Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 939301 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #1040 Dátum: 2012. december 16. - 12:03:33 »
Érdekesség, de lehet , hogy csak nekem . A PPP. 5-számában a 18. oldal 1 panelje nem hasonlít  Leonardo da Vinci: Utolsó vacsora című freskójára ??

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #1041 Dátum: 2012. december 16. - 14:05:05 »
Nekem is ez ugrott be róla. Szerintem nem véletlen, hisz végül is az utolsó, mindent eldöntő harcra készül.

Még Én se kaptam meg....  :nemtudom:
A tiéd később érkezik meg, mert a mellé csomagolt anthrax miatt másik szállítmánnyal viszi a posta.  ;D
Na,ba.....od az anthrax lemaradt,csak a képregények jöttek. Legközelebb jobban fizesd le a postást. ;D

Aha, azt te csak hiszed. Át vannak vele itatva a lapok, minden egyes olvasásnál a halállal nézel farkasszemet!  :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 16. - 14:07:40 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #1042 Dátum: 2012. december 16. - 15:57:52 »
Csak kicsit kevesebben voltak.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #1043 Dátum: 2012. december 16. - 16:02:45 »
Nem is tudom, Peternek van-e 12 barátja összesen... :roll:
Jó, hogy ennyi összejött.  ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1044 Dátum: 2012. december 16. - 16:15:57 »
Meghozta nekem is a posta. :) 3 szám, + a tartó. örömkönnyek :) bár a tartó aljának összeillesztésével kicsit bajlódni kellett.  ;D :P
This is a joke. A real practical Joke.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #1045 Dátum: 2012. december 16. - 16:24:21 »
Szerintem azt egyedül nem is lehet összerakni.  :lol:
Nagyon jól néz ki.
 :kingpin:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1046 Dátum: 2012. december 16. - 16:54:47 »
Elképesztő, hogy mennyi jó Fekete macskás sztori maradt ki annó. És az első megejelenésének az első két száma még nem lett kiadva. (amazing 194-195) Meg a szakításuk, amiben a szupererejét kapta, amibe Spot is volt.
This is a joke. A real practical Joke.

kzoli

• Sakál
« Válasz #1047 Dátum: 2012. december 16. - 19:47:03 »
Jövő évi előfizetés a 11773683-50579428-as számlaszámra? Megjegyzés rovatba írjam a név,címem kívül,hogy PPP? Mivel idén erre fizetek elő,a másik kettő füzetet újságárustól fogom megvenni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1048 Dátum: 2012. december 16. - 21:52:01 »
Tomi, januárban meg fog jelenni valami tőled , vagy csúszni fog ?
Most, hogy már látom a tárgyalás végét, szerintem januárban meglesz, csak nem az elején.
Azt lehet tudni, mikor jelenik meg a jövő évi első PPP?
Márciusra tervezzük.
Elképesztő, hogy mennyi jó Fekete macskás sztori maradt ki annó. És az első megjelenésének az első két száma még nem lett kiadva. (amazing 194-195) Meg a szakításuk, amiben a szupererejét kapta, amibe Spot is volt.
Igen, sokat kihagytak. A szakításuk nem fog megjelenni, csak doksi lesz róla. Jövőre már külön lesznek, megint Mary Jane lesz a színen.
Megjegyzés rovatba írjam a név,címem kívül,hogy PPP?
Elég a név, cím. De ha csak erre fizetsz elő, és postán kéred, az plusz postaköltség.

