Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 715102 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Lizard

• Vízember
  • *
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4480 Dátum: 2016. augusztus 16. - 13:26:10 »
Kotobukiyából nekem ami Star Warsos abból csak 3 van, a Cloud city- Vader, A R2-C3PO duo pack, meg a Leila-Luke Duo pack, inkább vintage es black serieses figuráim vannak, meg minden ami Star Wars :D
"May the force be with you"

venom75

• Pókfej
« Válasz #4481 Dátum: 2016. augusztus 16. - 17:37:10 »
Leila-Luke Duo pack és a R2-D2 - C3PO duo pack engem is érdekel, tervezem a beszerzésüket.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #4482 Dátum: 2016. augusztus 16. - 18:01:30 »
C3PO gyönyörű arany szinben pompázik, valami hihetetlenül ellet találva!

Todd

• Pókfej
« Válasz #4483 Dátum: 2016. augusztus 30. - 10:34:53 »
Megvan a God of War Kratos figura!!! :oh: :oh:
http://kepfeltoltes.hu/160725/Kratos_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Galaxyban vettem. De csak az Ázsia Centerben levő boltban van belőle, a többi boltjukba állítólag nem is fognak szállítani. Felhívtam a Holdfényt is, de ott még azt sem tudták megmondani, hogy fogják-e egyáltalán forgalmazni, úgyhogy nem vártam tovább.
Most nézegettem a Holdfény honlapját és mint egy totál random módon feltűnt, hogy elvileg van készleten, be is rendeltem. De nem tudom, tényleg lesz-e.
Amúgy elég szétszórt a honlapjuk, van olyan termék meg amit előrendeltem nyári megjelenéssel (arra most válaszoltak, hogy októberre csúszott), most még csak nem is található az előrendelhető termékek között sem. És ugye te is alig egy hónapja kérdezted őket a figuráról, akkor meg nem tudtak még semmit sem róla.
Szerk: azt írják az üzletben átvehető.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 30. - 15:11:37 írta Todd »

spuri

• Grizzly
  • *
« Válasz #4484 Dátum: 2016. augusztus 30. - 14:55:36 »
Én tegnap elveszítettem a LootCrate szüzességemet, mert végre megérkezett a várva várt doboz. ITT dokumentáltam családi körülmények közt a kicsomagolást.
Nem tudom, ki az, aki rendelt már ilyen blindboxos cuccot, de ahogy elnézegettem a korábbi kidobozolós videókat, messze a LootCrate vitte a prímet. A NerdBlock az utóbbi időben teljesen legagyult, a GeekFuel nem tetszett soha, a ComicBoxer drága ahhoz, hogy noname képregények érkezzenek, a ComicBento pedig nem szállít Európába (pedig azt venném). Nektek mi a tapasztalat?

Todd

• Pókfej
« Válasz #4485 Dátum: 2016. augusztus 30. - 14:58:47 »
Én még egyáltalán nem próbáltam. A régi vásáros zsákba-macska játékokra emlékeztet, de ahhoz nekem kicsit drága, hogy kockáztassak. Mondjuk a Hellboy persely és a hiénás Harley az menő.
És nagyon cukik vagytok lányoddal. :D
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 30. - 15:01:57 írta Todd »

spuri

• Grizzly
  • *
« Válasz #4486 Dátum: 2016. augusztus 30. - 15:02:54 »
Én még egyáltalán nem próbáltam. A régi vásáros zsákba-macska játékokra emlékeztet, de ahhoz nekem kicsit drága, hogy kockáztassak.
De amúgy nagyon cukik vagytok lányoddal. :D
Köszi! :D
Amúgy ár/érték arányban egyáltalán nem drága. Van benne egy liszenszelt póló, ami alapból 5-6000 között mozogna a boltokban (ha nem lenne egyedi kiadás), plusz a figurák, és mindez kemény 8 ropiért. Persze csak akkor éri meg, ha olyat kapsz, ami tetszik. De mondom, a lootcrate ilyen szempontból eddig 80%-on teljesített (volna, ha már korábbiakat is rendeltem volna).

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #4487 Dátum: 2016. augusztus 30. - 16:37:35 »
Valaki segítsen hogy kell számitógépről saját képet beilleszteni, szeretném valamibe a véleményeteket megtudni :D köszönöm

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4488 Dátum: 2016. augusztus 30. - 16:39:49 »
Használj valami képfeltöltő oldalt.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #4489 Dátum: 2016. augusztus 30. - 16:56:57 »
Az nálam sajna esélytelen, ezekhez nem értek :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4490 Dátum: 2016. augusztus 30. - 17:52:00 »
Más módja pedig nincs. Egyáltalán nem bonyolult. Használd a google-t, ott biztos találsz leírást hozzá.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #4491 Dátum: 2016. augusztus 30. - 17:53:58 »
Oké akkor este fotózok Nektek, megoldom, nem vagyok hülyegyerek :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4492 Dátum: 2016. augusztus 30. - 20:14:07 »
Itt is van a figura. tényleg nagyon frankó. Sokkal jobb mint a régi kiadás.

