Szavazás

Melyik Pókember sztorit olvasnád legszívesebben magyarul könyvben?

Klasszikus Lee-Romita időszak
Jean DeWolff halála
Kozmikus kalandok
Klón sztori

Szerző Téma: Pókember (Kingpin-kötetek)  (Megtekintve 428746 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #1620 Dátum: 2011. február 14. - 18:40:29 »
Igen, bár mind a két felet meg lehet érteni. Csak az egyiket jobban. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1621 Dátum: 2011. február 14. - 20:07:34 »
Nem, sajna nem lehet. Vasembernél volt egy közjáték a sorozatában, ami hiteltelenné tette, de a legjobb a leghűbb katonája, Ms. Marvel, aki olyat tett, ami mellett a CW kiváltó eseménye kismiska (konkrétan legalább hússzorosa hullákra nézve).

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1622 Dátum: 2011. február 14. - 20:10:59 »
Ezt leírnád konkrétan mi volt? Am kap már csak a mini vége miatt is szimpatikusabb.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1623 Dátum: 2011. február 14. - 20:14:06 »
Ja, konkrétan felrobbantott egy utasokkal teli 747-est, aztán az egészet eltussolták. Ms. Marvel meg a saját hülyesége miatt kiirtott egy amerikai kisvárost és egy katonai bázist nem messze tőle.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1624 Dátum: 2011. február 14. - 20:28:07 »
Nem, sajna nem lehet.
Hogyne lehetne. Azért, mert te nem tudod.  :D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1625 Dátum: 2011. február 14. - 23:51:05 »
Hát igen Ms Marvelt sosem bírtam annyira egy szerencsétlen hülye liba. A többi női karakter legalább tudatosan válik hiteltelenné.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #1626 Dátum: 2011. február 15. - 09:03:26 »
Nah, most hogy olvasgatom a CSP v1-et, az ultihoz hasonlóan mindenféle kérdésem van/lesz az olvasottakkal kapcsolatban, amire válaszokat szeretnék kapni. Szóval, szakértők, ide!
1. A Vészmanót tényleg ilyen 1*űen ki lehetett iktatni? (vmi rémlik, hogy van vmi kavar, ami a Pókfej kiadványban megmagayrázodott, de ott még nem tartok...Ned volt a 'manó, ugyi? De inkább ne spoiler-ezzetek ;D) Azt se értem, hogy a 60 szám harmada a 'manóról szólt, mégis a fajsúlyosnak tűnő berlini kaland kimaradt - ha a hollandok hagyták ki, akkor az is gáz, szerintem.
2. Miután Peter eldöntötte, mégse akasztja szögre a hálóvetőt, 'macs varrt neki pár fekete gúnyát. Majd ezt megünnepelendő, sejtelmes lepedőcsatározásba mennek át. 1 vagy 2 számmal később pedig Peter eldönti, hogy megkéri MJ kezét. Nevezzetek maradinak/konzervatívnak, de nekem ez a tempó kicsit gyors, ahogy Peter száll egyik virágról a másikra. Pár 5letem van, de nem biztos, hogy ezek közül kerül ki a valóság:
* 'macs teljesítményével volt gondja Peter-nek
* Peter nem 1 lepedővirtuóz és 'macs dobta
* kimaradt pár rész, ami megmagyarázná, mi ez a nagy pálfordulás.
* eskövő utáni magyar részekből kiderül, olvassak tovább ;)

Hirtelen ennyi, válaszokat előre is köszönöm!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1627 Dátum: 2011. február 15. - 09:25:16 »
Az utolsóra a válasz egy másik közegben keresendő. Supermannel ellentétben ez marad képregényes: Stan Lee összeházasította őket a napi csíkban, és a szerkesztőség erre válaszul hozta össze őket a képregényben.
Mondjuk kénytelenek voltak, miután az esti hírekben szerepelt, hogy Lee megházasítja Pókembert, csak azt nem tették ott hozzá, hogy a hírlapos változatban, szóval hülyén festett volna, ha a füzetekben egy teljesen másik nővel kavar.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #1628 Dátum: 2011. február 15. - 09:29:21 »
ezek szerint akkor ez tényleg 1ik számról a másikra történt? Nagy huncut ez a Peter :brow:

balogh44

• Thanos
« Válasz #1629 Dátum: 2011. február 15. - 13:33:02 »
Nah, most hogy olvasgatom a CSP v1-et, az ultihoz hasonlóan mindenféle kérdésem van/lesz az olvasottakkal kapcsolatban, amire válaszokat szeretnék kapni. Szóval, szakértők, ide!
1. A Vészmanót tényleg ilyen 1*űen ki lehetett iktatni? (vmi rémlik, hogy van vmi kavar, ami a Pókfej kiadványban megmagayrázodott, de ott még nem tartok...Ned volt a 'manó, ugyi? De inkább ne spoiler-ezzetek ;D) Azt se értem, hogy a 60 szám harmada a 'manóról szólt, mégis a fajsúlyosnak tűnő berlini kaland kimaradt - ha a hollandok hagyták ki, akkor az is gáz, szerintem.
2. Miután Peter eldöntötte, mégse akasztja szögre a hálóvetőt, 'macs varrt neki pár fekete gúnyát. Majd ezt megünnepelendő, sejtelmes lepedőcsatározásba mennek át. 1 vagy 2 számmal később pedig Peter eldönti, hogy megkéri MJ kezét. Nevezzetek maradinak/konzervatívnak, de nekem ez a tempó kicsit gyors, ahogy Peter száll egyik virágról a másikra. Pár 5letem van, de nem biztos, hogy ezek közül kerül ki a valóság:
* 'macs teljesítményével volt gondja Peter-nek
* Peter nem 1 lepedővirtuóz és 'macs dobta
* kimaradt pár rész, ami megmagyarázná, mi ez a nagy pálfordulás.
* eskövő utáni magyar részekből kiderül, olvassak tovább ;)

Hirtelen ennyi, válaszokat előre is köszönöm!

És valójában nem Ned volt a Vészmanó, de nem árulom el, majd Kaine, ha úgy dönt hogy nem adja ki a Vészmanó Él c. minit! ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #1630 Dátum: 2011. február 15. - 13:50:55 »
Vagy mondjuk a Zsákon elolvashatja.  ;)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #1631 Dátum: 2011. február 15. - 14:22:51 »
köszi, vmi ilyesmire emlékeztem én is

Todd

• Pókfej
« Válasz #1632 Dátum: 2011. február 15. - 14:48:44 »
Hát igen Ms Marvelt sosem bírtam annyira egy szerencsétlen hülye liba. A többi női karakter legalább tudatosan válik hiteltelenné.
Szerintem meg pont ő az egyetlen tudatosan hiteltelen karakter, a többi megpróbálja beadni, hogy ő nem egy hülye liba, míg ő nem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1633 Dátum: 2011. február 15. - 15:45:07 »
Dehogynem. Az egész v2 arról szólt, hogy elhatározza, megmutatja a világnak, hogy ő a valaha élt legkiválóbb szuperhős.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1634 Dátum: 2011. február 15. - 16:06:48 »
1: A hollandok nem hagyták ki a berlini kalandot, csak különszámban jelent meg, ahogy Amerikában is. Ezért maradt ki itthon. A Vészmanó tényleg nem Ned volt, hanem Kingsley tesója, de inkább olvasd el a Vészmanó él! minit.
2: Számomra az egyik döntő bizonyíték ez arra nézve, hogy Gwent jobban szerette, mint Mary Jane-t. Mert MJ-hez egyszerűen odament, hogy "te elfogadsz olyannak, amilyen vagyok, tehát szeretlek".

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #1635 Dátum: 2011. február 15. - 16:14:15 »
nekem inkább a tempóval volt gondom: egyik számban még 'maccsal hempereg, aztán megkéri MJ kezét...Mit szólt ehhez Felicia? "Csak arra kellettem, mi?" :hehe:
Egyébként, hogy MJ mellett érveljek Gwen ellenében: Ő mégiscsak egy modelllllll :oh: (hol van a nyálcsorgató ikon?)
Másik észrevételem: a 20. szám környékén rajzolt az ifjabb Romita: azok pöpecek voltak. A 60. számnál valami rettenet. Aztán a Hihiben jött a szögletes vonulat: szegény srác, jó sokáig nem találta a stílusát (ez ugye kapásból 3 technika vagy mi)!
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 15. - 16:32:14 írta mikka »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1636 Dátum: 2011. február 15. - 16:26:43 »
Jah mer Gwen egy bányarém volt.  :stupid:

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #1637 Dátum: 2011. február 15. - 16:30:07 »
Jah mer Gwen egy bányarém volt.  :stupid:
ezt mondtam volna? :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1638 Dátum: 2011. február 15. - 16:49:17 »
Egyébként, hogy MJ mellett érveljek Gwen ellenében: Ő mégiscsak egy modelllllll :oh: (hol van a nyálcsorgató ikon?)

Gwen meg szépségkirálynő volt. MJ meg csak később változott át szomszéd lányból modellé, de Gwen már eredetileg és jó nő volt.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #1639 Dátum: 2011. február 15. - 16:52:33 »
Gwen meg szépségkirálynő volt. MJ meg csak később változott át szomszéd lányból modellé, de Gwen már eredetileg és jó nő volt.
Szomszéd lány??? Legjobbak! :P
Na jó, bevallom én csak MJ-t "ismerem", Gwen-t nem.
(Roston megsütögettek, ha azt mondom, hogy gáz az a fekete hajpánt? :uhoh:) na, nem ingerellek Titeket ezzel!