Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714456 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #340 Dátum: 2009. március 19. - 15:40:50 »
 :P Én már lelamináltam  :nezze: a meglévö kártyáimat ;D Éppen most fejeztem be...Vizbiztos.koszbiztos,gyerekbiztos :brow:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #341 Dátum: 2009. március 19. - 15:55:37 »
Tegnap megvettem a különszámot, megérte, tényleg nagyon jó kártyák vannak benne. :D Külön öröm, hogy 2 Fekete Macska kártya is volt hozzá. :D

Nekem az egyik hobbim az, hogy olyan matrica/kártya csomagokat gyűjtök, amik bontatlanok. Persze minden fajtából csak egyet.
Na, és ebben a (még) kis gyűjteményemben benne van egy bontatlan csomag ebből a Pókemberes kártyából is. :D

Mero

• Thanos
« Válasz #342 Dátum: 2009. március 19. - 15:58:07 »
Kaine-töl 39 kártya..........Az nagyon király ;D.Köszi ;)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #343 Dátum: 2009. március 19. - 17:46:26 »
Öcsém ma megkapta a spidey magazin különszámát. Ezek nagyon komoly kártyák! :oh:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #344 Dátum: 2009. március 19. - 18:41:34 »
Ugye? Nem rossz a 2 aranykártya sem. :D Vasemberről egy tök jó képet halásztak elő. :)

Mero

• Thanos
« Válasz #345 Dátum: 2009. március 20. - 06:51:09 »
Vasárnap utazom ugyhogy ha kell valakinek még 1(utolsó bontatlan) kártyabödön,idöben szoljon

Összevont üzenet ideje: 2009. március 20. - 11:08:55
Jut eszembe......Kaine a cseréink közül 26(Bluebird) helyett bedobsz  valami mást a listárol  ;) ugyanis az benne volt a 8 szám paklijában.......... :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 20. - 11:09:26 írta Merovingi »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #346 Dátum: 2009. március 20. - 11:59:36 »
Egyébként a kilences szám megjelent már? Mert én nem látom sehol sem. Vagy most a különszám miatt tolódik a megjelenése?  :nemtudom:

Mero

• Thanos
« Válasz #347 Dátum: 2009. március 20. - 12:17:54 »
Belsö informátorom szerint :brow:(felhivtam a kiadót) jövö hét szerdára(25-dike) csúszik.Azt nem tudom hogy a különszám miatt van e a késés......

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #348 Dátum: 2009. március 20. - 15:03:21 »
.Kaine a cseréink közül 26(Bluebird) helyett bedobsz  valami mást a listárol  ;) ugyanis az benne volt a 8 szám paklijában.......... :headscratch:
Persze, majd kiválasztod.

Mero

• Thanos
« Válasz #349 Dátum: 2009. március 21. - 11:39:58 »
Kaine....van 1 kis bíbí :-[ A munkahelyemröl irtam a listát,és asszonyt kértem meg  :stupid: hogy diktálja be nekem a hiányzó számokat.
De az én lelki virágoskertem 1tlen virágszála  ;D ,nem teljesen a feladatra koncentrált(ment közben a Dallas a Tv-ben :uhoh: ) igy pár olyan kártyát is betett a listába ami már megvan.
Ezek a következök:123, 171, 198, 207, 217, 227. Ha ezek közül bármelyk bekerült a cseréink közül akkor azok már nem aktuálisak... :smsorry:
Ha lehet ezeket is cseréljük másra a börzén;)
U.I:A kellemetlenségkért felajánlom az uccsó kártya bödönt ;D
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 21. - 11:41:45 írta Merovingi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #350 Dátum: 2009. március 21. - 14:12:16 »
Ezt nem értem. Ezek a számok neked nem kellenek? Csak azért kérdem, mert néhány ebből nekem sincs meg, sőt, kéne is. Továbbmegyek: a 198, 207 épp azok között van, amiket neked kéne hoznod nekem cserébe...

Mero

• Thanos
« Válasz #351 Dátum: 2009. március 21. - 15:04:45 »
Ha te se érted  :headscratch:  akkor szarban van a haza :nemtudom: Azok amik neked kellenek,félre vannak téve már pár hete,azzokal nincs gond.
Az én kéréslistámba csuszott be ez a néhány szám ami nekem megvan már és mégis kértem öket...Ha ezekböl a számokbol egyet se tettél félre nekem akkor ellméletileg nincs gond.De hogy ne növeljem tovább a vérnyomásodat,maradjon minden ugy ahogy megbeszéltük,oszt holnap a börzén,személyesen megmagyarázom a dolgokat.
Ha tudom............... :headscratch:
Még 1x bocs a kavarásért :smsorry:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #352 Dátum: 2009. március 22. - 19:05:01 »
Na, ment a börzén a kártya biznisz? :D
Tomi, maradt még az eladó kártyáidból? Sokat vettek tőled?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #353 Dátum: 2009. március 22. - 19:12:46 »
Hajaj. Én megvártam amíg lement a roham kaine-nél és csak utána néztem meg a kártyáit. Rajta kivül volt még egy ember akivel elcseréltem két kártyát, Ben meg odaadta az összes kártyáját (ezúttal is köszi mégegyszer ;) ), így most van egy rahedli cserekártyám.  ;D

Ja, és köszönöm szépen Merovingi a dobozt. :worship: Sajnálom, hogy elkerültük egymást.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #354 Dátum: 2009. március 22. - 19:14:06 »
Sepi, akkor számíthatsz rá, hogy a Marvel Klubon majd veszek tőled kártyát. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #355 Dátum: 2009. március 22. - 19:24:46 »
Amiket veled lebeszéltem Benya, azokat ki se vittem a börzére, csak rád várnak.  :brow:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #356 Dátum: 2009. március 22. - 19:25:47 »
Köszi, és akkor már nem is kéred érte azokat a kártyákat amiket én adnék? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #357 Dátum: 2009. március 22. - 19:26:34 »
Nem.  :)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #358 Dátum: 2009. március 22. - 19:28:59 »
Oké, akkor azokat odateszem a többi cserémhez. :)
Amúgy most taliztam volna veled először, de sajna tolódik májusra... :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #359 Dátum: 2009. március 22. - 19:29:42 »
Bepótoljuk májusban.  :D