Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714635 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4420 Dátum: 2016. március 02. - 13:15:54 »
A két kisebbik szokásos 1/10-es (Liga sorozat részei) a nagyobb WW 1/6-os 30 cm-es.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4421 Dátum: 2016. március 02. - 13:21:07 »
Valakit nem érdekel két Neca 1/4-es majdnem 50 cm-es Predátor ? Eladóak !!

Elder.

Gor Limitált koponyás változat.
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 02. - 13:23:00 írta venom75 »

venom75

• Pókfej
« Válasz #4422 Dátum: 2016. március 09. - 15:48:40 »
Gyűjteményem legújabb tagja !!!

Todd

• Pókfej
« Válasz #4423 Dátum: 2016. március 09. - 15:55:02 »
Kár, hogy nem heges az arca. ;D
Amúgy tök jól néz ki. :bravo:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4424 Dátum: 2016. március 10. - 19:30:16 »
Mintegy pusztán kísérleti jelleggel berendeltem a NECA God Of War Kratos bootleg vagyis hamisítvány verzióját, mivel kíváncsi voltam, milyen, és ebből a szériából van eredeti verzióm. Az eredeti az Ares Armour változat.
Röviden nem rossz,de látszik, hogy nem igazi. Az anyaghasználat egészen jó, nem esik szét, nem szorul, nem is laza, jól mozgathatóak az ízületek, nem sorjás, vagy ilyesmik.
A festés már nem ennyire frankó, látható a képeken, hogy szürke alapon fehér a bőrszín, ami ilyen túl textúrázott próbálna lenni, de sok helyen túl sok látszódik a szürkéből, nem jól van befedve, talán ha egy fokkal kevésbé sötét alatta a szürke, ez nem lenne feltűnő. A piros csík szélei is kissé homályosak.
A káosz kardon a sárga kicsit tömény, csak sima sárga, semmi fémes hatás, de nem tudom, az eredeti NECA hogy nézett ki ebben a verzióban, a sima szürke természetesebb hatást kelt. És itt van kifejezetten különbség is. Az original változat végén a kard markolata szétszedhető, mint egy kupak, és így lehet a figura kezébe tenni. A bootlegen a kard egy darabból van, és a kezek gumiból kemény műanyag helyett.
Viszont ami meglepő, hogy a lábakon és karokon az arany részek jobban érvényesülnek mint az eredetin. Fényesebbek, fém hatásúbbak, és vér is van rajtuk. És a szoknya puhább gumiból van.
Jut eszembe gumi. Amikor az ember kibont egy új figurát, van egy jellegzetes gumi, műanyag szag, ami elejével érződik. Na azt szorozzátok be tízzel! Ez a figura az első kibontásnál büdös, ilyen tipikus vegyszer, festék, ragasztó szag csapta meg az orrom, azonnal. Nem biztos, hogy ezt rágcsálhatják a gyerekek, mint annak idején én ettem meg több Lego darabot is szüleim nagy örömére.
Összességében végül is nem árulnak zsákba macskát az árusok, az eredeti figurák kb. feléért lehet ezeket beszerezni, és ahonnan én vettem még csak az sem volt feltüntetve a gyártónál, hogy NECA,helyette az, hogy Unbranded. Viszont a csomagolás az megegyezik vele és megtévesztő, így elképzelhető, hogy más árúsokmegpróbálják átverni a vevőket! Szóval ennyi pénzért amúgy korrekt, de az tuti, hogy nem lesznek ilyenek a gyűjteményemben, Főleg mivel az eredeti NECA figurák is sokat fejlődtek az elmúlt 9-10 évben, ez meg kicsivel még az alatt van színvonalban.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4425 Dátum: 2016. március 12. - 20:47:20 »
Ha már jön a Ghost Busters 3, itt egy nagyon  jó kis lego kézslet:

Hihetetlenek a kis használati tárgyak, hogy mennyi van és milyen frappánsak  :D
Csak az autó hiányzik belőle.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4426 Dátum: 2016. március 12. - 21:33:46 »
Azt külön meg lehet venni, az jelent meg előbb.
Tényleg nagyon jó, gyerekként emlékszem mindig olyan házakat építettem lego-ból, amiben volt ágy klotyó minden. A másik mániám meg az volt, hogy legyenek olyan autók, amikbe több figura is elfér egyszerre. Most már ez mind létezik. Nagyon jók a mai Lego-k, csak a világ pénze nem lenne elég rá.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4427 Dátum: 2016. március 12. - 21:46:39 »
VTomi: komoly ez a legó. :D Irgalmatlan drága lehet...

Todd: még mindig azt mondom, hogy az Ulti Kratos lesz a legjobb. :lol:
Amúgy ahhoz képest, hogy hamisítvány, nem rossz. De tényleg látszik, hogy gyengébb minőség. Mondjuk én inkább attól tartanék, hogy esetleg törékenyebb/sérülékenyebb a figura, mert gondolom az alapanyaghasználatnál is spóroltak a minőségen... Bár igaz, hogy mi, felnőttek, nem sokat nyúzzuk ezeket a figurákat.