kzoli

• Sakál
« Válasz #1049 Dátum: 2012. december 17. - 05:56:10 »
2012-es előfizetőként akkor nekem 12300Ft lesz,ha jól számolom.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1050 Dátum: 2012. december 17. - 17:10:48 »
Elolvastam az 5-öst, holnap a 6-ost,  szerintem szenzációs volt, bár tudtam valahogy, hogy úgyis győzni fog Póki. Talán a cél miatt, hisz nem akárkiről van szó.
Aztán most már Felicia is felkelhetne az ágyból, mert elég sokáig nyomja már az ágyat.
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1051 Dátum: 2012. december 17. - 19:46:44 »
Holnapra már felkel. :)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1052 Dátum: 2012. december 17. - 19:52:30 »
YES! :) Akkor várós a holnap reggel. :)
Amúgy ma a sors ellenem volt. Megkockáztattam, hogy elviszem a füzetet, metrón, buszon elolvasom. Alstom jön, felszállok rá, majd Stadin szólnak, hogy szálljunk ki. Pont leültem, és elkezdtem olvasni, és erre megzavarnak....
Persze, a következő metrón már csak állni lehet, Astorián mindenki kiszáll, akkor le tudtam ülni, Moszkván szálltam, de az a 7 perc, nagyon sok maradt mondhatom. Sebaj, mondom, hogy majd a buszon akkor befejezem, úgyis 30 perc, mire felér a hegyre. Hát, ott meg nem megtalált az egyik sulitársam... És nem beszélgetni kellett vele. Komolyan, ha lett volna hálóvetőm, hát, az megkönnyíti a dolgot. Végül visszafele, délután olvastam el.
SD. EJC.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1053 Dátum: 2012. december 18. - 10:59:51 »
PPP 1-6 : Hát Kaine engem kilóra megvettél ezzel a kiadvánnyal, jobbat el sem tudtam volna képzelni pedig nagyon dilemmáztam a beszerzésén. Nagyon jó a történet, a karakterek, imádom ezeket a földhöz ragadtabb bandaháborús, rendőrös sztorikat jól kiegészítve a magánéleti dolgokkal. A korszak hangulata magával ragadó és minőség meg a megszokott. Kiváló. A díszdoboz is ötletes és praktikus. Azt hiszem nálam ez a sorozat ugrott az első helyre.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1054 Dátum: 2012. december 18. - 12:13:11 »
Hát, mit mondhatnék erre? Nagyon örülök neki.  :) :) :)
Elvileg jövőre még jobb lesz. :)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1055 Dátum: 2012. december 18. - 15:45:53 »
6-ik is kivégezve. Itt láttam, hogy a rajz egy picit gyengébb, de erről szó is volt. Macs, tényleg felállt, és próbált is cselekedni, még nem túl fényesen, de a lényeg, hogy nagyon jó volt. Azt sajnálom, hogy a Vészmanó elmenekült, a második részben azt vártam volna, hogy megtalálják, és végleg kiütik, helyette, kis csalódás volt, hogy csak egy "átlagos" akció volt, rablókat kiütni az utcán.
Ezt leszámítva jó volt, kellemes volt az elolvasása, de végűlis magam ellen beszélve, nem lehet mindig csak a fő bossokkal harcolni, kellenek ezek a kis balhék is, hiszen hozzá tartozik. És ha belegondolunk, elég kevés ilyen volt a 6 rész alatt, inkább a főgórékkal harcolt.
Azt is sajnálom, hogy Felicia nem fogadja el Petert, csak Pókembert. Ennek szerintem tuti szakítás lesz a vége. Hiszen, ahogy Pete is megmondta, Pókember és Peter egyek, nem lehet csak az egyiket választani.
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1056 Dátum: 2012. december 18. - 22:52:59 »
Eddig mindenkivel az volt a baj, hogy Pókembert nem fogadták el, úgyhogy ez most merőben új helyzet. Ezzel együtt persze hogy szakítás lesz a vége, hisz MJ lesz a felesége. :)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1057 Dátum: 2012. december 19. - 06:34:46 »
Eddig mindenkivel az volt a baj, hogy Pókembert nem fogadták el, úgyhogy ez most merőben új helyzet. Ezzel együtt persze hogy szakítás lesz a vége, hisz MJ lesz a felesége. :)
Igen, ezt tudom, de ha, nem tudnám, akkor is kézenfekvő lenne, hogy szét fognak,menni. Gondolom a folytatása már megjelent magyarul, régen.
SD. EJC.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1058 Dátum: 2012. december 19. - 09:50:39 »
Azt nem tudom de Venomos számnál jön vissza és kiakad eléggé hogy Peter már házas.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #1059 Dátum: 2012. december 19. - 13:54:23 »
A Venomos rész előtt már megjelenik a Bandaháború idején. Felrobbantják a házát, és Peternél húzza meg magát. Sosem felejtem el, mikor Mary Jane belép, a Macska meg épp főz, és megkérdezi megkérdezi: "Te vagy... Molly Jo, igaz?" :D