Ja értem! De nyilván nem a vadi új figurámból vagy éppen a gyűjteményem darabjaiból csinálok lámpát. Ahogy én nem tudnám egyik képregényem sem szétvágni és dekortárgyat csinálni belőle mint ez:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/4b/ab/e1/4babe18f80bb049ee1a26615d68a6ca3.jpgBár láttam egy képregény lapokkal burkolt dohányzó asztalt is, ami tetszett...

Vannak régi fiókban heverő figuráim, nevezetesen a Pókember, Vérontó és Óz a nagy varázsló, amik tizenéve a fiókomban hever és nem sajnálom új formában újra csodálni őket. a Többit meg pár száz forintért vetem a bolhapiacon direkt ezért.
Amúgy a Pókember egy tök jellegtelen figura lesz lefújva, lehet, hogy nem kéne fejjel lefelé pókemberesen lógatni...

Benéztem a fiókomba a sprayimre és megláttam a láthatósági rózsaszín jelzőfestéket és megremegtem kicsit

Ezt használtam a dizájnfejszéhez és milyen jól nézne ki a lámpa ezzel a színnel nem?

VTomi, ne fesd festék szóróval ezüstre, az sose szárad meg a benne lévő fémdarabkák nem kötnk meg a hajtógáz és a festék anyaga miatt, ez vonatkozik az arany és a bronzra is, persze csak akkor ha ez festékszóróspray,ez egy jó tanács azért mondom mert van benne tapasztalatom! 
Hoppá! Ez érdekes. Akkor ez egy hibás koncepció? Mármint az ezüst-arany-bronz festékek gyártása?
Hogy hogy nem szárad meg? NA akkor próbafújást kell csinálni. Amúgy vannak szobraim amiket ilyen akrilsrayel fújtam(nem fémes, hanem pl fekete) és egy kicsit mindig puha marad és beleragad a por.