Szavazás

Melyik Pókember sztorit olvasnád legszívesebben magyarul könyvben?

Klasszikus Lee-Romita időszak
Jean DeWolff halála
Kozmikus kalandok
Klón sztori

Szerző Téma: Pókember (Kingpin-kötetek)  (Megtekintve 428855 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Hihetetlen Pókember
« Válasz #1400 Dátum: 2010. március 22. - 08:11:01 »
Én álltalában minden változásnak örülök, amit a Marvel kiagyal, hogy új irányba vigye el a történeteket. Pl. nagyon jó ötletnek tartottam, hogy Peteréknek gyereke lesz, erre puff, azóta se lett, jó ötletnek tartottam, a Vaspókot, hogy felfedi a kilétét a világ elöl, erre már mindkettőt visszacsinálták.
Ellenben a tököm tele van vele, és iszonyatosan utállom azt, ha visszafelé haladnak a történetekben. Az OMD meg egyenesen egy merénylet volt az emberiség ellen.
Nem tudnak mit kezdeni az új helyzetekkel, mert mindig betojnak, pedig lehet, hogy néhány ember nem ugyanazt olvasn már évek óta, hogy jajj de f*szák voltak régen a Pók történetek, úgyhogy nosztalgiázzunk egy kicsit.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1401 Dátum: 2010. március 22. - 16:28:52 »
Tomi, Zozi, az új megjelenések mikor lesznek elérhetőek a webshop-ban?  :bociszem:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1402 Dátum: 2010. március 22. - 16:32:41 »
Nem tudom az árukat.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1403 Dátum: 2010. március 22. - 17:33:29 »
Megvettem, elolvastam, sokkal jobban tetszett, mint amikor először olvastam mert akkor idegbajt kaptam a várakozástól hogy jöjjön ki a következő szám és nagyon el volt nyújtva, így egybe rendben van de akkor is szerintem 6-8 részben ezt el lehetett volna mesélni nem baj ha egy kicsit sűríteni kell, legalább a feszesebb tempó több izgalmat hoz, az elő füzet nagyon nyújtja a dolgokat, az a mellékes genya teljesen felesleges, nem is memlékszem már rá.

Nagyon remélem hogy az Other nem marad ennyiben. Mert eléggé lóg a levegőbe így a sztori.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1404 Dátum: 2010. március 22. - 18:53:50 »
Pedig sajna de.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1405 Dátum: 2010. március 22. - 19:59:29 »
Pedig kaine múltkor azt mondta hogy nem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1406 Dátum: 2010. március 22. - 21:23:12 »
Mi volt a pontos kérdés? Talán nem meglepő, de nem emlékszem. :)

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1407 Dátum: 2010. március 22. - 23:03:51 »
Friendly Neighborhoodot tervezed-e?
Abban van A Másik lezárása.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1408 Dátum: 2010. március 22. - 23:18:30 »
Te most azt érted lezárás alatt, hogy elkészül a Vaspók ruha?

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1409 Dátum: 2010. március 22. - 23:32:26 »
Nem, hanem azt hogy végülis Ero karaktere lóg a levegőbe azzal, hogy megszökött, gondolja az ember hogy visszajön.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 22. - 23:48:47 írta Pádi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1410 Dátum: 2010. március 22. - 23:47:27 »
Amikor egy ellenség megszökik, a visszatérését nem szokás folytatásként emlegetni.  ;) Olyan ez, mintha bő 4 éve a Hihetetlen Pókember 6. száma után lezáratlannak érezted volna a Morlunos sztorit, mert most itt van, visszatért. Ilyen alapon minden történet lezáratlan.
Nem, ez a "Másik" itt véget ért, közvetlenül csak az új ruha jelenik meg legközelebb belőle.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1411 Dátum: 2010. március 22. - 23:50:29 »
Sajnálom, pedig öszzesen kb 6 füzet. Friendly Neigborhood Spider Man #11-13, #20-22.
Igaz utóbbi már jócskán Back in Black.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 22. - 23:53:41 írta Pádi »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1412 Dátum: 2010. március 23. - 00:03:59 »
FNSM-ben se került lezárásra a szál, már csak azért sem, mert amikor sok évi felvezetés után PAD elkezdte volna fejtegetni, lelőtték a címet, és az ottani futó történetszál fele is a levegőben lógva maradt. Amúgy az Othert hivatalosan sehol nem említik többet, és az itteni változások közül se fog soha többé semmi sem szóba kerülni, Morlunt is Houdlin vette csak elő megint a Black Panther v5-ben.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1413 Dátum: 2010. március 23. - 17:26:38 »
Elolvastam a Másikat. Az alapötlet tetszik, de szerintem kicsit erőtlenre sikerült az egész. Az oknak, pedig azt tartom, hogy legalább három különböző író és rajzoló adogatta egymásnak.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1414 Dátum: 2010. március 23. - 17:45:16 »
gaby én azt hittem ott megdöglik, vagyis reméltem, nem olvastam a füzeteket, csak egy összefoglalót, egyébként Pókinak az Egyikével, a piros kék pókistenségével szerintem simán vissza lehetne csinálni ezt az egész One More Day fütyiséget, jó persze tudom sokféleképpen vissza lehetne de most ahogy elolvastam magyarul rögtön ez ugrott be hogy logikusan és még érdekfeszítően is csak így lehetne, a pók bedühödik Mephistora és Peterre hogy mégiscsak kivetették őt. :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 23. - 18:31:22 írta Pádi »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1415 Dátum: 2010. március 23. - 18:19:57 »
Énis elolvastam az Othert, egész jó kis történet, bár nem a kedvencem :uhoh: A lényeg, hogy Tony elkezdi készíteni az új ruhát :)
A rajzolóváltás engem kicsit zavart, sőt azt a manga szerű rajzolót eléggé utálom.
Énis úgy érzem, hogy ez az egész  - annak ellenére, hogy vége van -  lóg a levegőben, csomó minden nincs megmagyarázva ami szerintem negatívum.

