Szavazás

Melyik Pókember sztorit olvasnád legszívesebben magyarul könyvben?

Klasszikus Lee-Romita időszak
Jean DeWolff halála
Kozmikus kalandok
Klón sztori

Szerző Téma: Pókember (Kingpin-kötetek)  (Megtekintve 428895 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

D-TOX

• Rinó
  • **
Re:Hihetetlen Pókember
« Válasz #1320 Dátum: 2010. január 12. - 22:15:50 »
Franc, én is épp ma vettem volna meg, ha lett volna az egyetemi jegyzetboltban. Maradt még 600Ft könyvtámogatásom, s gondoltam, hogy levásárolom majd valamilyen képregényre. Volt vagy 4 darab FUMAXos Újvilág X-men, 2 db Sin city 2, 4 db Mutánsvilág 1; 1 db Mutánvilág 2; 1 db Új Bosszú Angyalai: Ezüst szamuráj; 1 db Hihetetlen Pókember: Az új Bosszúangyal, meg 1 Superman és Batman: Supergirl.......meg egy csomó Watchmen, sok manga, ja és egy Sandman....
Sajnos nem volt a Másikból 1 kötet sem   :(.....így az állapotokat figyelembe véve, és Supergirl vonzó egyéniségére tekintettel, most a Képes kiadó kiadványa mellett tettem le a voksomat....remélem a következő félévben lesz majd a Másikból is 1-2 kötet....

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1321 Dátum: 2010. január 12. - 22:22:17 »
Ki szállít oda, nem tudod?

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #1322 Dátum: 2010. január 12. - 22:46:04 »
Fogalmam sincs! Lehet onnan rendelni is, s akkor biztos hoznak, csak péntekig lehet a könyvpénzt levásárolni, s addig már biztos nem ér ide semmi....
Egyébként december közepén, mikor nézelődtem, alig maradt valamilyen képregény....sok Mutánsvilág volt kirakva, meg manga, a Pókember-köteteket és Bosszú Angyalai köteteket elvitték mind.....mondjuk nem tudom hány darabbal hoztak belőlük...

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1323 Dátum: 2010. január 12. - 22:50:47 »
Én a nyíregyházi Alexandrán csodálkoztam, ami a plázában van. Nem rég költöztek fel egy emeletet, egy nagyobb tágasabb helyre. Eddig egy csomó képregény volt náluk, eldugva, sokszor összegyűrve, más könyvhalommal eltakarva. Most külön polc van nekik, de egy Megtorlón, Watchmenen, 2-3 Kingpinen (darabszámokban értem) és egy-két KK-n kívül semmi nincs. Ennyien vásároltak karácsonyra?  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1324 Dátum: 2010. január 12. - 23:13:01 »
Hamarosan kiderül. Néhány nap múlva kell megkapnom a fogyásjelentéseket. Eléggé izgulok, mert a januári adatok "mindent visznek".  ;) :spidey:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1325 Dátum: 2010. január 12. - 23:38:18 »
Pár napja énis voltam könyvesboltban (Libry) és a képregénykönyvek ott is külön polcot kaptak, eddigse voltak rossz helyen ( gyűrődésről szó sem volt) de most, pont a bejáratnál vannak :)
Kingpin kötetek voltak 1-2 db de az otherből énsem találtam... :-\
vagy nem küldtek vagy ilyen gyorsan elfogyott... nem tudom
de az eladó lány se tudta, viszont megtudtam, hogy azért szoktak képregényeket venni és főleg pókit  :spidey:!
I <3  :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1326 Dátum: 2010. január 12. - 23:40:33 »
Nem tudom, mi a frász van ezzel az új kötettel, a bookline-ba is úgy kellett újravinni.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1327 Dátum: 2010. január 12. - 23:44:48 »
Pedig egész jól be lett harangozva és a történet is király ;)
de a hungaron se fogyott annyi belöle?  :uhoh: :nemtudom:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1328 Dátum: 2010. január 12. - 23:47:51 »
Nem tudom, mi a frász van ezzel az új kötettel, a bookline-ba is úgy kellett újravinni.
Mert elfogyott, vagy mert elkavarták?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1329 Dátum: 2010. január 12. - 23:57:34 »
Egyik se. Egyszerűen nem kapták meg. A Nagyker vitt nekik, aztán valahol elakadt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1330 Dátum: 2010. január 13. - 00:02:28 »
A raktáros biztos abból tanul olvasni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1331 Dátum: 2010. január 13. - 00:38:05 »
Elakadt? És akkor annak az előállítási költsége hogy térül meg? Vagy az örökkévalóságé lesz? :headscratch: :drying:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1332 Dátum: 2010. január 13. - 18:29:28 »
Némi rászólás után megkerült, csak észre kellett venni, meg kellett tenni.

salander

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #1333 Dátum: 2010. január 14. - 17:01:28 »
Mindig mondjátok, hogy a BND / OMD óta zömében csak szemét jön ki Pókemberből. Ma átfutottam az Amazing Spider-Man #617-et és nagyon-nagyon pozitívan csalódtam. Peteres magánéletes rész is OK volt (bár ebből nem értettem sokat); volt durva akció Rhinot fejbeverik egy ÉLŐ lóval!; sőt valahol még megható is volt, pedig ezt a jelzőt ritkán használom. Bár a dologhoz hozzátartozik, hogy nem Pókemberről / Peter Parkerről szól az egész elsősorban.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1334 Dátum: 2010. január 14. - 17:06:34 »
Az OMD/BND akkor egy balfalság, hogy erősen gondolkodom azon, hogy a börzéig meghirdetem és eladom a füzeteket.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1335 Dátum: 2010. január 14. - 23:26:08 »
Manapság már csak általánosítás, mert mostanság már ténylegesen jó történetek is jönnek ki Pókemberből, csak sokat kellett rá várni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1336 Dátum: 2010. január 15. - 09:21:01 »
De azt a keveset is sikerül elcseszni azokkal a borzalmas rajzokkal amilyenekhez hasonlót utoljára a Webspinners-ben Michael Zulli csinált. Én egyszerűen nem értem. Régen rangnak számított a képregényalkotók között, ha valaki a Pókemberen dolgozhat, és igyekeztek tényleg a legjobb rajzolókat megnyerni, hogyha a történetek még tudhatóan rosszak is, de legalább rajzban a helyén legyen minden. Erre most úgy tűnik nekem, hogy az utóbbi évben kizárólag zs-kategóriás rajzolók dolgoznak az ASM-n. Nézd csak meg ezt:

Ez nem egy UFO. Ez Peter Parker feje az ASM 617-ben.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1337 Dátum: 2010. január 15. - 10:56:47 »
Nekem is feltűntek a "gagyi" rajzok. Kicsit modernizálni kéne az ASM-t lassan  :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1338 Dátum: 2010. január 15. - 12:21:15 »
Romita JR. még mindig sokkal rosszabb és ő nagyon sokat "emelte" a Pókember színvonalát. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1339 Dátum: 2010. január 15. - 18:07:51 »
Mert nincs idejük időben befejezni, ezért a latino rajzolókat tömörítő stúdiókkal dolgoztatnak ilyenkor, akik sokkal olcsóbban megcsinálják, és mivel sokan vannak, mindig határidőre.