Idézet
Viszont a csomagolás az megegyezik vele és megtévesztő, így elképzelhető, hogy más árúsokmegpróbálják átverni a vevőket!
Igen, ez mondjuk nagy genyaság. Főleg, ha valaki nem hozzáértő veszi ajándékba valaki másnak, pl. szülő a gyerekének. Emlékszem, egyszer láttam egy archivált (magyarországi) hirdetést, hogy valaki eladott egy Neca-s (eredeti) Kratost valakinek, és a vevő irta kommentben, hogy amint a fia kibontotta az ajándékot (karácsonyra kapta), leesett a figura lábfeje, a gyerek meg sírt. Nem tudom, mi lett a sztori vége, de gyanítom, hogy a vevő bottal üthette a pénze nyomát. És itt valszeg nem is az odaveszett pénz volt a legnagyobb baj, hanem a gyerek csalódása...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4428 Dátum: 2016. március 12. - 22:00:38 »
Todd: még mindig azt mondom, hogy az Ulti Kratos lesz a legjobb. :lol:
Igen, ez immáron kétségtelen tény. ;) Ha minden jól alakul ezt már holnap el is adom (persze a vevő tudja, hogy ez csak után gyártott).

Mondjuk felmerül bennem a kérdés, hogy az a gyerek, aki sír, ha leeseik az ajándékba kapott Kratos lábfeje, egyáltalán miért tudja, hogy ki az a Kratos. :lol: Ezek szerint azért még kissé fiatal lenne a GOW videojátékokhoz.
Á ne legyek ilyen vaskalapos, én is 10 évesen már Neca Alien figurákkal játszottam volna, ha lettek volna akkor. :lol:
De igen, ilyen jellegű élményem nekem is volt gyerekként, és azért ez eléggé nagy csalódás. Valamilyen olcsóbb kínai katonás Jeepes készlet volt, és kiderült, hogy a kocsiban ülő katona nincs is deréktól lefelé kidolgozva, hanem csak a puszta torzója takonypisztollyal odaragasztva a székhez...

VTomi: komoly ez a legó. :D Irgalmatlan drága lehet...
133.333 Ft-ba kerül. Egyfelől Lego, az sem olcsó, másfelől jogdíjas, mert Ghostbusters, az is rádob az árra, pl. a Star wars Legok is drágábbak, mint a sima mondjuk City készletek, plusz az Ideas készletek limitáltak. Szóval ez minden szempontból k*rva drága, még az átlag Legokhóz képest is, pedig azok sem olcsók.
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 12. - 22:41:44 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4429 Dátum: 2016. március 13. - 01:35:31 »
Baszki, drágább, mint egy PS4. :lol: Mondjuk én gyerekkoromban legóztam utoljára, szerencsére már nem vonz ez a hobbi, irtó drága mulatság lenne. Mondjuk nem mintha a képregénygyűjtés, vagy az akciófigura gyűjtés olcsó lenne, de azért mégis... :D Nekem egy ilyen legóház tuti nem érne meg 133 rongyot. Persze aki legómániás, annak biztos...

De igen, ilyen jellegű élményem nekem is volt gyerekként, és azért ez eléggé nagy csalódás. Valamilyen olcsóbb kínai katonás Jeepes készlet volt, és kiderült, hogy a kocsiban ülő katona nincs is deréktól lefelé kidolgozva, hanem csak a puszta torzója takonypisztollyal odaragasztva a székhez...
Na az is szép lehetett...

Aztaku... Állat jó figura lett, már most csorog a nyálam:

:oh:
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 13. - 02:37:50 írta Tom Fireheart »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4430 Dátum: 2016. március 16. - 14:27:35 »
Igen, nagyon jól néz ki. Remélhetőleg élőben is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4431 Dátum: 2016. április 26. - 08:17:13 »
Végre sikerült ilyet is szereznem!

Egy dolog nem tetszik benne, hogy a fülke nem nyitható, pedig azért ezt 1:24-es méretben (kb. 20 centi) már simán meg lehetett volna oldani.

És jön a Neca Ultimate Police Station Assault T-800 figurája.
« Utoljára szerkesztve: 2016. április 26. - 21:04:45 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4432 Dátum: 2016. április 26. - 20:52:22 »
Klassz a Batmobil! :)

És jön a Neca Ultimate Police Station Assault T-800 figurája.
Jól néz ki ez is. :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #4433 Dátum: 2016. április 26. - 20:53:55 »
A Batmobilt én is szerettem volna,de te gyorsabb voltál.
 ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4434 Dátum: 2016. április 26. - 21:04:15 »
Igen, tudom te is régóta vadászol egy ilyenre. Nagyon jól kidolgozott, és a csomagolás is igényes.
Pont ez az 1:24-es méretarány az, ami tetszik, a mini matchbox méret nem elég kidolgozott, az 1:18 meg rohadt drága (nem is értem, mert ha dupla annyi lenne az még logikus, de 4-5x annyi az ára), plusz annyi helyem sincse, hogy 30-40 centis modelleket tároljak.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4435 Dátum: 2016. április 26. - 21:34:37 »
Egy dolog nem tetszik benne, hogy a fülke nem nyitható,
Biztos Batman bezárta.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4436 Dátum: 2016. április 26. - 21:42:44 »
 :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4437 Dátum: 2016. április 27. - 09:25:35 »
Biztos Batman bezárta.  ;D
Akkor ilyennek kéne lennie. :lol:

Megjegyzem, ezt a modellt azért csak a nagyon elvetemült gyűjtők vehették meg. :lol:

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #4438 Dátum: 2016. május 26. - 08:03:37 »
Gyonyoru ez a Batmobil. :ohmy:

En par hete a kis Hot Wheels-es 1966-osat vettem meg! ;D
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #4439 Dátum: 2016. május 26. - 08:09:59 »
Én borzalmasnak tartom azt a sorozatot, de a Batmobile az szép ez kétségtelen.
Abból is adtak ki 1:24-est.