február 02. - 09:51:06 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #4370 Dátum: 2016. február 02. - 14:11:35 »
Bobát nagyon szerettem volna én is, de már nem találtam.
Ami a háttérben van.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4371 Dátum: 2016. február 02. - 14:12:36 »

Újabb darabok a gyűjteményemben.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4372 Dátum: 2016. február 02. - 14:17:48 »
Bobát nagyon szerettem volna én is, de már nem találtam.
Ami a háttérben van.
Még egy Müllerben vadásztam úgy másfél éve. Akkor még kifejezetten olcsón lehetett kapni, de akkor is vagy 6 boltot felhívtam, mire az egyikben volt.

Klasszak ezek a 12-es figurák.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4373 Dátum: 2016. február 02. - 14:20:53 »
az a magneto nagyon vad. venom te honnan rendeled ezeket?
szegény boba, de legalább nem porosodik. az enyém ott áll a polcon, phasma és kylo között.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4374 Dátum: 2016. február 02. - 14:22:51 »

Néhány napja vettem ilyen üdítőt a lányomnak. Az ajándékok ezek voltak.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4375 Dátum: 2016. február 02. - 14:24:51 »
Egy haveron segítségével az ebay-ról veszem őket. Általában egyszerre többet.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4376 Dátum: 2016. február 02. - 14:26:01 »
én görögországban vettem egy pókemberes zsákbamacskát és egy általános iskolás kisalakú vonalas füzet volt benne sima kék borítóval. te jobban jártál :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #4377 Dátum: 2016. február 02. - 14:28:38 »
Igazából tetszenek is, de már nem lehet kapni felénk ilyet.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4378 Dátum: 2016. február 02. - 14:30:27 »
én gyakran találkozom ilyen italokkal, bár marveleset nem láttam csak pókembereset. bár fogalmam sincs, hogy mik azok benne, matricák?

venom75

• Pókfej
« Válasz #4379 Dátum: 2016. február 02. - 14:33:10 »
A lényeg a kupak. Piros kupakosban vannak az Avengers ajándékok.
- Figura
- Hűtőmágnes
- Műanyag valami ( lányom szerint cipő dísz )