A történettel kapcsolatban lenne is pár észrevételem, kérdésem:
(inkább így írom, nehogy valakinek probléma legyen ;) )
1) Az a tüske izé, ami Peter karjaiból jön ki. Mi lesz velük, azok eltünnek?
2) A biológiai hálóról meg szó se volt, csak lőtte, de azt nem mondták, hogy azt a hálóvető nélkül csinálja  :o
3) Ott a vége felé, mutatnak egy templomot, aminek a katedraüvege felett lóg egy ugyan olyan gubó mint amiben Peter is volt a rakparton, abba mi van?
4) Az a Pók-izé ami a kis pókokból és Peter régi testéből állt össze, az kicsoda és hova ment? Ill vissza fog még jönni valamikor? Egyébként nem tudom miért kellet máshogy rajzolnia annak a mangásnak mint ahogy az előző rajzoló rajzolta, szerintem sokkal undorítóbb lett! Vagy az így néz ki? csak továbbfejlődött vagy mi?

Már nagyon várom a következő kiadást, nomeg a vaspókit :)   :spidey:
 :kingpin:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1416 Dátum: 2010. március 23. - 18:27:58 »
Válaszok:

1) Nem, megmaradnak. A "régi teste" (illetve az abból kialakuló lény) közelségére előjönnek.
2) Az egy korábbi történet, sokan azt szokták hinni helytelenül, hogy az Other alatt lett szerves hálója.
3) A régi teste.
4) Vissza fog még jönni, Peter később megküzd vele a Friendly Neighborhood SM-sorozatban
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1417 Dátum: 2010. március 23. - 18:29:25 »
Kanaszta:
Azt hiszem pont a fentebb emlegetett füzetek adnak erre választ, úgyhogy ha van módod rá, olvasd el őket. :)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1418 Dátum: 2010. március 23. - 18:31:07 »
Köszi a válaszokat, most már azért kicsit tisztább.
Amúgy azokat meg hol lehetne elolvasni?  :roll:

keildavid

• Mysterio
  • **
« Válasz #1419 Dátum: 2010. március 23. - 19:33:10 »
Elolvastam a Pókember:A Másik - Evolúció című kötetet. Ez egy nagyon jó történet volt. Pókember halott volt, de végül visszatért az élők soraiba. És feltűnt neki, hogy egy kicsit megváltozott. Láttam, hogy Morlun eltörte MJ jobb karját, de a következő részben rendbe van.(ezt már egy másik olvasó is említette. talán a képregény.net fórumon.) Ez tényleg fura volt, hogy hogyan gyógyult meg ilyen hirtelenül a karja.
A végén olvastam, hogy hamarosan lesz a Polgárháború történet(és a Vaspók ruha is). Bár azt nem értem, hogyan fog ez történet megjelenni. Tudtommal a Polgárháború egy nagyon hosszú történet és többféle mellékszála is van, amiket a comicvine-en is lehet látni. Hát az nem lesz valami egyszerű. Bár ezekről olvastam a főoldalon, legfeljebb jövőre fog megjelenni.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.