No, eljutottam a tavalyi Pókember sztori végéig

.
Valószínűleg egyedül leszek a véleményemmel, de azért kifejtem

. Nekem elég nagy csalódás volt ezt az évad. Teljesen mást vártam.
A bandaháború alapból nem érdekelt, mert már a Kozmikus Pókot akartam olvasni, de ennek ellenére jóra sikeredett az a rész, és kifejezetten érdekes volt.
Majd jött a kozmikus történet. Én azt gondoltam, hogy biztos valami epikus kozmikus sztorikat kapunk, erre kiszúrták a szemünket ezzel a végtelenül primitív ellenségcsere sztorival. Persze annó lehet érdekes ötlet volt, de egy ilyen legjobb kimaradt sztorik válogatásban, mint a PPP kifejezetten gyenge volt. Ezen pedig a kozmikus erő végső magyarázata se segített sokat, sőt egy ilyen random bedobott ötlettel és magyarázattal lezárni az egészet elég nevetséges volt. És még a kozmikus ruha is csak pár oldal erejéig volt jelen.
Az utána következő összecsapás már nem volt rossz, mert ott legalább kreatív volt a Pókember, amikor lenyomott mindenkit kozmikus erő nélkül.
Majd jött a Venom sztori, ami azért nagyon feljavította az összképet

. Egyszerű, de nagyszerű történet volt, ami Venomot összetettebb karakterként ábrázolta, mint a legtöbb tucat-gonoszt. A Stix és Stone meg megint durva karakterek voltak.
Érdekelne, hogy a következő évadban kiderül, hogy mi lett Venommal? Mert úgy lett lezárva az utolsó oldal, mintha ez után játszódó sztori lenne. Ha viszont nem fog kiderülni, akkor leírná valaki?
A megrajzolás nem rossz, főleg az utolsó füzet vége felé tetszett nagyon egy kép, amikor Pókember bemegy a csatornába és a sötétben csak a vörös csíkok látszanak. Mj viszont hogy néz már ki? Nekem mindig Peggy Bundy jut róla eszembe. De amúgy is szörnyű, mint valami buta próbababa, azzal az irreálisan hatalmas hajával.
Stan és Roy interjúja is elég nagy csalódás volt. Gondolom nem én voltam a célközönség

. Amúgy én sokkal jobban szeretek érdekességeket és háttérinfókat olvasni a képregényekről, mint a készítőiknek a személyes kapcsolatáról, és ebben sajnos végig az utóbbiról volt szó.
Szóval összességében nem jött be túlzottan ez az évad, a 2. sokkal jobb volt, a Child Within-ről meg csak jót hallottam eddig, tehát azt nagyon várom

.