Jaja. Most amúgy azt várom, hogy Marvel Select Venom lesz-e náluk, mert a Fantasmániában már lehet kapni, de a Holdfényben 1-2 ezer forinttal olcsóbb lenne valszeg.
Igen, nagyjából ez a sorrend árban:
Galaxy > Fantasmania > Holdfényteam
De egyszer még ki is akarom deríteni, hogy ami nekem van, az bootleg-e és mennyiben tér el egy dupla annyiba került figurától.
Ugye? Én nagyon elégedett vagyok vele. A meglévő figuráim közül ez a legszebb eddig.
Naca figurák közül nekem a DMC Ultimate Dante az egyik kedvenc, sokkal jobban pózoltatható, mint ez, mivel a bokáját szabadabban lehet mozgatni, és kevésbé laza, de a dupla csuklós térde meghajlik oldal irányba, ami zavaró.

Valamint a Predator Jungle Disguise Dutch. Nagyon stabilan áll, de elég jól mozgatható, ezzel tökéletesen elégedett vagyok. Ha jól vettem észre, az Ultimate Terminator figuráknál is ezt a fajta felépítést vették át, így azok is jók lehetnek. Videojáték figuráknálvégülis érthető a több mozgatási pont, meg a dupla csuklós könyök, térd, de ettől istabilabbá válik a figura.
Egyéb figurákból, ami hasonló kategória a Marvel Select Amazig Spider-man 2-es Pókija ami nagyon jó. Annak lett már egy képregényes "átdolgozása", az is király lehet.

Arra leszek még kiváncsi, hogy ha majd újra kiadják a Marvel Select Carnage-t, fogják-e forgalmazni a hazai játékboltok.
Na látod, annak én is örülnék, lenne Venomnak egy játszótársa.
kettő figura van életemben amit nagyon bánok, hogy nem vettem meg, az és a Mezco képregényes Hellboy figurája.

Lizard: Menő tetkók.