Na csak elolvastam még ma az Other 2-t (a tanulás rovására

), összességében nagyon jó volt.

Tök érdekes ez az új irányvonal, amerre Póki karaktere halad. Jó a sztori, izgalmas, érdekes, a rajzok is nagyon szépek, bár picit zavaró a rajzolóváltás a fejezetek között. Ami kicsit zavart, hogy
néha kicsit erőltetettek az ismétlések a narrátor bubikban (vagy hogy hívják ezt) illetve észrevettem egy bakit is:
a kötet legelső fejezetében amikor M.J. meg akarja védeni Peter testét Morluntól, akkor az eltöri M.J. karját, ám a következő részben már nyoma sincs se gipsznek, se kötésnek, semmi sérülésnek M.J. karján. De egyébként tetszett az egész, bár meglepett, hogy
"Peter" ilyen hamar leszámolt Morlunnal, azt hittem a kötet végén lesz valami nagy látványos bosszúállós csata közöttük, de nem.
Mondjuk legalább nem sablonos. 
Nagyon jók Póki beszólásai is, tetszettek a poénok is.

Remélem sikerül jövőre kiadnotok a Polgárháborút, tetszik a sztorik színvonala, úgyhogy várom a folytatást.

Amikor bejött a Vaspók ruha koncepció, elsőre mindenki ellene volt, csak később kedvelték meg. Habár ez gyakorlatilag mindennel így van a Marvel esetében.
Amikor az első képeket láttam róla, illetve hallottam erről az új ruháról, nekem se tetszett, de mostmár kiváncsi vagyok rá, hogy a folytatásban ha megismerem én is a Vaspókos sztorikat, meg fog-e tetszeni a ruha.