Habár nem ez a Neca legjobb figurája. Eléggé instabil szerintem, és kicsit lazák az ízületei. Külön talp nélkül nehezen állna meg.
Továbbá frankóbb lenne, ha a lánc valódi lánc lenne, mint mondjuk a régi Spawn figurákon. De ez mondjuk már csak apróság.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 30. - 20:26:35 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4493 Dátum: 2016. augusztus 30. - 20:52:13 »
Idézetet írta: Todd
És ugye te is alig egy hónapja kérdezted őket a figuráról, akkor meg nem tudtak még semmit sem róla.
Jaja. Most amúgy azt várom, hogy Marvel Select Venom lesz-e náluk, mert a Fantasmániában már lehet kapni, de a Holdfényben 1-2 ezer forinttal olcsóbb lenne valszeg.

Itt is van a figura. tényleg nagyon frankó. Sokkal jobb mint a régi kiadás.
Ugye? Én nagyon elégedett vagyok vele. A meglévő figuráim közül ez a legszebb eddig.

Idézet
Eléggé instabil szerintem, és kicsit lazák az ízületei. Külön talp nélkül nehezen állna meg.
Ez igaz, sajnos, nekem is orra bukott kétszer. Kellett a talp neki, de azzal már nem dől el. A másik instabil figurám az Arkham Knight Batman, amelynek a bokaizületei lazák szintén, ezért csak terpeszben áll meg stabilan. Összezárt lábakkal még talppal együtt is eldől.

Arra leszek még kiváncsi, hogy ha majd újra kiadják a Marvel Select Carnage-t, fogják-e forgalmazni a hazai játékboltok.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #4494 Dátum: 2016. augusztus 30. - 22:17:53 »
Na megpróbálom remélem sikerül, a 80% elkészült tetoválásomat szeretném megosztani veletek, és kiváncsian várom ÖSZINTÉ véleményeketek elöre köszönöm !

És egy kis repeta a végére , ebböl is lesz még rengeteg egész hátasnak tervezem,csak ugye én is pénzből élek :D
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 30. - 22:20:42 írta Lizard »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4495 Dátum: 2016. augusztus 30. - 23:03:48 »
Király tetkók! ;) A másik karodon, ill. a mellkasodon mi van?

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #4496 Dátum: 2016. augusztus 30. - 23:29:31 »
A másik karomon Lemmy(Motörhead) van a kedvenc zenekarom énekese Nyugodjon Békében a Mellkasomon pedig Moonshiner felirat ami azt jelenti Appalache-hegységben hogy szeszfőző :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4497 Dátum: 2016. augusztus 31. - 07:44:57 »
Jaja. Most amúgy azt várom, hogy Marvel Select Venom lesz-e náluk, mert a Fantasmániában már lehet kapni, de a Holdfényben 1-2 ezer forinttal olcsóbb lenne valszeg.
Igen, nagyjából ez a sorrend árban:
Galaxy > Fantasmania > Holdfényteam
De egyszer még ki is akarom deríteni, hogy ami nekem van, az bootleg-e és mennyiben tér el egy dupla annyiba került figurától.

Ugye? Én nagyon elégedett vagyok vele. A meglévő figuráim közül ez a legszebb eddig.
Naca figurák közül nekem a DMC Ultimate Dante az egyik kedvenc, sokkal jobban pózoltatható, mint ez, mivel a bokáját szabadabban lehet mozgatni, és kevésbé laza, de a dupla csuklós térde meghajlik oldal irányba, ami zavaró. :( Valamint a Predator Jungle Disguise Dutch. Nagyon stabilan áll, de elég jól mozgatható, ezzel tökéletesen elégedett vagyok. Ha jól vettem észre, az Ultimate Terminator figuráknál is ezt a fajta felépítést vették át, így azok is jók lehetnek. Videojáték figuráknálvégülis érthető a több mozgatási pont, meg a dupla csuklós könyök, térd, de ettől istabilabbá válik a figura.
Egyéb figurákból, ami hasonló kategória a Marvel Select Amazig Spider-man 2-es Pókija ami nagyon jó. Annak lett már egy képregényes "átdolgozása", az is király lehet.

Arra leszek még kiváncsi, hogy ha majd újra kiadják a Marvel Select Carnage-t, fogják-e forgalmazni a hazai játékboltok.
Na látod, annak én is örülnék, lenne Venomnak egy játszótársa.
kettő figura van életemben amit nagyon bánok, hogy nem vettem meg, az és a Mezco képregényes Hellboy figurája.

Lizard: Menő tetkók. :D
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 31. - 11:20:42 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #4498 Dátum: 2016. augusztus 31. - 07:55:00 »
Nagyon szép tetoválás !!! Gratulálok !

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4499 Dátum: 2016. augusztus 31. - 11:02:25 »
Az a Greedo nagyon szép!